If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Много точно - най-сигурният начин да спечелиш един спор е чисто по женски е да тропнеш с крака, да се разревеш и да започнеш да обиждаш. И да не се досети, че има и друг начин, като например да си дръпне ципа на блузата и да покаже "доказателствата".
Нашият човек, за да.докаже, че е Мъж, може да си събуе гащите...примерно. И иди после, не му вярвай, при ТОВА положение.
Едно време, БУКВАЛНО ВСИЧКИ, са виждали, как Слънцето изгрява от изток и залязва на запад. И са получавали "информацията", че Слънцето обикаля около Земята (която е плоска), от абсол.тно достоверен източник, Църквата. Да, ама дойде 2002-ра и папа Йоан Павел втори потвърди, че Земята е къл о, което обикаля около Слънцето. Т.е., Църквата намери сили в себе си и призна фактите.
Казваш, проучил си темата. И? Нима ТОВА означава, че JWST има резолюцията да ВИДИ планетата, да различи светлините, да разгледа там, кораби ли бяха, флотилия ли, дето била "идвала насам"? - НЕ. Означава, че така ти се ще да си прав, че не ебаваш от фактите, ами си доизмисляш. Т.е.? ТИ ФАЛШИФИЦИРАШ ФАКТИТЕ...И ПЛЮЕШ И ОБИЖДАШ С НАДЕЖДАТА ДА ИЗЛЕЗЕШ ПОБЕДИТЕЛ ОТ?
- НАДПРИКАЗВАНЕ.
Ами добре. Печелиш. Надприказва ни.
...А, успя ли нещо да промениш?
Много точно - най-сигурният начин да спечелиш един спор е чисто по женски да тропнеш с крака, да се разревеш и да започнеш да обиждаш. И да не се досети, че има и друг начин, като например да си дръпне ципа на блузата и да покаже "доказателствата".
В кръга на шегата - Когато са горили Джордано Бруно на кладата,всичките-милиони католици не са мислили като него....Това не означава ,че те са били прави...
Това означава, че е бил глупав. Можело е просто да ги излъже, че и той вярва, а тя земята щеше да продължи да се върти.
В кръга на шегата - Когато са горили Джордано Бруно на кладата,всичките-милиони католици не са мислили като него....Това не означава ,че те са били прави...
...Ама са надприказвали Джордано Бруно. Минават само няколко века, и ПАПАТА признава, че той е бил прав. - В смисъл, един НАИСТИНА, ИНТЕЛИГЕНТЕН И НАЧЕТЕН ЛИДЕР, доказва, кой е бил правият.
Накратко:
Няма лошо, Вергилчо, вярвай си. Фактите, така или иначе, са това, което са. А ти - Ти си говори.
Милиарди хора вярват в богове, милиард в прераждане и тем подобни .Значи ли това,че и аз трябва да вярвам в подобни неща?
Никой друг във форума не е проучвал темата толкова задълбочено като мен,нито е виждал това,което аз съм виждал, така че няма да стигне до същите изводи като мен.
Едно време, БУКВАЛНО ВСИЧКИ, са виждали, как Слънцето изгрява от изток и залязва на запад. И са получавали "информацията", че Слънцето обикаля около Земята (която е плоска), от абсол.тно достоверен източник, Църквата. Да, ама дойде 2002-ра и папа Йоан Павел втори потвърди, че Земята е къл о, което обикаля около Слънцето. Т.е., Църквата намери сили в себе си и призна фактите.
Казваш, проучил си темата. И? Нима ТОВА означава, че JWST има резолюцията да ВИДИ планетата, да различи светлините, да разгледа там, кораби ли бяха, флотилия ли, дето била "идвала насам"? - НЕ. Означава, че така ти се ще да си прав, че не ебаваш от фактите, ами си доизмисляш. Т.е.? ТИ ФАЛШИФИЦИРАШ ФАКТИТЕ...И ПЛЮЕШ И ОБИЖДАШ С НАДЕЖДАТА ДА ИЗЛЕЗЕШ ПОБЕДИТЕЛ ОТ?
- НАДПРИКАЗВАНЕ.
Ами добре. Печелиш. Надприказва ни.
Не ми отговори на въпроса. Колко хора трябва мислят обратното на тебе, за да ти светне, че може би не си прав?
