IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
    Ван Гаал остава треньор на Байерн
    07.03.2011 12:32
    След петчасово кризисно съвещание босовете решиха, че отбора все пак ще стигне до Шампионската лига

Петчасово заседание в дома на Карл-Хайнц Румениге остави Луис ван Гаал треньор на Байерн. Днес на холандеца ще бъдат казани условията, след което ще има официално изказване.

След трите поредни загуби, които струваха националните отличия и застрашиха участието в Шампионската лига догодина, изглеждаше, че треньора е пътник.

На срещата освен домакина присъстваха президента на клуба Ули Хьонес и вицепрезидентът Карл Хопфнер, както и спортния директор Кристиян Нерлингер.

Съветът е решил, че ван Гаал все пак ще успее да класира Байерн в Шампионската лига. Но ще има условия към наставника. Не е ясно какви.

Истинската причина обаче е, че няма заместник, който да поеме тима сега. Най-вероятно промяната ще стане през лятото, въпреки че ван Гаал има договор до 2012 година.

„Решението е смислено. Ван Гаал направи грешки, но доказа, че е отличен треньор. По-добре той, отколкото някакво краткосрочно решение”, коментира почетният президент на Байер Франц Бекенбауер по телевизията.

http://www.gol.bg/bayern/2011-03-07/...a-baiern.99651

за мое голямо съжаление отново грешно решение на ръководството на Байерн . ЛВГ отдавна трябваше да бъде уволнен , но като че ли от ръководството се инатат и просто отлагат неизбежното....
    ...
    Даммм
    И аз мисла, че с тия играчи, некак тимове, като Хановер96 требва да ги смачкваме...
    Па те ни пълнат кошарата...
    И аз мисла, че е въпрос на време ...
    Важното е кой ще го наследи... Ас искам да е немец ...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Ами евала на тях. Защо и ние не подходихме по този начин? Представям се как някой дебил, като Макси влиза на Рой Кийн у го фаулира по начина по който влезе на Рафаел. Шансът Щъркел да не играе повече футбол щеше да бъде над 90%. Да не говорим, че до 10-15 минута на мача Суарез щеше да е играе с пеницилинка.

За това се изкефих много на Рафаел. Играе винаги с желание и не го е страх от единоборства.
      Ами виж тяхната халфова линия - общо взето 4 опорни халфа + Макси (който всъщност фаулира Рафаел преди последния да влезе в единоборството)
      А нашата халфова линия:
      - Скоулс, който от време на време влиза остро, на най-вече защото закъснява за някое единоборство, а не защото това се стреми да прави цял мач)
      - Карик, който трябва да я върши тази работа, но е толкова слаб в момента, че се чудя защо го търпи САФ
      - Гигс и Нани...

С ТАКИВА ИГРАЧИ НЯМА КАК ДА ГИ НАДРИТАМЕ!!!

Коментар

• Ван Гаал остава треньор на Байерн
        07.03.2011 12:32
        След петчасово кризисно съвещание босовете решиха, че отбора все пак ще стигне до Шампионската лига

Петчасово заседание в дома на Карл-Хайнц Румениге остави Луис ван Гаал треньор на Байерн. Днес на холандеца ще бъдат казани условията, след което ще има официално изказване.

След трите поредни загуби, които струваха националните отличия и застрашиха участието в Шампионската лига догодина, изглеждаше, че треньора е пътник.

На срещата освен домакина присъстваха президента на клуба Ули Хьонес и вицепрезидентът Карл Хопфнер, както и спортния директор Кристиян Нерлингер.

Съветът е решил, че ван Гаал все пак ще успее да класира Байерн в Шампионската лига. Но ще има условия към наставника. Не е ясно какви.

Истинската причина обаче е, че няма заместник, който да поеме тима сега. Най-вероятно промяната ще стане през лятото, въпреки че ван Гаал има договор до 2012 година.

„Решението е смислено. Ван Гаал направи грешки, но доказа, че е отличен треньор. По-добре той, отколкото някакво краткосрочно решение”, коментира почетният президент на Байер Франц Бекенбауер по телевизията.

http://www.gol.bg/bayern/2011-03-07/...a-baiern.99651

за мое голямо съжаление отново грешно решение на ръководството на Байерн . ЛВГ отдавна трябваше да бъде уволнен , но като че ли от ръководството се инатат и просто отлагат неизбежното....

Коментар

• Ами евала на тях. Защо и ние не подходихме по този начин? Представям се как някой дебил, като Макси влиза на Рой Кийн у го фаулира по начина по който влезе на Рафаел. Шансът Щъркел да не играе повече футбол щеше да бъде над 90%. Да не говорим, че до 10-15 минута на мача Суарез щеше да е играе с пеницилинка.

За това се изкефих много на Рафаел. Играе винаги с желание и не го е страх от единоборства.

Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Вчера това не се случи и за това имаха такова предимство - влизаха остро в краката на нашите халфове и поне 6-7 пъти направиха атаки от положения, които според мен могат да се свирят и като фаулове.
          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Ливърпул отдавна играе така агресивно на Анфийлд особено . никога не са ми харесвали като игра - при Рафа беше същото - ритане , блъскане , кюскане на топката и на противникови играчи . гледат само да рушат играта с преса и нарушения , често преминаващи позволените граници ....
            Хаки, Греъм, Вълчо и компания могат да ми се обидят, но и аз съм на същото мнение.

