https://www.youtube.com/watch?v=YTui4o7SoFM, виж какви технологии са ни били прехвърлени, използват ли се да намалим потреблението на въглеводороди 10 пъти ? - НЕ.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
mirodes, няма никакви пришълци. Има едни тъмни петна, но това е съвсем друго нещо. Пътуване в пространството дори не е интересно, във времето е интересно. Пренос на информация е още по интересно във времето пак. Всичко това са фалшиви обекти, холограми и дронове. Интересно е как написалия сценария на Завръщане в Бъдещето е предсказал появата на огромни холограми например. По същия начин нашите наследници в Бъдещето знаейки Миналото и то събитията с точност до секунда - кога се случват ? Могат да ги променят, пред ГОЛЯМА катастрофа сме и след като се случи тези които ще оцелеят ще съжаляват че не са използвани наличните ни възможности да я предотвратят или намалят мащаба и. Това е цялата работа.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеЗа днес има предвидена пресконференция на една американска сенаторка по темата за НЛО.Ще се види дали действително имат намерение да разкриват важни неща или ще са поредните празни приказки.
1. Доклад на Пентагона за НЛО (2021 г.)
През юни 2021 г. Службата на директора на националното разузнаване на САЩ публикува предварителна оценка на неидентифицираните въздушни явления (UAP). В документа се посочва, че от 144 разгледани случая само един е получил обяснение. Докладът подчертава необходимостта от допълнителни проучвания.
2. Разсекретени документи на ЦРУ за НЛО
ЦРУ разсекрети и публикува редица документи, свързани с наблюдения на НЛО през годините. Те включват разследвания, анализи и наблюдения от военни и цивилни източници.
3. Доклад на НАСА за НЛО (2023 г.)
През септември 2023 г. НАСА публикува доклад, в който се подчертава необходимостта от нови научни методи за изследване на неидентифицираните въздушни явления. В доклада се препоръчва използването на изкуствен интелект и сателитни технологии за по-прецизно събиране на данни.
4. Официален сайт на Пентагона за НЛО
През 2023 г. Пентагонът създаде уебсайт, управляван от Службата за разрешаване на аномалии във всички домейни (AARO). На него се публикуват разсекретени видеоклипове, доклади и други официални данни за НЛО.
5. Разсекретени британски документи за НЛО
Министерството на отбраната на Великобритания разсекрети и публикува различни архивни документи, свързани с наблюдения на НЛО, които могат да бъдат разгледани в Националния архив.
Линкове към източниците:- Доклад на Пентагона (2021): https://www.dni.gov/files/ODNI/docum...P-20210625.pdf
- Разсекретени документи на ЦРУ: https://www.theblackvault.com/docume...fo-collection/
- Доклад на НАСА (2023): https://www.nasa.gov/feature/nasa-re...dy-team-report
- Официален сайт на Пентагона за НЛО: https://www.aaro.mil
- Разсекретени британски документи: https://www.nationalarchives.gov.uk/ufos
Last edited by Mateev; 11.02.2025, 21:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Я виж какво доказателство намерих? Ще ми помогнеш ли да отсея изтината от лъжата?
Шокиращо откритие в Сахара:
Древен извънземни космически кораб открит след векове, скрит под пустинни пясъци
В едно разтърсващо и смразяващо гръбначно откровение археолози и учени откриха нещо, което изглежда като древен извънземен космически кораб, погребан дълбоко под пясъците на пустинята Сахара Това откритие, приветствано като една от най-значимите археологически находки на века, изпрати ударни вълни както през научната общност, така и сред широката общественост, повдигайки дълбоки въпроси относно произхода на напредналите технологии.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Ето още едни НЛО-та се оказаха, че не са НЛО-та, Цитирам:
През януари 2025 г. над 120 сателита от мрежата Starlink на SpaceX са навлезли обратно в земната атмосфера и са изгорели. Това увеличение на повторните влизания се дължи на масовото пенсиониране на първото поколение сателити Starlink, тъй като компанията подготвя изстрелването на по-нови модели. Астрономи съобщават, че тези повторни влизания са предизвикали зрелищни огнени топки в небето, като средно по четири до пет сателита са изгаряли ежедневно.
