IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

ИДАААТ, НА МОСТА СА !
    Точно така-съобщено е в Конгреса на САЩ. От това по-достоверно няма накъде.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      mirodes, не може някой да имат такива знания и природните ресурси да са му проблема, не може да са биологични защото как ще се движат в условия на радиация, има само няколко случая на артефакти от други цивилизации съществували в галактиката ни и след като се разбиват тези космически кораби винаги има висока радиоктивност на мястото. Съществата които са пътували не са биологични, те са роботи, Те и То. Не са Тя и Той. Но мисля че те много отдавна са тук, няма да идват.
      Благодарим за откровението, призна си най-после

Коментар

mirodes, не може някой да имат такива знания и природните ресурси да са му проблема, не може да са биологични защото как ще се движат в условия на радиация, има само няколко случая на артефакти от други цивилизации съществували в галактиката ни и след като се разбиват тези космически кораби винаги има висока радиоктивност на мястото. Съществата които са пътували не са биологични, те са роботи, Те и То. Не са Тя и Той. Но мисля че те много отдавна са тук, няма да идват.
        Така е-отдавна са тук и точно това ме притеснява. Ако идваха с добри намерения отдавна щяха да са влезли в контакт с хората. Според мен тия,които идват са бойни кораби с оръжия,каквито извънземните на Земята нямат. Щото досега не се е налагало да водят войни с хората, затова не са им трябвали и оръжия.
        А природни ресурси трябват на всяка една цивилизация.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid

Дано не те наранавам, момко. Само те превъзхождам, не те мразя.
          Ами това е разликата между нас старшинка-на мен изобщо не ми пука дали някой ме превъзхожда или не.Никога не се сравнявам с други хора, техният живот си е техен,моят мой и изобщо не ме бърка кой какъв е.Докато ти злобееш към успелите хора в живота. Като Матеев например.

Коментар

• mirodes, не може някой да имат такива знания и природните ресурси да са му проблема, не може да са биологични защото как ще се движат в условия на радиация, има само няколко случая на артефакти от други цивилизации съществували в галактиката ни и след като се разбиват тези космически кораби винаги има висока радиоктивност на мястото. Съществата които са пътували не са биологични, те са роботи, Те и То. Не са Тя и Той. Но мисля че те много отдавна са тук, няма да идват.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Развитие ще има,когато пристигнат космическите кораби, които пътуват към Земята. Очаква се това да е през 2027г,но естествено тъй като тази информация не се публикува публично няма как със сигурност да се знае.
              Какво точно ще се случи тогава мога само да предположа.Три са вариантите :
              1.Идват с добри намерения
              2.Идват,за да искат нещо от хората, най-вероятно природни ресурси
              3.Идват,за да завладеят Земята. Като тоя вариант има две развития-да подчинят хората или да ги изтребят.
              ИДАААТ, НА МОСТА СА !

Коментар

Ти ни кажи за на.етенията им, кога ще превземат Земята. Записш на аудио на разговорите им ни пусни и т.н. Да сме готови, ако нещо.
                Развитие ще има,когато пристигнат космическите кораби, които пътуват към Земята. Очаква се това да е през 2027г,но естествено тъй като тази информация не се публикува публично няма как със сигурност да се знае.
                Какво точно ще се случи тогава мога само да предположа.Три са вариантите :
                1.Идват с добри намерения
                2.Идват,за да искат нещо от хората, най-вероятно природни ресурси
                3.Идват,за да завладеят Земята. Като тоя вариант има две развития-да подчинят хората или да ги изтребят.

Коментар

Не бе. Къде видя да казвам, че лъжеш? Пренавил си се и това е. А всички ние, дето сме скептични, сме глупави, лоши, безхаберни и т.н. Така става, щом сме се събрали скрити и не особено, врагове на Човечеството. Ама ти ще спасиш света, както по холивудските филми, СПОКО. Дерзай!
                  Старшинка-за разлика от теб не страдам от мания за величие. Така че не ми преписвай твоите си комплекси.Просто споделям наличната информация, която съм събрал.
                  Ти се изкара някакъв технически гений,който има изобретения като такива за добив на шистов газ и тем подобни ,не мога да помня всичките ти глупости.
                  Last edited by mirodes; 03.01.2025, 10:33.

Коментар

Всеки, който смята, че лъжа е свободен да дойде надвечер до Пазарджик и лично да се увери за какво става въпрос. Аз виждам само светлини,ама тия светлини приличат на тия НЛО ,които са заснети в САЩ и там явно летят по-ниско.
                    Не бе. Къде видя да казвам, че лъжеш? Пренавил си се и това е. А всички ние, дето сме скептични, сме глупави, лоши, безхаберни и т.н. Така става, щом сме се събрали скрити и не особено, врагове на Човечеството. Ама ти ще спасиш света, както по холивудските филми, СПОКО. Дерзай!

