IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• mirodes, защо да ти помагат, ето ти ги нападаш без да са те нападнали. Има технологии които ако се дадат ще се унищожим с тях, ние сме способни на това. Ние не си ги споделяме и не уважаваме неписаното право - където са го дали нещо, то там да остане да го пазят тези на които е дадено, но да се споделя - задължително е.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
      Много са наивни тия, които смятат,че извънземните щели да се разкрият пред хората, за да им помогнат. За какво да ни помагат в наши дни, когато технологиите са много напреднали. Видно е ,че те са били на Земята от няколко хиляди години, а вероятно и много повече. И с НИЩО не са помогнали на хората. Има предположения, че са им помогнали да изградят някои мегалити, но дори и да е вярно,това са религиозни храмове, които по никакъв начин не помагат на хората. Имало е няколко чумни епидемии с общ брой на жертвите от стотици милиони,гладни години,природни бедствия. Помощ нула.Хората сами са открили знания в медицината, земеделието, градоустройството и т.н.
      Не са помагали, когато хората са имали най-голяма нужда, та сега ли.
      По какво оценяваме, че технологиите са много напреднали? Ние нямаме представа колко напреднали могат да бъдат едни технологии. Единственият начин за оценка на днешните напреднали технологии е, че не доим животните на ръка и можем да ги издоим онлайн, след което да извлечем млечния протеин - казеина, да го пуснем да се търкаля в Големия адронен колайдер и да наблюдаваме как се е зародила нашата галактика - Млечният път. И това е. Като погледнем колко път е извървяло млякото от бедуина в Месопотамия до колайдера в Церн, можем да си представим каква бездна има пред нас на научния фронт, докато пратим гюм в центъра на галактиката да видим, дали гюмът ще успее да издои и черната дупка.

Коментар

Много са наивни тия, които смятат,че извънземните щели да се разкрият пред хората, за да им помогнат. За какво да ни помагат в наши дни, когато технологиите са много напреднали. Видно е ,че те са били на Земята от няколко хиляди години, а вероятно и много повече. И с НИЩО не са помогнали на хората. Има предположения, че са им помогнали да изградят някои мегалити, но дори и да е вярно,това са религиозни храмове, които по никакъв начин не помагат на хората. Имало е няколко чумни епидемии с общ брой на жертвите от стотици милиони,гладни години,природни бедствия. Помощ нула.Хората сами са открили знания в медицината, земеделието, градоустройството и т.н.
        Не че ми пука, но започва да ми става интересна твоята логика, базираща се на някакви собствени измислици, в които дори самия ти си вярваш. Не че вярвам в извънземмни, но ще ти предложа логика, коренно противоположна на твоята. Ако е имало извънземни, то те НЕПРЕКЪСНАТО НИ ПОМАГАТ в цялата наша история.

1. Между кроманьонци и неандерталци те избраха по-слабия, но по-интелигентен вид (кроманьонците) и му дадоха едно рамо, за да победи неандерталците, пускайки вирус, който убива само неандерталци.

2. Цели 65 милиона години след астероида, избил динозаврите, някой ни защитава и не е допуснал нито един друг голям астероид да удари земята и да унищожи възраждащите се и развиващи бозайници и в частност - хора.

3. В средновековието е имало чума, избила милиони, но останалите живи кой им даде ваксина и ги спаси от измиране?

4. Кой досега ни пази от избухването на 3-та световна ядрена война, въпреки многото случаи, в които това е било буквално на 1 секунда разстояние?

5. Как 10 000 години човечеството само можа да измисли само лъка и стрелите и после да ги усъвършенства, и нищо повече, а в последните 200 години направи чудеса от научен и технологичен възход? Явно някой много ни помага и буквално ежедневно налива в главите на учените едно или друго откритие.

Та с какво моята логика е по-лоша от твоята? Базирайки се на едни и същи събития аз "доказвам", че извънземните много ни помагат, а ти твърдиш, че никой не ни помага, следователно ни мразят и сега е време да ни изтребят ....
        Last edited by Mateev; 03.01.2025, 16:25.