english.aaj.tv
Към 30 януари 2025 г. в орбита се намират 6 994 сателита Starlink, от които 6 957 са в работно състояние. SpaceX планира да обновява своята мегаконстелация на всеки пет години, като заменя старите сателити с по-нови модели.
space.com
Въпреки че SpaceX твърди, че нейните сателити са проектирани да се разпадат напълно при повторно влизане в атмосферата, без да представляват риск за обществената безопасност, увеличаващата се честота на тези събития поражда дискусии относно потенциалните опасности от космически отпадъци и въздействието им върху околната среда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Научил съм се да отсявам истината от лъжата. Тия твърдения ми се виждат достоверни. Както и клипът в който НЛО отвлича пума.Със сигурност съм по-компетентен от теб в това.
Шокиращо откритие в Сахара:
Древен извънземни космически кораб открит след векове, скрит под пустинни пясъци
В едно разтърсващо и смразяващо гръбначно откровение археолози и учени откриха нещо, което изглежда като древен извънземен космически кораб, погребан дълбоко под пясъците на пустинята Сахара Това откритие, приветствано като една от най-значимите археологически находки на века, изпрати ударни вълни както през научната общност, така и сред широката общественост, повдигайки дълбоки въпроси относно произхода на напредналите технологии.Last edited by Mateev; 11.02.2025, 20:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696
Ама ти май наистина си обсебен от темата за извънземните?!Направих си труда да погледна в колко часа си започнал да пишеш в темата днес и щях да припадна.....В 6.30?!
А бе ,друже ,в шест и половина,ако ще цял взвод извънземни да са се "паркирали" на балкона ми
,най-учтиво ще ги помоля да направят място и на мен ,щото трябва да си пия кафето и да задоволя никотиновия си глад с една- две цигарки,пък после ще мислим каква ще я мъдрим с гостите-извънземни...Щото преди да си изпия кафето,не мога да схвана спя ли още,буден ли съм,на Марс ли съм,на Земята ли съм ,жив ли съм,умрял ли съм....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Научил съм се да отсявам истината от лъжата. Тия твърдения ми се виждат достоверни. Както и клипът в който НЛО отвлича пума.Със сигурност съм по-компетентен от теб в това.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеЕстествено ,че методиката е важна,но не и за нашия разговор. Важен е единствено факта ,че са забелязани светлини от изкуствен произход на други планети.Last edited by X_Y; 11.02.2025, 18:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Абе то няма, ама момчето вярва. И имаме, каквото имаме.Last edited by mirodes; 11.02.2025, 18:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Методиката винаги има значение, т к с неправилна Методика, се вадят грешни изводи, от които, може да последват грешни действия. Например, в медицината, това може да доведе и до смърт на пациента. И ти го знаеш.
Коментар
-
То и за НЛО-тата си има учени, които правят съответните изводи. Ти не си от тях, така че мнението ти няма никакво значение.
И мнението ми е дали е важно няма значение. В случая се моля да не съм прав за моите очаквания.Last edited by mirodes; 11.02.2025, 18:01.
Коментар
-
За методиката, д÷хо била "нямала значение": НА 9 години съм, играя в двора на баба ми. И се забелязвам на една тел, на която, тя и простираше прането. Въжето се скъса, аз паднах по гръб на стъпалата и съответно, гербът ми - на синкави ивици от удара. Води ме баба в градска болница, там един пишман-доктор решава че, няма значение от какво се оплаква , слушалката бил щяла да покаже най-добре и отсече че съм наистина и мимизписа аналгин-хинин. Обясних му, че никакъв доктор не е, прибрахме св, и баба ми направи компресия с препечени филии и оцет. Оттокът го нямаше на следващата сутрин.
Нито съм кашлял, нито съм настивал, ами докторът беше Вергилчов тип "многознайко".
Толкова по методиката и "ескпертизата" а-ла Е.Ж.К.
- 1 like
Коментар
-
То и за НЛО-тата си има учени, които правят съответните изводи. Ти не си от тях, така че мнението ти няма никакво значение.
- 1 like
Коментар
Коментар