Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ти и тук не си компетентен. Гола вода, Aqua nuda. И никой истински специалист, не е твърдял наукообразни глупотевини. Някакви хора седят и кърпят клипове, да изкарат някой 'ляП за ядене. Ако шоуто би било наука, Холивуд щеше да е академия на науките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Аз също не съм компетентен, затова се и доверявам на специалистите в тази област. За разлика от теб,който си мислиш ,че си компетентен ама не си.
И на рабоната ми беше така-в много области не бях компетентен, затова назначавах експертизи на вещи лица.
Коментар
-
Абе достатъчно съм компетентен да знам че, нещо, не си ли го уловил, не е у теб. На дипломата ми пише "диплом с отличие" и, по'-нататък, "магистър на техническите науки". Та, основно ни занимаваха с математика, физика и др.природни науки. В техникума - Матеев помни - пишеше над единия коридор че, Когато нещо е по-малко от разрешаващата способност на уредите ти, то НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗМЕРЕНО.
- Пък ти, ако искаш, можеш да си поплачеш.
И на работата ми беше така-в много области не бях компетентен, затова назначавах експертизи на вещи лица.И никога не съм си въобразявал, че съм компетентен в области,в които не съм.
- 1 like
Коментар
-
И какво значение има колко км са дотам?Тоя телескоп е открил подобни светлини и на много по-далечни планети.
За второто ти твърдение не си компетентен да се изказваш по тоя въпрос.Науката започва там, където започва измерването.
- Пък ти, ако искаш, можеш да си поплачеш.
- 1 like
Коментар
-
Насилих се да изгледам клипа и - О, УЖАС! открих следните НЕСЪОТВЕТСТВИЯ:
1. Една светлинна година, е близо 9,4 ТРИЛИОНА КМ, или ок.6 трилиона мили. 4,3 св.год.не могат да са толкова малко, колкото споменава коментаторите.
2. Ако самата планета НЕ СЕ изобразява И ВЪРХУ 1 пиксел на камерата, никакви "светлини".от повърхността и, не може да се разследват, изследват и анализират, т.к.ТЕ НЕ ПОПАДАТ ВЪРХУ СЕНЗОРИТЕ НА ТЕЛЕСКОПА. Технически, за него тези светлини ги няма...КАКВОТО И ДРУГО ДА БРЪЩОЛЕВЯТ. НЯКОИ ХОРА.
Всичките други приказки и картинки в клипа, служат да отвлекат вниманието на баламурниците от това, че им рисуват пъстра и фалшива картинка, вместо да им представят "скучния", но, истински факт:
Това е.
За второто ти твърдение не си компетентен да се изказваш по тоя въпрос.
Коментар
-
Не съм казал, че това са снимки от планетата. А в клипа се обяснява,че са забелязани такива светлини и как са открити.
1. Една светлинна година, е близо 9,4 ТРИЛИОНА КМ, или ок.6 трилиона мили. 4,3 св.год.не могат да са толкова малко, колкото споменава коментаторите.
2. Ако самата планета НЕ СЕ изобразява И ВЪРХУ 1 пиксел на камерата, никакви "светлини".от повърхността и, не може да се разследват, изследват и анализират, т.к.ТЕ НЕ ПОПАДАТ ВЪРХУ СЕНЗОРИТЕ НА ТЕЛЕСКОПА. Технически, за него тези светлини ги няма...КАКВОТО И ДРУГО ДА БРЪЩОЛЕВЯТ. НЯКОИ ХОРА.
Всичките други приказки и картинки в клипа, служат да отвлекат вниманието на баламурниците от това, че им рисуват пъстра и фалшива картинка, вместо да им представят "скучния", но, истински факт:
ПЛАНЕТАТА САМО Е ИЗЧИСЛЕНА, НО, НЕ Е ВИДЯНА И НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ВИДЯНА С ТОЗИ ИНСТРУМЕНТ
Коментар
-
Ти, разлика между илюстрации и снимки направиш ли и правил ли си някога?
Коментар
-
...Ето го, пак се тръшка, малкото детенце. ТОВА става.
А работата е там че, противоречията правят тезите ти НЕДОСТОВЕРНИ и, именно, който вярва в тях...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеhttps://vm.tiktok.com/ZNeoKk21P/
Не си виждал ти.На който това му е работата е виждал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes
Аз не съм виновен, че някои хора нямате достатъчно интелект, за да разберете за какво става въпрос.Който не вярва на моите тези, не е интелигентен.
А работата е там че, противоречията правят тезите ти НЕДОСТОВЕРНИ и, именно, който вярва в тях...Last edited by Pyramid; 11.02.2025, 16:17.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Ние/човечеството/ още не сме виждали планетите ,ти вече видя светлините по тях ,даже определи ,че имат изкуствен произход...
Не си виждал ти.На който това му е работата е виждал.Last edited by mirodes; 11.02.2025, 16:11.
Коментар
-
Какви внушения правя?Качвам клипове ,на които са снимани НЛО.Мога са кача още десетки, дори стотици. Представям факти относно изригване на Проксима Кентавър, получен сигнал от Проксима Б планета около тази звезда, забелязани светлини от изкуствен произход на нея и още 5 планети и забелязани обекти с изкуствен произход, които се движат към Земята.
Кое му е внушението?
Коментар
-
Какви внушения правя?Качвам клипове ,на които са снимани НЛО.Мога са кача още десетки, дори стотици. Представям факти относно изригване на Проксима Кентавър, получен сигнал от Проксима Б планета около тази звезда, забелязани светлини от изкуствен произход на нея и още 5 планети и забелязани обекти с изкуствен произход, които се движат към Земята.
Кое му е внушението?
АМИ НЕСЕРИОЗНО Е ВСИЧКО ТОВА БЕ, МОМЧЕ. НИКАКВА ПРОВЕРКА К КРИТИКА НЕ ИЗДЪРЖА.
Коментар
-
НЕ СЪМ ПОСТАВЯЛ ПОД ВЪПРОС, какво си видял в Пазарджик. Спорни са редица други внушения, които опитваш да направиш, при това, крайно неумело. Имаше едно време вдин австрийски автор, Йозеф Киршнер, ако не се лъжа. Та, от него, има доста литература по Манипулации, психология и др. Прочети, де що намериш от този мъдър човек. Ще останеш приятно изненадан.
Кое му е внушението?
Коментар
Коментар