IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Фотоколажът е от donbalon.eu, където са известни със сините си пристрастия...

P.S. Успех на Литекс и моряците довечера!
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
      Само за протокола, ние не злобеем - ние сме удовлетворени

Успех на всички БГ отбори в евротурнирите!
      Дано моряците удавят чифутите в морето!
      自由西藏

Коментар

• Само за протокола, ние не злобеем - ние сме удовлетворени

Успех на всички БГ отбори в евротурнирите!

Коментар

• Първоначално изпратено от joda
          Първоначално изпратено от kod123
          Стяуа се застъпи за ЦСКА

Феновете на румънците искат справедливост за “червените”
          Привържениците на румънския гранд Стяуа издигнаха огромен транспарант в подкрепа на българския шампион ЦСКА по време на реванша от третия квалификационен кръг на Шампионската лига срещу турския Галатасарай.

Мачът завърши 1:0 за северните ни съседи, които благодарение на победата ще играят в груповата фаза на най-силния европейски клубен турнир.

Транспарантът гласеше “JUSTICE FOR CSKA SOFIA!” (Справедливост за ЦСКА София - б.р.) и бе показан от местната телевизия, излъчваща двубоя пряко.

Призивът е във връзка със скандално отнетия лиценз на ЦСКА това лято, след който неговият подгласник Левски зае мястото в квалификациите на Шампионската лига.
          Това е поредно доказателство за топлите отношения между феновете на Стяуа и ЦСКА. Феновете на в много топли отношения и с привържениците на сръбския гранд Партиз

http://www.vsekiden.com/?p=37421

То тва е ОК!Ама кво ни топлят топлите релейшъншипс!Говедата ни отнеха радостта от играта с мръсните си доноси до УЕФА!Е поне да бяха оползотворили отворилата им се възможност!Ама толкова си могат!Откажете се навреме от турнира на УЕФА да не берем повече срам с вас,куци подуенски баби!Повдига ми се от вас!

+1

Коментар

• Първоначално изпратено от kod123
            Стяуа се застъпи за ЦСКА

Привържениците на румънския гранд Стяуа издигнаха огромен транспарант в подкрепа на българския шампион ЦСКА по време на реванша от третия квалификационен кръг на Шампионската лига срещу турския Галатасарай.

Мачът завърши 1:0 за северните ни съседи, които благодарение на победата ще играят в груповата фаза на най-силния европейски клубен турнир.

Транспарантът гласеше “JUSTICE FOR CSKA SOFIA!” (Справедливост за ЦСКА София - б.р.) и бе показан от местната телевизия, излъчваща двубоя пряко.

Призивът е във връзка със скандално отнетия лиценз на ЦСКА това лято, след който неговият подгласник Левски зае мястото в квалификациите на Шампионската лига.
            Това е поредно доказателство за топлите отношения между феновете на Стяуа и ЦСКА. Феновете на в много топли отношения и с привържениците на сръбския гранд Партиз

То тва е ОК!Ама кво ни топлят топлите релейшъншипс!Говедата ни отнеха радостта от играта с мръсните си доноси до УЕФА!Е поне да бяха оползотворили отворилата им се възможност!Ама толкова си могат!Откажете се навреме от турнира на УЕФА да не берем повече срам с вас,куци подуенски баби!Повдига ми се от вас!
            自由西藏

Коментар

• Футболист от БАТЕ се е отдал на заслужена почивка на морския бряг

Коментар

• Стяуа се застъпи за ЦСКА

Коментар

• Съжалявам тая гнусна мафийка от ЕВРОИДИОТИ..... Жалко за футбола и за това, че когато на някой е изгодно е стриктен е много строг..... Жалко за тая тъпа перука и мафийката на мустакатото адвокатче на господина в Израел. И никой не би трябвал да говори сега - "Как смеете да се наричате българи, радвайки се на загуба на отбор от България". Отбор собственост на офшорка, която всички знаят на кого е...! Мафия гнусна!

Коментар

• 1. Ако Левски не стане шампион да стане служебно и да играе най-много един предварителен кръг преди груповата фаза
                    2. Ако Левски пада да му се отсъждат 1-2-4-8-16..... и тн. дузпи докато е необходимо и докато поведат в резултата
                    3. Ако пак имат затруднение футболистите на Левски съдията да изгонва толкова футболисти, колкото е необходимо от противниковият отбор и да вкарва на тяхно място футболисти на Левск
                    4. Ако и след всичко това отборът на Левски не се класира то да има право да се класира служебно при 2 условия:
                    4.1. Президента на клуба да си обръсне мустаците в централният кръг на терена
                    4.2. Гонзо да направи обиколка на белоруски трактор

Коментар

• Доколкото видях прогнозите са за 2 седммици аут... Не е толкова зле... Дано успеят да го вдигнат за мача с Ман!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                        Ами аз съм писал къде къде по-остри неща по адрес на "Левски"... Сега просто не ми се иска да се гавря с тях, докато са в нокдаун... Мненията ми от вчера и днес са доста умерени, а и не мисля, че съм обидил някой съфорумец със сини пристрастия. Ако има такъв, да си каже
                        Колчо е пич и ще му мине.Видя ли че Стивито ще го оперират?
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Ами аз съм писал къде къде по-остри неща по адрес на "Левски"... Сега просто не ми се иска да се гавря с тях, докато са в нокдаун... Мненията ми от вчера и днес са доста умерени, а и не мисля, че съм обидил някой съфорумец със сини пристрастия. Ако има такъв, да си каже

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                            ...
                            Примитивизмът на някои съфорумци вече взима връх над всичко...
                            Сякаш съм сред стадо неграмотни циганЕта...
                            .. просто е противно да се чете...
                            .. Жалко

Успех Всичким ...
                            Koлчо бая подобни коментари изпитахме и ние при отнемането на лиценза.Сега ще се побъзикаме с вас 2-3 дни и ще отмине.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                              ...
                              .. Жалко

Успех Всичким ...
                              Сигурното в момента ти е много кофти, от снощия резил, обаче Господ забавя , а но не забравя!

А щом казваш, че форумците тук сме стадо неграмотни циганета, ти що ни четеш и пишеш, така усилено по повечето теми! или кога както те устройва...........

Коментар

• ...
                                .. Жалко

Успех Всичким ...
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X