За това винаги имам едно наум със съдиите които свирят на Анфийлд, защото те ако решат, още до 15тата минута могат да поозаптят домакините с няколко свирени фаула и 1 жълт картон например.
            Вчера това не се случи и за това имаха такова предимство - влизаха остро в краката на нашите халфове и поне 6-7 пъти направиха атаки от положения, които според мен могат да се свирят и като фаулове.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
              Нямаше, защото го ритаха по кокалчетата още на 15 метра от нашето наказателно поле! Това разбира се си е играта на домакините и зависи от съдията доколко ще позволи тва да се случва - явно при него така стават мачовете...пък и на моменти се видя, че топката върви добре между играчите на Юнайтед, стига да не се плашат от острите влизания...
              Ливърпул отдавна играе така агресивно на Анфийлд особено . никога не са ми харесвали като игра - при Рафа беше същото - ритане , блъскане , кюскане на топката и на противникови играчи . гледат само да рушат играта с преса и нарушения , често преминаващи позволените граници , а пък в офанзивен план - центрирания и удари от далеч - тип квото стане . никаква визия , никаква идея , никаква философия на игра . само на мускули не се взимат купи обаче .

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                шото в центъра нешата са битон ...
                вчера Шолес немаше един верен пас ...
                Нямаше, защото го ритаха по кокалчетата още на 15 метра от нашето наказателно поле! Това разбира се си е играта на домакините и зависи от съдията доколко ще позволи тва да се случва - явно при него така стават мачовете...пък и на моменти се видя, че топката върви добре между играчите на Юнайтед, стига да не се плашат от острите влизания...

Коментар

Видя се че и ние без Видич и Рио в центъра сме за оплакване и даже подаваме извеждащи пасове на противника!
                  шото в центъра нешата са битон ...
                  вчера Шолес немаше един верен пас ...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Не вярвам да се справят без най-добрите си футболисти - Сеск, Ван Перси и Тио Уолкот...но знае ли човек.

Видя се че и ние без Видич и Рио в центъра сме за оплакване и даже подаваме извеждащи пасове на противника!

Коментар

Не знам дали ще успеем да вземем заветната титла, която ще ни направи Но1, но хубавото е че и Арсенал сега пострада от контузии и показа, че също издиша...както и ние!

Определено шампионът тази година ще е най-"слабия" от създаването на Висшата лига до сега (амин дай боже ние да сме този шампион )
                      Не играете никак добре, особено като гост.Имате и нелеки гостувания на Арсенал, Нюкасъл и Уест Хям.Но Арсенал не показват този сезон, че са си взели поука от миналите сезони.В решителния момент и не могат да си вземат мачовете.А и ние с к'вото можАхме помогнАхме. Бихме Челски и вас
                      Та смятам, че Топчето ще намокри барута срещу по-слаб отбор а вас ще бие.Накрая за наше съжаление ще станете шампиони
                      Life won't wait for you.

Коментар

простата истина е ,че съдията изтърва мача от това , което видях . имаше лично за мен неадекватни решения , трябваше да изгони по 1 играч и от двата отбора и всичко щеше да утихне .
                        Това му бяха единствените грешки.А смятам и че футболистите не го затрудниха кой знае колко.Две селски влизания и това е.Разправията не беше кой знае какво и Шкъртел за прибързаната реакция си го получи.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                          Toзи сезон приноса им е без никакво съмнение основен.Като награда нашия го мотаят за новия договор.Макар, че и мексиканчето помага.
                          Не знам дали ще успеем да вземем заветната титла, която ще ни направи Но1, но хубавото е че и Арсенал сега пострада от контузии и показа, че също издиша...както и ние!
                          Миналата седмица някои писаха за 4 от 4 за Арсенал...за сега остана 3 от 4...утре в БарЦелона може да е 2 от 4...а ако не бият УБА като гост 1 от 4...
                          ноооо за да го вземат това едно трябва да не паднат на Олд трафорд...евентуално 0 от 4!

Определено шампионът тази година ще е най-"слабия" от създаването на Висшата лига до сега (амин дай боже ние да сме този шампион )
                          Last edited by man_united; 07.03.2011, 10:52.

Коментар

Ако завършим сезона с титла в Премиършип, две неща ще са на първо място: 1. Бербатов - топреализатор; 2. Нани - топасистент (не само в Юнайтед, но и в лигата). Така че не можем да отречем основния им принос - въпреки че и мен цигането много ме дразни на моменти с егоистичните си прояви!!!
                            Toзи сезон приноса им е без никакво съмнение основен.Като награда нашия го мотаят за новия договор.Макар, че и мексиканчето помага.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Ще е епичен сблъсък.

http://www.boxingnews24.com/2011/03/...-june-or-july/
                              The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Браво Григоре, Браво Димитров:

Нов рекорд за Григор Димитров

новспорт.бг

Най-добрият български тенисист Григор Димитров записа ново рекордно класиране в световната ранглиста, заемайки от днес 71-о място в класацията.

Димитров се изкачва с цели 7 места нагоре в сравнение с миналата седмица, като този скок е благодарение на спечелената от него титла на турнира от сериите "Чалънджър" в Шербур.

Триумфът във френския град донесе на Гришо 90 точки за световната ранглиста, с които той се изкачва до 71 място.

Коментар

Working...
                                X