IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

https://vm.tiktok.com/ZNeoKk21P/
    Не си виждал ти.На който това му е работата е виждал.
    Тези картинки по клипа не са това, което е видяно с телескопаа, а просто ИИ картинки, за да има какво да показват във фонов режим на речта на диктора. Ако вярваш, че тези картинки са видяното от телескопа, значи наистина трябва да отидеш да се прегледаш на доктор. Как може на стари години все още да вярваш в мултипликационни и рисувани клипчета? Ами тогава върви да гледаш "Ну Погоди".

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Ти и тук не си компетентен. Гола вода, Aqua nuda. И никой истински специалист, не е твърдял наукообразни глупотевини. Някакви хора седят и кърпят клипове, да изкарат някой 'ляП за ядене. Ако шоуто би било наука, Холивуд щеше да е академия на науките.
      Има десетки клипове на тая тема.Включително информация от човек, който е участвал в проекти,свързани с НЛО в армията на САЩ.

Коментар

Аз също не съм компетентен, затова се и доверявам на специалистите в тази област. За разлика от теб,който си мислиш ,че си компетентен ама не си.
        И на рабоната ми беше така-в много области не бях компетентен, затова назначавах експертизи на вещи лица.
        Ти и тук не си компетентен. Гола вода, Aqua nuda. И никой истински специалист, не е твърдял наукообразни глупотевини. Някакви хора седят и кърпят клипове, да изкарат някой 'ляП за ядене. Ако шоуто би било наука, Холивуд щеше да е академия на науките.

Коментар

Абе достатъчно съм компетентен да знам че, нещо, не си ли го уловил, не е у теб. На дипломата ми пише "диплом с отличие" и, по'-нататък, "магистър на техническите науки". Та, основно ни занимаваха с математика, физика и др.природни науки. В техникума - Матеев помни - пишеше над единия коридор че, Когато нещо е по-малко от разрешаващата способност на уредите ти, то НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗМЕРЕНО.

- Пък ти, ако искаш, можеш да си поплачеш.
          Аз също не съм компетентен, затова се и доверявам на специалистите в тази област. За разлика от теб,който си мислиш ,че си компетентен ама не си.
          И на работата ми беше така-в много области не бях компетентен, затова назначавах експертизи на вещи лица.И никога не съм си въобразявал, че съм компетентен в области,в които не съм.

Коментар

И какво значение има колко км са дотам?Тоя телескоп е открил подобни светлини и на много по-далечни планети.
            За второто ти твърдение не си компетентен да се изказваш по тоя въпрос.
            Абе достатъчно съм компетентен да знам че, нещо, не си ли го уловил, не е у теб. На дипломата ми пише "диплом с отличие" и, по'-нататък, "магистър на техническите науки". Та, основно ни занимаваха с математика, физика и др.природни науки. В техникума - Матеев помни - пишеше над единия коридор че,
            Науката започва там, където започва измерването.
            Когато нещо е по-малко от разрешаващата способност на уредите ти, то НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗМЕРЕНО.

- Пък ти, ако искаш, можеш да си поплачеш.

Коментар

Насилих се да изгледам клипа и - О, УЖАС! открих следните НЕСЪОТВЕТСТВИЯ:
              1. Една светлинна година, е близо 9,4 ТРИЛИОНА КМ, или ок.6 трилиона мили. 4,3 св.год.не могат да са толкова малко, колкото споменава коментаторите.
              2. Ако самата планета НЕ СЕ изобразява И ВЪРХУ 1 пиксел на камерата, никакви "светлини".от повърхността и, не може да се разследват, изследват и анализират, т.к.ТЕ НЕ ПОПАДАТ ВЪРХУ СЕНЗОРИТЕ НА ТЕЛЕСКОПА. Технически, за него тези светлини ги няма...КАКВОТО И ДРУГО ДА БРЪЩОЛЕВЯТ. НЯКОИ ХОРА.
              Всичките други приказки и картинки в клипа, служат да отвлекат вниманието на баламурниците от това, че им рисуват пъстра и фалшива картинка, вместо да им представят "скучния", но, истински факт:

Това е.
              И какво значение има колко км са дотам?Тоя телескоп е открил подобни светлини и на много по-далечни планети.
              За второто ти твърдение не си компетентен да се изказваш по тоя въпрос.

