IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes

Дреме ми какво вярваш или не .Използваш форума за лични обиди и подигравки като останалите двама изкукали дъртаци. Комуникацията ми с теб приключи.
    И това,че един клип е съединен с други не означава, че е фалшив.
    Хайде пътувай и не ме занимавай.
    Някой да е казал думичката "фалшив" или отново развинтеното въображение взе превес?

Повтарям и го пиша бавно...

1. Щом един клип е обработван, значи вече е КОМПРОМЕТИРАН !!!
    2. За да повярва човек на такъв един клип, трябва да повярва и на обработчика, който се кълне "Вервайте ми, не съм фалшифицирал".

Ако това не го осъзнаваш, значи ти куца логиката, но аз това отдавна съм го констатирал, така че не се учудвам.
    Last edited by RUBLA; 19.02.2025, 21:03. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes

Важно е едно единствено нещо-фалшив ли е клипа или не.Веднъж се заблудих и публикувах линк към фалшив клип и когато го разбрах си признах грешката и се извиних. При теб подобно нещо няма как да стане, дори когато явно клиповете не са фалшиви ти ги отричаш.И обиждаш.И що си мислиш, че ще ти мълча.Можеш без последици да си обиждаш работниците ,не и мен. На зло куче, зъл прът.
      Има ли обработка, значи клипа е компрометиран. Тоест за да му повярваме, трябва да отчетем вече 2 фактора:
      1. Какво виждаме
      2. Клетвата на обработващия "Вярвайте ми, че не съм фалшифицирал нищо".

Един следовател би трябвало да ги знае тези неща.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
        Нека да направим едно обобщение:

1. Миро публикува тотално фалшив отвсякъде клип, видим от 1 километър, че е такъв
        2. Миро се изцепва "И тоя клип не е обработван,а си е 100 процента автентичен.".
        3. Опитваме се тактично да му обясним, че в клипа има десетки обработки
        4. Той го въприема това като война, и започва да оплюва и обижда с каруцарски обиди всички подред
        Фалшив е на куков ден.Просто са събрали няколко клипа в един,за да се покаже,че нееднократно е снимано НЛО.
        И има обработка на снимките, не на клипа.

Коментар

• Нека да направим едно обобщение:

1. Миро публикува тотално фалшив отвсякъде клип, видим от 1 километър, че е такъв
          2. Миро се изцепва "И тоя клип не е обработван,а си е 100 процента автентичен.".
          3. Опитваме се тактично да му обясним, че в клипа има десетки обработки
          4. Той го въприема това като война, и започва да оплюва и обижда с каруцарски обиди всички подред

