IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ние поне наричаме нещата с истинските имена - Томов, Гарибов и Костадинов - вън! Не стават за момента и да се учат на друго място, това е!

Дано Пенев открие 1-2 млади момчета за голям футбол, за което се е доказал. При първия му престой откри Стоичков, Пенев, Костадинов, при втория Бербатов, Мартин, Стилиян.

Виж колко са ни земни очакванията мастър Боримечка!

Поздрави!

Коментар

• Браво ха-ха-ХАКИНЕН!
      И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
        Първоначално изпратено от Боримечката
        е това ви е проблема, че Левски и Батков са ви виновни ...

мисля, че всички знаем кой е истинския виновник и колкото по-бързо го махнете, толкова по-добре за вас ...

и да на забравите да платите на мениджъра на Амунике, че другата година пак ще ви хакнат ... този договор не го е подписал Батков, нали?
        За кризата в ЦСКА сме си виновни ние ама нали и ти не искаш да кажеш че Томов е виновен за турборезила вчера?
        Виновен е, защото ако не беше той, "Левски" щяха да си играят за УЕФА, където им е мястото...
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
          е това ви е проблема, че Левски и Батков са ви виновни ...

мисля, че всички знаем кой е истинския виновник и колкото по-бързо го махнете, толкова по-добре за вас ...

и да на забравите да платите на мениджъра на Амунике, че другата година пак ще ви хакнат ... този договор не го е подписал Батков, нали?
          За кризата в ЦСКА сме си виновни ние ама нали и ти не искаш да кажеш че Томов е виновен за турборезила вчера?
          Life won't wait for you.

Коментар

• Мастър Боримечка,

мисля че нашия двор си го "чистим" сами, ако и представителната ни "извадка" Дудучев разкараме, ще е позитивно за бъдещето ни, но все пак говорим за ФУТБОЛ, а не за фенщина

Поздрави, уважавам трезвомислещите!

Коментар

• е това ви е проблема, че Левски и Батков са ви виновни ...

Първоначално изпратено от marandi
              Винаги съм подкрепял ФК Подуене в евротурнирите и смятам, че беше нормално, въпреки че съм чорбар!

Откакто се изгавриха тази година с ЦСКА по административен начин, а не по ФУТБОЛЕН ... мисля да си преосмисля позицията, поне докато тия, които съсипват БГ футбола са на власт.

И като ударим чертата, кой спечели?

Май всички загубихме

П.П. Очакваме по-активна намеса от феновете на Уевски, които обичат футбола и да си "почистят" градинката сами! Дано да има такива!

Коментар

• Винаги съм подкрепял ФК Подуене в евротурнирите и смятам, че беше нормално, въпреки че съм чорбар!

Откакто се изгавриха тази година с ЦСКА по административен начин, а не по ФУТБОЛЕН ... мисля да си преосмисля позицията, поне докато тия, които съсипват БГ футбола са на власт.

И като ударим чертата, кой спечели?

Май всички загубихме

П.П. Очакваме по-активна намеса от феновете на Уевски, които обичат футбола и да си "почистят" градинката сами! Дано да има такива!

Коментар

както точно ти си повдига ... а не ти ли се повдигаше като мъчихте топката срещу Зулу ис Кулу!!!

хубаво злобеете, много се изложихме, това не го отричам, но не ви прави чест ...
                  Не ви правеше чест и на вас, че се подигравахте за лиценза ама такава е играта.Вчера вие ни се подигравате, днес ние на вас, утре пак ще сте вие.Поводи колкото искаш.
                  P.S.Аз лично най много се кефа на Борат "Поразяващата Уста'' Патков.
                  Life won't wait for you.

Коментар

както точно ти си повдига ... а не ти ли се повдигаше като мъчихте топката срещу Зулу ис Кулу!!!

хубаво злобеете, много се изложихме, това не го отричам, но не ви прави чест ...

Първоначално изпратено от joda
                    То тва е ОК!Ама кво ни топлят топлите релейшъншипс!Говедата ни отнеха радостта от играта с мръсните си доноси до УЕФА!Е поне да бяха оползотворили отворилата им се възможност!Ама толкова си могат!Откажете се навреме от турнира на УЕФА да не берем повече срам с вас,куци подуенски баби!Повдига ми се от вас!
                    1.Въобще не трябваше да ходите!Не ви е мястото там!
                    2.Заблудата ви е огромна(че сте некакъв велик отбор)!
                    3.За това трябваше да мислите преди да се пускат тези гнусни доносчета!
                    4.Алчността ви е безгранична,но май ще ви приседне!
                    5.До преди 1г когато е играл вашият отбор в EU винаги съм го подкрепял!Но това вече няма как да стане!
                    6.Така че сърдете се сами на себе си!
                    пп Както каза некой:Ние не злобеем,просто сме удовлетворени!
                    自由西藏

Коментар

• И ние тогава и вие снощи мъчихме топката... Разликата е, че ние отстранихме кулата, а вие отпаднахте от трактористите. По същия начин на 2 пъти се мъчихме с Омония, но ги отстранихме, докато еквивалентът при вас (Олимпия) знаем какво ви причини.
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• както точно ти си повдига ... а не ти ли се повдигаше като мъчихте топката срещу Зулу ис Кулу!!!

Първоначално изпратено от joda
                        То тва е ОК!Ама кво ни топлят топлите релейшъншипс!Говедата ни отнеха радостта от играта с мръсните си доноси до УЕФА!Е поне да бяха оползотворили отворилата им се възможност!Ама толкова си могат!Откажете се навреме от турнира на УЕФА да не берем повече срам с вас,куци подуенски баби!Повдига ми се от вас!

Коментар

• Ние не злобеем - ние сме удовлетворени

Успех на всички БГ отбори в евротурнирите!

Батков приравни Левски с България

Чет, 2008-08-28 12:35
                          Адвокат Тодор Батков, който е собственик на ФК Левски, кацна на летище "София" в крайно неразположение на духа, но не изневери на своя стил и поговори с очакващите го журналисти.

Както е известно вчера Левски добави нов щрих към богатата си колекция от безславни тимчета, накарали отбора от Подуене да завърши сблъсъците с наведена глава, завършвайки 1:1 в Беларус срещу БАТЕ Борисов.

"Не сме си правили илюзии, че имаме отбор за Шампионската лига. Шансът ни помогна да участваме и ни даде такъв противник, че бяхме длъжни да го отстраним. Но като всички в България и като българския спорт на Олимпиадата и ние се окъкахме! Това е истината", потърси обяснение на "синия" срам Батков.

Босът на Левски не бе особено словоохотлив и по темата с участието на неговия отбор в първия кръг за Купата на УЕФА.

"Вече не знам какво да мисля. Нямам представа дали ще влезем в групите на УЕФА. Надявам се да го постигнем. Футболистите трябва да покажат морал и ако наистина искат да станат футболисти, трябва да влезат в групите", завърши мустакатият адвокат.

Коментар

• КУЦИ ГОВЕДА ...... И ТИ БАЙ ГАНЬО.........РАЗБРАХТЕ ЛИ , ЧЕ ВИНАГИ ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ ???? !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen

Футболист от БАТЕ се е отдал на заслужена почивка на морския бряг
                              1. Ако Левски не стане шампион да стане служебно и да играе най-много един предварителен кръг преди груповата фаза
                              2. Ако Левски пада да му се отсъждат 1-2-4-8-16..... и тн. дузпи докато е необходимо и докато поведат в резултата
                              3. Ако пак имат затруднение футболистите на Левски съдията да изгонва толкова футболисти, колкото е необходимо от противниковият отбор и да вкарва на тяхно място футболисти на Левск
                              4. Ако и след всичко това отборът на Левски не се класира то да има право да се класира служебно при 2 условия:
                              4.1. Президента на клуба да си обръсне мустаците в централният кръг на терена
                              4.2. Гонзо да направи обиколка на белоруски трактор

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen

Футболист от БАТЕ се е отдал на заслужена почивка на морския бряг
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X