Коментар

Имам бинокъл и гледам с него през деня на мястото ,където през нощта са тези НЛО и не виждам нищо.На тия места НЯМА кули или каквито и да е съоръжения. Познавам района перфектно-понякога разпускам от стреса като обикалям с колата по селски пътища и селата около Пазарджик са ми много добре познати. И не само те,но и местностите около тях.И те не са ниско а поне на 400-500 метра над Земята. Освен това защо ще минава хеликоптер няколко пъти покрай тях.Егати съвпадението-все пак Крумово е на около 40 км от мястото ,където са тия НЛО.Не е да са близо до летището,та да кажем,че просто си минава оттам хеликоптера.
                      И защо трябва да се хваля, че съм видял НЛО-това не е някакво постижение, което съм направил, та да се хваля. Просто ги виждам и са факт.
                      Но това няма значение при положение, че има ХИЛЯДИ заснети видеа на НЛО особено в последния месец и които са качени в социалните мрежи. Показах ти две видеа от Русия, които видно НЕ СА фалшификат. Мога да кача още СТОТИЦИ такива, но няма смисъл. Някои хора пак ще викат"Е такова животно нема".
                      Аз съм свикнал да вярвам на доказателства. И когато има ХИЛЯДИ снимки и видеа на НЛО,които видно не са създадени от човека за мен това са достатъчни доказателства.
                      Има и два клипа със заснети извънземни,които публикувах и които също видно не са фалшификат. Видно е,че са снимани с телефони и няма нито ИИ или пък фалшифициране на записа. Има и други интересни видеа, които видимо не са фалшификат, но няма смисъл да ги публикувам.На едно от тях има заснето някакво същество,което чупи големи клони на дърво като е на самото дърво.Подобно нещо съм виждал да прави единствено слон. Което означава, че това същество има огромна сила.
                      Ти ни кажи за намеренията им, кога ще превземат Земята. Записи на аудио на разговорите им ни пусни и т.н. Да сме готови, ако нещо.
                      Last edited by Pyramid; 03.01.2025, 10:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Стига си ни канил да идваме в Пазарджик, за да гледаме светещи лампички, все едно ние си нямаме наши по нашите си градове. Нещо да свети в небето не е никакво чудо. Не си ли го разбрал това?

Така че вярваме ти, че не лъжеш, и че нещо свети, но останалото от постингите ти е плод на твоето въображение. Ако толкова беше ербап, досега щеше да си събрал отромна допълнителна информация. Например измери азимута и ъгъла от вас, после се премести на 2-3 километра и отново измери азимута и ъгъла, и после с елементарни тригонометрични изчисления щеше да се сдобиеш с координатите на светещите точки и с тяхната височина. След това просто отиваш там под тях през деня и гледаш какво съоръжение има на земята. Респективно нощем и денем гледаш през силен бинокъл или дори през детски телескоп и правиш снимки. Поглеждаш и в инфрачервения спектър какво се вижда. Въобще правиш опити да го идентифицираш и чак когато не успееш, чак тогава се хвали с НЛО. Ти обаче не си мърдаш пръста да направиш каквото и да е било и само ни лъжеш из форума, че си видял НЛО, без да си направил ни най-малък опит да го идентифицираш.

Ами че то по твоята логика всяка една звезда в небето е НЛО, защото ти наистина не знаеш нищо за нея. НЛО са и самолетите и въобще всичко светещо.
                        Имам бинокъл и гледам с него през деня на мястото ,където през нощта са тези НЛО и не виждам нищо.На тия места НЯМА кули или каквито и да е съоръжения. Познавам района перфектно-понякога разпускам от стреса като обикалям с колата по селски пътища и селата около Пазарджик са ми много добре познати. И не само те,но и местностите около тях.И те не са ниско а поне на 400-500 метра над Земята. Освен това защо ще минава хеликоптер няколко пъти покрай тях.Егати съвпадението-все пак Крумово е на около 40 км от мястото ,където са тия НЛО.Не е да са близо до летището,та да кажем,че просто си минава оттам хеликоптера.
                        И защо трябва да се хваля, че съм видял НЛО-това не е някакво постижение, което съм направил, та да се хваля. Просто ги виждам и са факт.
                        Но това няма значение при положение, че има ХИЛЯДИ заснети видеа на НЛО особено в последния месец и които са качени в социалните мрежи. Показах ти две видеа от Русия, които видно НЕ СА фалшификат. Мога да кача още СТОТИЦИ такива, но няма смисъл. Някои хора пак ще викат"Е такова животно нема".
                        Аз съм свикнал да вярвам на доказателства. И когато има ХИЛЯДИ снимки и видеа на НЛО,които видно не са създадени от човека за мен това са достатъчни доказателства.
                        Има и два клипа със заснети извънземни,които публикувах и които също видно не са фалшификат. Видно е,че са снимани с телефони и няма нито ИИ или пък фалшифициране на записа. Има и други интересни видеа, които видимо не са фалшификат, но няма смисъл да ги публикувам.На едно от тях има заснето някакво същество,което чупи големи клони на дърво като е на самото дърво.Подобно нещо съм виждал да прави единствено слон. Което означава, че това същество има огромна сила.
                        Last edited by mirodes; 03.01.2025, 09:27.