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Юридически грамотен би трябвало да си ти, т.к.уж си завършил импрактикувал кахо следовател (докато аз НИКОГА не съм се занимавал с тази тема) ама НА, и ти не знаеш че, "поправяните" данни, са компрометирани. Също както подхвърлените пари на набедените женици. По телевизията, неведнъж, излъчваха ВИДЕОЗАПИСА НА ПОДХВЪРЛЯНЕТО.
            Също и от изобретяване не разбираш, а като малко дете, си тръгнал да коментираш това, в което си гола вода.
            ...Всъщност, трябва ли да се учудваме, кой е опорочил правосъдието у нас, ако сам Вергилчо е бил следовател? Емпиричните факти, които наблюдаваме тук, дават категоричен отговор.
            Щом мислиш, че са подхвърлени пари при положение, че са намазани с невидимо вещество и следи от това вещество са открити по ръцете им и даже по носа.А и след като е взела парите се е обадила да придвижат преписката,която е бавила нарочно с месеци.
            Но изобщо не се учудвам при положение, че си с Ай Кю колкото на амеба.
            Last edited by mibova; 19.02.2025, 16:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ти явно стана и специалист по наказателно право освен гениален изобретател. Иванчева бе осъдена от три съдебни инстанции и затова е в затвора. Прокурор може само да повдигне обвинение,но единствено съдът решава дали някой е виновен или не.А аз никога не съм бил в съдебната система.
              Ясно е ,че си юридически неграмотен и е добре, че хора като теб никога не са вземали решения за съдбата на други хора.Ти си просто един изкукал дядка с претенции за велик изобретател.
              Юридически грамотен би трябвало да си ти, т.к.уж си завършил импрактикувал кахо следовател (докато аз НИКОГА не съм се занимавал с тази тема) ама НА, и ти не знаеш че, "поправяните" данни, са компрометирани. Също както подхвърлените пари на набедените женици. По телевизията, неведнъж, излъчваха ВИДЕОЗАПИСА НА ПОДХВЪРЛЯНЕТО.
              Също и от изобретяване не разбираш, а като малко дете, си тръгнал да коментираш това, в което си гола вода.
              ...Всъщност, трябва ли да се учудваме, кой е опорочил правосъдието у нас, ако сам Вергилчо е бил следовател? Емпиричните факти, които наблюдаваме тук, дават категоричен отговор.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Не. НЕ ОСЪЗНАВА. Спомням си, един бивш главен прокурор съвсем като него, не се притесняваш, че се преплитат съдебната и законодателната власти и даже недоумяваше, защо било трябвало да са разделени (Иван Гешев, за който не е стоплил). Та, ТОЗИ субекта вкара в затвора по явно фалшифицирано обвине ие едни две жени и, Иванчев и Петрова, понеже можело видите ли, да се "обработват" записите. Едни вид, ние тук, трябва да сме доволни, че Вергилчо вече не е част от съдебната система (т.к.с подправени и файлове, сега само му се смеем но, да.вкара някого "на топло", той вече не е в позиция). Проблемът обаче, за него остава,.т.к.след подобни изявления ни е ясно че, този човек, ИЗОБЩО НЕ ДЪРЖИ НА ИСТИНАТА и ни занкмава само с виденията си. И има очи още да се обижда, че някой не го взел насериозно.
                Такива, с удоволствие, винаги ще ги подигравам. Не заслужава уважение.
                Ти явно стана и специалист по наказателно право освен гениален изобретател. Иванчева бе осъдена от три съдебни инстанции и затова е в затвора. Прокурор може само да повдигне обвинение,но единствено съдът решава дали някой е виновен или не.А аз никога не съм бил в съдебната система.
                Ясно е ,че си юридически неграмотен и е добре, че хора като теб никога не са вземали решения за съдбата на други хора.Ти си просто един изкукал дядка с претенции за велик изобретател.

Коментар

Ти си същият като него-избивате си комплексите като обиждате и подигравате. Не знам какви са комплексите на бизнесмен от твоето ниво,но явно ги имаш.
                  Винаги дискусията протича по един и същ начин-аз напиша нещо и се включваш ти,Барбарела или Великият изобретател и почвате да ме обиждате.
                  Но аз съм си виновен, че пиша в тая тема все едно не знам какво ще стане и че никога няма да се промените.
                  Още сутринта видях че отново си тук, ако не знаеш. Изчаках без да пиша, доде се изцепиш и ти - ама изобщо - не закъсня.

Коментар

Ха-ха-ха - чуваш ли се какви ги пишеш?

1. А как се е появил този брояч за дата и време уж от 2008-а година, а клипа е качен чак 2023 г.?
                    2. А как този брояч продължава да брои без прекъсване, въпреки че се сменят сцените?
                    3. А как са се появили тези размазани снимки под клипа?
                    4. А как са се появили различни сцени, които някой ги е сглобявал?
                    5. А как в някоя сцена кадъра е квадратен, в друга - кръгъл, при положение че в оригинала е правоъгълен?
                    6. А как се е появил този звук (говор), който не се прекъсва дори и при смяна на сцените?