Коментар

Не съм казал, че това са снимки от планетата. А в клипа се обяснява,че са забелязани такива светлини и как са открити.
                Насилих се да изгледам клипа и - О, УЖАС! открих следните НЕСЪОТВЕТСТВИЯ:
                1. Една светлинна година, е близо 9,4 ТРИЛИОНА КМ, или ок.6 трилиона мили. 4,3 св.год.не могат да са толкова малко, колкото споменава коментаторите.
                2. Ако самата планета НЕ СЕ изобразява И ВЪРХУ 1 пиксел на камерата, никакви "светлини".от повърхността и, не може да се разследват, изследват и анализират, т.к.ТЕ НЕ ПОПАДАТ ВЪРХУ СЕНЗОРИТЕ НА ТЕЛЕСКОПА. Технически, за него тези светлини ги няма...КАКВОТО И ДРУГО ДА БРЪЩОЛЕВЯТ. НЯКОИ ХОРА.
                Всичките други приказки и картинки в клипа, служат да отвлекат вниманието на баламурниците от това, че им рисуват пъстра и фалшива картинка, вместо да им представят "скучния", но, истински факт:
                ПЛАНЕТАТА САМО Е ИЗЧИСЛЕНА, НО, НЕ Е ВИДЯНА И НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ВИДЯНА С ТОЗИ ИНСТРУМЕНТ
                Това е.

Коментар

Ти, разлика между илюстрации и снимки направиш ли и правил ли си някога?
                  Не съм казал, че това са снимки от планетата. А в клипа се обяснява,че са забелязани такива светлини и как са открити.

Коментар

...Ето го, пак се тръшка, малкото детенце. ТОВА става.

А работата е там че, противоречията правят тезите ти НЕДОСТОВЕРНИ и, именно, който вярва в тях...
                    Истината е такава. Нещата, които пиша съм ги проучил задълбочено. Ако в нещо не съм сигурен го казвам. Като за тия реки,оцветени в червено. Няма как да съм сигурен, че това е дело на извънземни, но е възможна хипотеза. Или някои странни изчезвания на хора.

Коментар

Ти, разлика между илюстрации и снимки направиш ли и правил ли си някога?

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes

Аз не съм виновен, че някои хора нямате достатъчно интелект, за да разберете за какво става въпрос.
                        ...Ето го, пак се тръшка, малкото детенце. ТОВА става.
                        Който не вярва на моите тези, не е интелигентен.

А работата е там че, противоречията правят тезите ти НЕДОСТОВЕРНИ и, именно, който вярва в тях...
                        Last edited by Pyramid; 11.02.2025, 16:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение

Ние/човечеството/ още не сме виждали планетите ,ти вече видя светлините по тях ,даже определи ,че имат изкуствен произход...
                          Last edited by mirodes; 11.02.2025, 16:11.

Коментар

Какви внушения правя?Качвам клипове ,на които са снимани НЛО.Мога са кача още десетки, дори стотици. Представям факти относно изригване на Проксима Кентавър, получен сигнал от Проксима Б планета около тази звезда, забелязани светлини от изкуствен произход на нея и още 5 планети и забелязани обекти с изкуствен произход, които се движат към Земята.
                            Кое му е внушението?
                            Ние/човечеството/ още не сме виждали планетите ,ти вече видя светлините по тях ,даже определи ,че имат изкуствен произход...

Коментар

Какви внушения правя?Качвам клипове ,на които са снимани НЛО.Мога са кача още десетки, дори стотици. Представям факти относно изригване на Проксима Кентавър, получен сигнал от Проксима Б планета около тази звезда, забелязани светлини от изкуствен произход на нея и още 5 планети и забелязани обекти с изкуствен произход, които се движат към Земята.
                              Кое му е внушението?
                              Изригване н Проксима, НАИСТИНА се е случило съвсем наскоро. И, казват, поне 1000 пъти по-мощно от записаните в човешката история, а планетата е само на под 8 млн.км от звездата. Почти е невъзможно са е оцелял някой там. Вече писах, тогава подмина, като бърз влак малка гара: НА такива малки разстояния, планетите обикновено са в орбитален резонанс (захванати от приливните сили, САМО С ЕДНАТА СИ СТРАНА, ОБЪРНАТИ към звездата). ТОВА означава, от едната страна вечна нощ, от другата - адски пек, постоянно. Т.е. де факто, не остава площ за развитието на живот. А за "изкуствен произход" на "светлините на нея", не.може да се съди, т.к.самата тя остава невидима за телескопа. Също така, не може да се съди и за произхода на тела, които не може да бъдат забелязани от такива разстояния с този телескоп. И ти умряха "доказателствата". А Матеев ти посочи едни хаштагове към пуснатия ОТ ТЕБ САМИЯ линк, и ти зарева и се затръшка за "доказателствата' си, и как те били "обиждали".
                              АМИ НЕСЕРИОЗНО Е ВСИЧКО ТОВА БЕ, МОМЧЕ. НИКАКВА ПРОВЕРКА К КРИТИКА НЕ ИЗДЪРЖА.

Коментар

НЕ СЪМ ПОСТАВЯЛ ПОД ВЪПРОС, какво си видял в Пазарджик. Спорни са редица други внушения, които опитваш да направиш, при това, крайно неумело. Имаше едно време вдин австрийски автор, Йозеф Киршнер, ако не се лъжа. Та, от него, има доста литература по Манипулации, психология и др. Прочети, де що намериш от този мъдър човек. Ще останеш приятно изненадан.
                                Кое му е внушението?

Коментар

Working...
                                X