Коментар

Всеки, който смята, че лъжа е свободен да дойде надвечер до Пазарджик и лично да се увери за какво става въпрос. Аз виждам само светлини,ама тия светлини приличат на тия НЛО ,които са заснети в САЩ и там явно летят по-ниско.
                          Стига си ни канил да идваме в Пазарджик, за да гледаме светещи лампички, все едно ние си нямаме наши по нашите си градове. Нещо да свети в небето не е никакво чудо. Не си ли го разбрал това?

Така че вярваме ти, че не лъжеш, и че нещо свети, но останалото от постингите ти е плод на твоето въображение. Ако толкова беше ербап, досега щеше да си събрал отромна допълнителна информация. Например измери азимута и ъгъла от вас, после се премести на 2-3 километра и отново измери азимута и ъгъла, и после с елементарни тригонометрични изчисления щеше да се сдобиеш с координатите на светещите точки и с тяхната височина. След това просто отиваш там под тях през деня и гледаш какво съоръжение има на земята. Респективно нощем и денем гледаш през силен бинокъл или дори през детски телескоп и правиш снимки. Поглеждаш и в инфрачервения спектър какво се вижда. Въобще правиш опити да го идентифицираш и чак когато не успееш, чак тогава се хвали с НЛО. Ти обаче не си мърдаш пръста да направиш каквото и да е било и само ни лъжеш из форума, че си видял НЛО, без да си направил ни най-малък опит да го идентифицираш.

Ами че то по твоята логика всяка една звезда в небето е НЛО, защото ти наистина не знаеш нищо за нея. НЛО са и самолетите и въобще всичко светещо.
                          Last edited by Mateev; 03.01.2025, 05:30.

Коментар

• mirodes, те са в атмосферата а тя се движи постоянно, за да се очисти от тях трябва да минат през водна баня и с дъждове да паднат техните киселини и основи на повърхноста на земята, дали в океана или на сушата. Нетипични са за атмосферата и тя ще се очисти от тях. Същото нещо се наблюдава където имахме много химически заводи в Девня и хора които са живяли на същото място преди да се изградят заводите бяха убедени че мъглата, която е нетипична е поради изпуснатите химикали. За тези оръжия и химикалите в тях са работили химически заводи с години - десетилетия, те не са никак малко. Може ли да са попаднали над САЩ ? Не е изключено въобще, не може да се изключи. Да не мислиш че учените които предупреждаваха, че войната там е пътя към еко катастрофа чак толкова не са наясно. Имах случаен познат, който работеше в сферата на метеорологията преди 90 та, и в България бяха им носили намерен метеорологичен балон, който е японски пуснат 3 месеца преди да го намерят тук. Смятай къде е Япония, а атмосферата умее да концентрира газове от които трябва да се очисти - събира ги, после мъгла, дъжд и готово.
                            D.Y.F-091066

Коментар

mirodes, за тези химически мъгли правилно ни информираш, хората трябва да се пазят - това са химически мъгли. Ако трябва да позная са от употребените оръжия в Украйна. Под клипа който пуснах в коментари един човек е писал че цялото им семейство са диагностицирани с пневмония - 6 човека след мъглата. Това е защото мъглата е била химическа и им е изгорила дробовете и са се възпалили. Маска влажна за такава мъгла да не се вдишва помага, а и в мъглата тя сама ще се овлажни.
                              - Възможност номер 2, Корона вируса пак се проявява. Ако наистина са го изваяли целия в лаболатория, той няма генезиса на другите вируси с които си живеем и пак ни разболяват, те са мутирали чрез нас хиляди години, този сега трябва да го люпим хиляди години докато се впише в групата на вирусите с които сме привикнали.
                              Викаш от Украйна са прелетели 7000 км до САЩ.

Коментар

Сега, то Вергилчо е навил на пръста, че е НЛО, значи, НЛО е.

Коментар

Working...
                                X