Наистина ли не осъзнаваш какви глупости пишеш?
                    Не. НЕ ОСЪЗНАВА. Спомням си, един бивш главен прокурор съвсем като него, не се притесняваш, че се преплитат съдебната и законодателната власти и даже недоумяваше, защо било трябвало да са разделени (Иван Гешев, за който не е стоплил). Та, ТОЗИ субекта вкара в затвора по явно фалшифицирано обвине ие едни две жени и, Иванчев и Петрова, понеже можело видите ли, да се "обработват" записите. Едни вид, ние тук, трябва да сме доволни, че Вергилчо вече не е част от съдебната система (т.к.с подправени и файлове, сега само му се смеем но, да.вкара някого "на топло", той вече не е в позиция). Проблемът обаче, за него остава,.т.к.след подобни изявления ни е ясно че, този човек, ИЗОБЩО НЕ ДЪРЖИ НА ИСТИНАТА и ни занкмава само с виденията си. И има очи още да се обижда, че някой не го взел насериозно.
                    Такива, с удоволствие, винаги ще ги подигравам. Не заслужава уважение.

Коментар

Човек - никой не те обижда. Казва ти истината, но ти истината я възприемаш като обида. Ето в това е проблема, че не си готов да чуеш истината.
                      Ти си същият като него-избивате си комплексите като обиждате и подигравате. Не знам какви са комплексите на бизнесмен от твоето ниво,но явно ги имаш.
                      Винаги дискусията протича по един и същ начин-аз напиша нещо и се включваш ти,Барбарела или Великият изобретател и почвате да ме обиждате.
                      Но аз съм си виновен, че пиша в тая тема все едно не знам какво ще стане и че никога няма да се промените.

Коментар

• Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение

Веднага ще ти обясня. Барби се е изучил във Франция, затова когато обижда, го прави тънко и рафинирано. От поста не става ясно към кого е насочен, макар че всички се досещаме...

Освен това, той не пише, че въпросният следовател е некадърник или нещо по-лошо, а просто се пита в коя африканска държава е разследвал този следовател. А ние лесно се досещаме какви биха могли да бъдат следователите в африканските държави...

В теб веднага е кипнала буйната балканска кръв и, макар да не знам със сигурност, предполагам, че си му написал нещо от рода на това, че си разследвал детероден орган (или органи) на някой роднина... С други думи – "Право куме в очи!" И, естествено, модерацията се е намесила...
                        Така действат жените-казват нещо,което се възприема еднозначно без конкретно да назоват този към когото е отправено. Но всички са наясно за какво става въпрос.
                        Такова поведение на страхливец ми е чуждо.Не си мисли,че и аз не мога да използвам подобен стил ,но никога няма да го направя и винаги ще казвам директно какво мисля, а не завоалирано.

Коментар

Не мога да разбера-аз не се заяждам с никого, но някой почва да ме обижда и аз като му отвърна мен ме банват, а него не.Къде е справедливостта?
                          Даже и обидният му коментар не е изтрит.Може да сте горди с модерацията си.
                          Веднага ще ти обясня. Барби се е изучил във Франция, затова когато обижда, го прави тънко и рафинирано. От поста не става ясно към кого е насочен, макар че всички се досещаме...

Освен това, той не пише, че въпросният следовател е некадърник или нещо по-лошо, а просто се пита в коя африканска държава е разследвал този следовател. А ние лесно се досещаме какви биха могли да бъдат следователите в африканските държави...

В теб веднага е кипнала буйната балканска кръв и, макар да не знам със сигурност, предполагам, че си му написал нещо от рода на това, че си разследвал детероден орган (или органи) на някой роднина... С други думи – "Право куме в очи!" И, естествено, модерацията се е намесила...

Коментар

Не мога да разбера-аз не се заяждам с никого, но някой почва да ме обижда и аз като му отвърна мен ме банват, а него не.Къде е справедливостта?
                            Човек - никой не те обижда. Казва ти истината, но ти истината я възприемаш като обида. Ето в това е проблема, че не си готов да чуеш истината.

Коментар

• Не мога да разбера-аз не се заяждам с никого, но някой почва да ме обижда и аз като му отвърна мен ме банват, а него не.Къде е справедливостта?

Коментар

https://vm.tiktok.com/ZNd1b9Ynm/
                                Анализирай по тия методи клипа с пумата.
                                Вижда се,че няколко човека коментират това,което виждат и то съвпада като съдържание с със заснетото на клипа.
                                Трябва ми като файл, а TikTok не ми дава да го Download-на.

Коментар

Working...
                                X