- 1
- 10
- 100
- 1000
- 1 Милион
- 1 Милиард
Не ми отговори на въпроса. Колко хора трябва мислят обратното на тебе, за да ти светне, че може би не си прав?
- 1
- 10
- 100
- 1000
- 1 Милион
- 1 Милиард
Милиарди хора вярват в богове, милиард в прераждане и тем подобни .Значи ли това,че и аз трябва да вярвам в подобни неща?
Никой друг във форума не е проучвал темата толкова задълбочено като мен,нито е виждал това,което аз съм виждал, така че няма да стигне до същите изводи като мен.
Какво ме интересува форума?Информацията съм я получил от достоверни източници. И става въпрос, че пътуват към Земята. Дали е с цел да ни завладеят е само една от възможните причини.
- 1
- 10
- 100
- 1000
- 1 Милион
- 1 Милиард
Ако във форума пуснем анкета с например следния въпрос "Вярвате ли, че телескопа Джеймс Уеб е открил армада от извънземни космически кораби, пътуващи към земята с цел да ни завладеят?", и в резултатите от анкетата се окаже, че никой друг не вярва освен тебе, какво ще си помислиш?
а) Явно нещо с мене не е наред
б) Явно всички останали не са наред
Какво ме интересува форума?Информацията съм я получил от достоверни източници. И става въпрос, че пътуват към Земята. Дали е с цел да ни завладеят е само една от възможните причини.
Щом с тоя кукундрел се съюзи срещу мен, мога само да ви пожелая успех в общуването "умни "хора.
Имам един въпрос с повишена трудност:
Ако във форума пуснем анкета с например следния въпрос "Вярвате ли, че телескопа Джеймс Уеб е открил армада от извънземни космически кораби, пътуващи към земята с цел да ни завладеят?", и в резултатите от анкетата се окаже, че никой друг не вярва освен тебе, какво ще си помислиш?
а) Явно нещо с мене не е наред
б) Явно всички останали не са наред
Светът се е опрял на тази "свещена крава".и д сгрешил. Ако по-умният отстъпва,.позиции затвърждават по-глупавите и...имаме, каквото имаме. Аз не желая да бъда заложник на глупаци и няма да.им вървя по гайдата. Друг въпрос, как (ще продължа) да им давам отпор.
Ако се вгледаш ще забележиш че, свалих гарда по отношение на Матеев. Защото много го харесвам ли? Че аз какви ли неща лт него не чух. Не: Защото, ХУБАВ ИЛИ ЛОШ, ТОЙ ОПРЕДЕЛЕНО, НЕ Е ГЛУПАВ. А, побееден са си от умен опонент, не винаги е поражение, както би било, ако би бил той глупав. Разбираш ли? Той поне нещо създава около себе си. А ТОВА е добро, за разлика от...тук едно друго нещо.
Не ти казвам да отстъпваш в буквалния смисъл. Казвам ти да игнорираш хора, които не допринасят за дискусията и обиждат опонента.
Убий трола с мълчание.
А умните хора именно, защото малко останаха трябва да се ценят. Голям дерт, обществен дерт ни е дето не си ценим умните хора.
Поставете го малко на диета. Спрете да му подавате реплики и като се окаже в позиция да си говори сам ще му доскучае и ще уважава повече събеседниците си.
Светът се е опрял на тази "свещена крава".и д сгрешил. Ако по-умният отстъпва,.позиции затвърждават по-глупавите и...имаме, каквото имаме. Аз не желая да бъда заложник на глупаци и няма да.им вървя по гайдата. Друг въпрос, как (ще продължа) да им давам отпор.
Ако се вгледаш ще забележиш че, свалих гарда по отношение на Матеев. Защото много го харесвам ли? Че аз какви ли неща от него не чух. Не: Защото, ХУБАВ ИЛИ ЛОШ, ТОЙ ОПРЕДЕЛЕНО, НЕ Е ГЛУПАВ. А, победен да си от умен опонент, не винаги е поражение, както би било, ако би бил той глупав. Разбираш ли? Той поне нещо създава около себе си. А ТОВА е добро, за разлика от...тук едно друго нещо.
Поставете го малко на диета. Спрете да му подавате реплики и като се окаже в позиция да си говори сам ще му доскучае и ще уважава повече събеседниците си.
Коментар