Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Хахаха-ти наистина си като някой хлапак.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Както кажеш, 13,5
Коментар
-
На теб със сигурност ти липсват и знания, и интелект и опит.
- 1 like
Коментар
-
...особено, когато ни липсват познания и опит..
Абе притеснително е.
Коментар
-
Едното е природно бедствие и лесно обяснимо.Другото е трудно за обяснение.
Абе притеснително е.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ако се качват магнитути, а не спадат и затихват, не е добра поличба.
Коментар
-
Аз повече се притеснявам, да не вземе наистина да изригне вулканът на Санторини. Едно време, по география учихме, че е било СТРАХОВИТО нещо.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аз повече се притеснявам, да не вземе наистина да изригне вулканът на Санторини. Едно време, по география учихме, че е било СТРАХОВИТО нещо.
Коментар
-
Това не го казвам във връзка с НЛО,а като интересен феномен. Щото едно е да пуснеш някакво вещество и да оцветиш река в червено ,друго да повлияеш на равнището на океана и морето.Но пък знае ли човек може технологиите им да са напреднали до такава степен.
Коментар
-
Някакъв турски учен разправял пред интернет, че било следствие на рядко съчетание на обстоятелствата отлив. Лошо, не запомни - т.к.не съм гледал тогава - положението на Луната. Защото, ако е била от същата страна, както и Слънцето...Знам ли, възможно е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеСлед реките в червено нов феномен се появи на различни места по света-отдръпват на водите на океан,море или езеро на десетки и стотици метри от досегвашния бряг. Това обикновено се случва преди цунами ,но на нито едно от тия места не е имало цунами.
Коментар
-
Mateev, не е партенка а въглеводородите изгарят с чистота с която изгаря спирт. Предпочитат филтри за твърди частици да сложат и катализатори.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеhttps://www.youtube.com/watch?v=YTui4o7SoFM, виж какви технологии са ни били прехвърлени, използват ли се да намалим потреблението на въглеводороди 10 пъти ? - НЕ.
Коментар
Коментар