...отвлякохме се. Говорехме за НЛО.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
...СВИРЕП БЕЗЖАЛОСТЕН КОВИ, две мнения няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеДа де, и "ваксиниран" беше преди това, нали
Мисълта ми е че, нещо мина през почти всички и просто физически, едва ли е измислица или чиста психосоматика.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеУмря в дома си. На сутринта СЛЕД ваксината.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеИ аз я карах, най-най-най-най леката и кратка настинка в целият ми живот. А от познати, роднини, приятели, съседи, колеги - само който се излъга да отиде в болница, при белите убийци, влезе на крака и излезе с краката напред
- Иди ги разбери, кой от какво. Обикновено, вдички умират от смърт. Само тук няма едно мнение, кой защо се е възнесъл.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Аз влязох в болницата и ме оправих. Яка, двустранна пневмония. .
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеИ аз я карах, най-най-най-най леката и кратка настинка в целият ми живот. А от познати, роднини, приятели, съседи, колеги - само който се излъга да отиде в болница, при белите убийци, влезе на крака и излезе с краката напред
- 1 like
Коментар
-
Мои познати починаха от тая гафост, дето я било нямало. И аз я карах на два пъти, дето я било нямало...
Ако ковид съществува, вирусни частици следва да могат да се изолират и от тях да се извади генетичен материал, съвпадащ с този, използван при разработването на теста. Без тази стъпка, твърдението, че той служи като доказателство за наличието на вирус, е в най-добрия случай догадка, а в най-лошия – престъпна измама. Оставяйки настрана вируса, ако този тест има проблем с фалшиви положителни резултати, какъвто всички биологични тестове имат, то тестването на неинфектирано население и „отворената“ дефиниция на Ковид-19 ще позволи епидемията да продължи вечно. Самата PCR технология не е предназначена да открива вируси. Това твърди дори нейният „баща“ - Кари Мълис.
Почти 200 институции и лаборатории от цял свят признават, че не разполагат с публикация, показваща изолацията и пречистването на коронавируса.
Съжалявам за приятелите ти , но това не доказва нищо. Предполагам са починали в болница.
Дали са били ваксинирани също има значение . Освен това над нас постоянно исипват нано прахоляк ,който е много по-опасен .
Коментар
-
Мои познати починаха от тая гафост, дето я било нямало. И аз я карах на два пъти, дето я било нямало...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнениеЕй затва ви трябват искуствените папагали, да повтарят лъжите ви по сто пъти с надежда да станат истини !
НЯМА ковид и не е имало !Last edited by Pyramid; 27.12.2024, 23:29.
- 1 like
Коментар
-
Frosty, всичко е следствие от натрупаните дългове, целта е да ги редуцират, но не знаят как и се занимават с глупости. Като прочета какво щял да прави Тръмп и се хващам за главата, този човек още не е в час въобще, а това означава - глупостите продължават. И как не се намери някой да му каже, единствения вариант е дълговете да се превърнат в икономически двигател - махат всички данъци, превръщаме се в офшуорни икономики, държавите се издържат с новонапечатани пари чрез заеми от ЦБ. Съотношението държавни дългове - дългове които циркулират в икономите е зловещо, те продължават да се заблуждават че държавните дългове били големи, а те са нищожни спрямо нивата на дълг в икономиките. Брулят с данъци хората които работят и чакат от Луната да падне някаква планина от пари, която да отнеме от стойността на парите които са дългове и така дълговете да се намалят. НЯМА ДА СТАНЕ, пари няма, не съществуват достатъчно пари, парите са много малко. Те за стойността на долара, майната и на стойността на долара защото за десетилетия така управляваха икономиките че тя не се намаляваше нормално, без инфлация не може защото цените на разни активи се надуват яко с пари създадени от заеми, къщите станаха недостъпни, те живеят лошо..лошо и си криминализират населението.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеСтига бе, и на мен, и на ИИ ни писнаха глупостите за КОВИД!
-----------------------
Твърдението в запитването е неточно и не отговаря на реалността. Данните от официалната статистика и
НЯМА ковид и не е имало !
- 1 like
Коментар
Коментар