If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Феновете на румънците искат справедливост за “червените”
Привържениците на румънския гранд Стяуа издигнаха огромен транспарант в подкрепа на българския шампион ЦСКА по време на реванша от третия квалификационен кръг на Шампионската лига срещу турския Галатасарай.
Мачът завърши 1:0 за северните ни съседи, които благодарение на победата ще играят в груповата фаза на най-силния европейски клубен турнир.
Транспарантът гласеше “JUSTICE FOR CSKA SOFIA!” (Справедливост за ЦСКА София - б.р.) и бе показан от местната телевизия, излъчваща двубоя пряко.
Призивът е във връзка със скандално отнетия лиценз на ЦСКА това лято, след който неговият подгласник Левски зае мястото в квалификациите на Шампионската лига.
Това е поредно доказателство за топлите отношения между феновете на Стяуа и ЦСКА. Феновете на в много топли отношения и с привържениците на сръбския гранд Партиз
То тва е ОК!Ама кво ни топлят топлите релейшъншипс!Говедата ни отнеха радостта от играта с мръсните си доноси до УЕФА!Е поне да бяха оползотворили отворилата им се възможност!Ама толкова си могат!Откажете се навреме от турнира на УЕФА да не берем повече срам с вас,куци подуенски баби!Повдига ми се от вас!
Привържениците на румънския гранд Стяуа издигнаха огромен транспарант в подкрепа на българския шампион ЦСКА по време на реванша от третия квалификационен кръг на Шампионската лига срещу турския Галатасарай.
Мачът завърши 1:0 за северните ни съседи, които благодарение на победата ще играят в груповата фаза на най-силния европейски клубен турнир.
Транспарантът гласеше “JUSTICE FOR CSKA SOFIA!” (Справедливост за ЦСКА София - б.р.) и бе показан от местната телевизия, излъчваща двубоя пряко.
Призивът е във връзка със скандално отнетия лиценз на ЦСКА това лято, след който неговият подгласник Левски зае мястото в квалификациите на Шампионската лига.
Това е поредно доказателство за топлите отношения между феновете на Стяуа и ЦСКА. Феновете на в много топли отношения и с привържениците на сръбския гранд Партиз
То тва е ОК!Ама кво ни топлят топлите релейшъншипс!Говедата ни отнеха радостта от играта с мръсните си доноси до УЕФА!Е поне да бяха оползотворили отворилата им се възможност!Ама толкова си могат!Откажете се навреме от турнира на УЕФА да не берем повече срам с вас,куци подуенски баби!Повдига ми се от вас!
Съжалявам тая гнусна мафийка от ЕВРОИДИОТИ..... Жалко за футбола и за това, че когато на някой е изгодно е стриктен е много строг..... Жалко за тая тъпа перука и мафийката на мустакатото адвокатче на господина в Израел. И никой не би трябвал да говори сега - "Как смеете да се наричате българи, радвайки се на загуба на отбор от България". Отбор собственост на офшорка, която всички знаят на кого е...! Мафия гнусна!
1. Ако Левски не стане шампион да стане служебно и да играе най-много един предварителен кръг преди груповата фаза
2. Ако Левски пада да му се отсъждат 1-2-4-8-16..... и тн. дузпи докато е необходимо и докато поведат в резултата
3. Ако пак имат затруднение футболистите на Левски съдията да изгонва толкова футболисти, колкото е необходимо от противниковият отбор и да вкарва на тяхно място футболисти на Левск
4. Ако и след всичко това отборът на Левски не се класира то да има право да се класира служебно при 2 условия:
4.1. Президента на клуба да си обръсне мустаците в централният кръг на терена
4.2. Гонзо да направи обиколка на белоруски трактор
Ами аз съм писал къде къде по-остри неща по адрес на "Левски"... Сега просто не ми се иска да се гавря с тях, докато са в нокдаун... Мненията ми от вчера и днес са доста умерени, а и не мисля, че съм обидил някой съфорумец със сини пристрастия. Ако има такъв, да си каже
Колчо е пич и ще му мине.Видя ли че Стивито ще го оперират?
Ами аз съм писал къде къде по-остри неща по адрес на "Левски"... Сега просто не ми се иска да се гавря с тях, докато са в нокдаун... Мненията ми от вчера и днес са доста умерени, а и не мисля, че съм обидил някой съфорумец със сини пристрастия. Ако има такъв, да си каже
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
...
Примитивизмът на някои съфорумци вече взима връх над всичко...
Сякаш съм сред стадо неграмотни циганЕта...
.. просто е противно да се чете...
.. Жалко
Успех Всичким ...
Koлчо бая подобни коментари изпитахме и ние при отнемането на лиценза.Сега ще се побъзикаме с вас 2-3 дни и ще отмине.
...
.. Жалко
Успех Всичким ...
Сигурното в момента ти е много кофти, от снощия резил, обаче Господ забавя , а но не забравя!
А щом казваш, че форумците тук сме стадо неграмотни циганета, ти що ни четеш и пишеш, така усилено по повечето теми! или кога както те устройва...........
...
.. Жалко
Успех Всичким ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар