If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Този обича да пада на глава, но го боли и виж какво измислил ? Барби, това и на теб щеше да ти помогне, но не си се сетил като него и наистина си станал заядлив, но няма как да го разбереш.
мирко, аз ще взема мерки с него
но, моля те, излез малко от тоя филм с тик-тока и извънземните
Какъв филм-вие живеете в информационно затъмнение. Сигурен съм,че ако по новините покажат дори 1 процент от всичко случващо се ,утре цялата страна ще гърми.
А в Тик ток има ХИЛЯДИ видеа и снимки.
Допреди десетина дни и аз мислех,че НЛО е една измислица и теория на конспирацията. Ама като виждам тия кадри няма как да не си променя мнението.А и аз самият ги виждам няколко вечери подред. Не толкова отчетливо като на някои видеа, но има два светещи обекта на височина около 300 метра над Земята. Няма как да са дронове, щото стоят там с часове.Над 10 часа.Всяка вечер.
Модераторите докога ще позволявате на тая отрепка да се подиграва?Това ли ви е модерацията-искате да се водят дискусии или разни боклуци да си избиват комплексите?
мирко, аз ще взема мерки с него
но, моля те, излез малко от тоя филм с тик-тока и извънземните
Модераторите докога ще позволявате на тая отрепка да се подиграва?Това ли ви е модерацията-искате да се водят дискусии или разни боклуци да си избиват комплексите?
Ако тоя не получи бан,спирам да пиша. Не съм се регистрирал подобни боклуци да ме обиждат и подиграват.
Но явно се толерират.
А ти си дебил.При положение, че.има заснети ХИЛЯДИ НЛО.По цял свят. Това не е единичен случай да се чудим има ли го няма ли го.Става въпрос за хиляди наблюдения в цял свят. Включително и на 2-3 км от дома ми няколко вечери подред има две.По-точно са на около 6-7 км едно от друго.
Наистина имало извънземни
Сега видях един в къщата на синчето -
организира видеоконференция с други марсианци
и ми каза, че работи с 4 екрана, всеки с диагонал 2 м.
barbaron, има намерени летящи апарати, които са артефакти и ни е непонятно как функционират. В тях дори няма лостове или бутони за управление, няма клавиатура. В много от големите страни има такива неща, успели са да се докопат до тях макар да са открити в различни краища на Света. Това е не е лъжа, лъжа е че са успели да ги накарат да летят. Предполага се че са такива дори, не са сигурни.
И как го правят тоя панаир в цял свят?Включително и в Русия вече са забелязани НЛО.А знаеш как се охранява небето над Русия. Или пък в океаните.И в България също ги има.
Нещата са много сериозни, тая активност не е случайна.
Коментар