IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Методиката няма никакво значение. Има учени,които правят съответните изводи. Ти не си от тях,така че мнението ти няма никакво значение
    То и за НЛО-тата си има учени, които правят съответните изводи. Ти не си от тях, така че мнението ти няма никакво значение.

Коментар

Методиката няма никакво значение. Има учени,които правят съответните изводи. Ти не си от тях,така че мнението ти няма никакво значение
      Методиката винаги има значение, т к с неправилна Методика, се вадят грешни изводи, от които, може да последват грешни действия. Например, в медицината, това може да доведе и до смърт на пациента. И ти го знаеш.

Коментар

За вещи лица се назначават ЕКСПЕРТИ в съответната област. Ти със НЕ СИ експерт относно това какво може да забележи телескопа "Джеймс Уеб ".
        А да отречеш дадена информация само щото е публикувана в дадена социална мрежа е глупост.
        Обаче, където и да е публикувана, тя трябва да бъде верифицирана, нали така. Т.е., да бъде потвърдена нейната достоверност. При теб, нещата се объркват точно в този момент: Не издържа проверката за истинност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Това не е вярно. Коя жена ти ко каза?

Да, телескопа е измерил състава на атмосферата на много по-далечни планети, но това не означава, че ги е видял. Той вижда звездата и по спектралния анализ на нейната светлина е наясно с това какви химически елементи има в нея. След това при друго измерване по друго време открива някаква разлика. И тъй като няма как едни елементи да изчезнат от звездата, учените ПРЕДПОЛАГАТ, но без да са сигурни, че някаква планета в момента преминава пред звездата (може и да са повече планети или нещо друго). И когато слънчевите лъчи преминават през атмосферата на планетата, тя задържа едни и усилва други спектрални линии. И по разликата от двата спектъра учените изчисляват какъв е спектъра на атмосферата на самата планета, а по него изчисляват и какви химически вещества има в тази атмосфера.

Та това е, което го знае науката. Всичко останало са ЕЖК или измислици на невежи хора.

Коментар

А сега ме назначи мене за експерт като вещо лице, и аз веднага ще ти кажа следното:
            1. Нито един земен телескоп не може да види Проксима Б
            2. Нито един земен телескоп не може да види космическа армада, освен ако вече не е кацнала на Луната
            3. Нито един земен телескоп не може да види градове на Марс, а какво остава на един милион пъти по-големи разстояния
            4. Няма нито едно доказателство за извънземни, които в момента да са на земята
            5. ТикТок е най-несериозната мрежа, в която преобладават всякакви партенки с цел зарибяване на лапнишарани
            За вещи лица се назначават ЕКСПЕРТИ в съответната област. Ти със НЕ СИ експерт относно това какво може да забележи телескопа "Джеймс Уеб ".
            А да отречеш дадена информация само щото е публикувана в дадена социална мрежа е глупост.

Коментар

И какво значение има колко км са дотам?Тоя телескоп е открил подобни светлини и на много по-далечни планети.
              Това не е вярно. Коя жена ти ко каза?

Да, телескопа е измерил състава на атмосферата на много по-далечни планети, но това не означава, че ги е видял. Той вижда звездата и по спектралния анализ на нейната светлина е наясно с това какви химически елементи има в нея. След това при друго измерване по друго време открива някаква разлика. И тъй като няма как едни елементи да изчезнат от звездата, учените ПРЕДПОЛАГАТ, но без да са сигурни, че някаква планета в момента преминава пред звездата (може и да са повече планети или нещо друго). И когато слънчевите лъчи преминават през атмосферата на планетата, тя задържа едни и усилва други спектрални линии. И по разликата от двата спектъра учените изчисляват какъв е спектъра на атмосферата на самата планета, а по него изчисляват и какви химически вещества има в тази атмосфера.

Та това е, което го знае науката. Всичко останало са ЕЖК или измислици на невежи хора.

Коментар

• Mateev, само с точка 5. не съм съгласен, всички мрежи са за зарибяване на лапнищарани и изключения няма, целия интернет е една такава схема. Ще дойде време и ще бъде забранен.
                D.Y.F-091066

Коментар

Има десетки клипове на тая тема.Включително информация от човек, който е участвал в проекти,свързани с НЛО в армията на САЩ.
                  ЕЖК

Коментар

Аз също не съм компетентен, затова се и доверявам на специалистите в тази област. За разлика от теб,който си мислиш ,че си компетентен ама не си.
                    И на работата ми беше така-в много области не бях компетентен, затова назначавах експертизи на вещи лица.И никога не съм си въобразявал, че съм компетентен в области,в които не съм.
                    А сега ме назначи мене за експерт като вещо лице, и аз веднага ще ти кажа следното:
                    1. Нито един земен телескоп не може да види Проксима Б
                    2. Нито един земен телескоп не може да види космическа армада, освен ако вече не е кацнала на Луната
                    3. Нито един земен телескоп не може да види градове на Марс, а какво остава на един милион пъти по-големи разстояния
                    4. Няма нито едно доказателство за извънземни, които в момента да са на земята
                    5. ТикТок е най-несериозната мрежа, в която преобладават всякакви партенки с цел зарибяване на лапнишарани

Коментар

• Матеев, дай да го оставяме този.[
                      Last edited by X_Y; 11.02.2025, 17:14.

Коментар

Човек - това са рисувани филмчета. Ако трябваше да показват какво точно вижда телескопа Джеймс Уеб, трябваше да покажат черен екран с няколко пиксела слънце и 0 пиксела за планетата. И всичко това в инфрачервения обхват, койт е невидим за нас.

Ако по време на целия клип имаше една чернилка на заден фон, нокой нямаше да го гледа. Затова който е правил клипа си е развинтил въображението и показва във фонов режим някакви измислени рисувани космически кадри, които нямат нищо общо с текста. Нима не го осъзнаваш това?
                        Осъзнавам, че си много лош човек. Представям клипа заради информацията в него. Естествено, че това е анимационен филм и никога не съм твърдял нещо друго.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Да. И той е снимал също Проксима-Б.През оптичния прицел на снайпера.
                          Той е присъствал, когато в Конгреса е казана тая информация като експерт по темата.

Коментар

Има десетки клипове на тая тема.Включително информация от човек, който е участвал в проекти,свързани с НЛО в армията на САЩ.
                            Човек - това са рисувани филмчета. Ако трябваше да показват какво точно вижда телескопа Джеймс Уеб, трябваше да покажат черен екран с няколко пиксела слънце и 0 пиксела за планетата. И всичко това в инфрачервения обхват, който е невидим за нас.

Ако по време на целия клип имаше една чернилка на заден фон, нокой нямаше да го гледа. Затова който е правил клипа си е развинтил въображението и показва във фонов режим някакви измислени рисувани космически кадри, които нямат нищо общо с текста. Нима не го осъзнаваш това?

Коментар

Тези картинки по клипа не са това, което е видяно с телескопаа, а просто ИИ картинки, за да има какво да показват във фонов режим на речта на диктора. Ако вярваш, че тези картинки са видяното от телескопа, значи наистина трябва да отидеш да се прегледаш на доктор. Как може на стари години все още да вярваш в мултипликационни и рисувани клипчета? Ами тогава върви да гледаш "Ну Погоди".
                              Наистина си много лош. ИЗРИЧНО написах в преден коментар, че това на клипа не са светлини от планетата. И пак ми вненяваш все едно съм казал подобно нещо.

Коментар

Да. И той е снимал също Проксима-Б.През оптичния прицел на снайпера.

Коментар

Working...
                                X