Коментар

• Много са наивни тия, които смятат,че извънземните щели да се разкрият пред хората, за да им помогнат. За какво да ни помагат в наши дни, когато технологиите са много напреднали. Видно е ,че те са били на Земята от няколко хиляди години, а вероятно и много повече. И с НИЩО не са помогнали на хората. Има предположения, че са им помогнали да изградят някои мегалити, но дори и да е вярно,това са религиозни храмове, които по никакъв начин не помагат на хората. Имало е няколко чумни епидемии с общ брой на жертвите от стотици милиони,гладни години,природни бедствия. Помощ нула.Хората сами са открили знания в медицината, земеделието, градоустройството и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

И как разбра, че хеликоптера е минавал покрай точката, след като не знаеш какво е разстоянието до нея. Не знам глупав ли си или се правиш на такъв. Една светеща точка в небето може да е на 1 метър от тебе, а може да е и на 100 километра, и тъй като е точка, ти нямаш никакъв начин да кажеш на какво разстояние е от тебе.

Също и хеликоптера - как го видя от 40 километра, че е хеликоптер? От такова разстояние той също ще е точка и нищо повече. Ако все пак си видял хеликоптер, то тогава той не е бил на 40 километра, а на не повече от 3-4 км.
            Престани да ми преиначаваш думите. Не съм казал,че съм видял хеликоптер на 40 км разстояние, а в близост до НЛО-а.Те са в околностите на града,не мога да определя на какво точно разстояние, но са близо до града. А хеликоптера има характерен шум,който чувам,както и мигащи светлини,които съм виждал и друг път.
            Над 40 км е разстоянието по въздух между базата на хеликоптерите в Крумово и Пазарджик. Така че няма как случайно да минават оттам три поредни нощи.А и двете НЛО-а са на няколко км разстояние едно от друго и хеликоптера мина и покрай двете. Няма как да е случайност.
            Ти надмина и старшинката по заяждане. Казах ти,като не вярваш ела лично да се убедиш.
            Ако пък смяташ,че не е НЛО, а дрон ,кула или каквото и да е,ок.Твоя си работа. Аз казвам какво виждам и не ми е жизненоважно дали някой ми вярва или не.
            Тоя форум го ползвам за споделяне и получаване на информация. Няколко човека го ползвате,за да се покажете кой е по,по,най.В такива спорове не участвам.
            Last edited by mirodes; 03.01.2025, 14:02.

Коментар

Ами едното НЛО е в западна посока от Пазарджик. Разстоянието от Крумово, където е базата на хеликоптерите до Пазаржик е около 45 км по въздух.Като Крумово е в източна посока от Пазарджик. Така че минимум 45 км,а най-вероятно и над 50 км е разстоянието от базата на хеликоптерите и НЛО-о,така че няма никаква вероятност случайно да минава хеликоптер близо до него,още повече ,че се случи в три поредни вечери хеликоптер да мине покрай това НЛО и друго.
              Военните със сигурност знаят за какво става въпрос. Тоя хеликоптер или хеликоптери минават покрай тях, за да съберат данни,да ги снимат и евентуално да засичат някакви сигнали.
              И как разбра, че хеликоптера е минавал покрай точката, след като не знаеш какво е разстоянието до нея. Не знам глупав ли си или се правиш на такъв. Една светеща точка в небето може да е на 1 метър от тебе, а може да е и на 100 километра, и тъй като е точка, ти нямаш никакъв начин да кажеш на какво разстояние е от тебе.

Също и хеликоптера - как го видя от 40 километра, че е хеликоптер? От такова разстояние той също ще е точка и нищо повече. Ако все пак си видял хеликоптер, то тогава той не е бил на 40 километра, а на не повече от 3-4 км.

Коментар

• Още малко, и ще го разкъсаме Вергилча, както е тръгнало. А той се старае да ни забавлява.
                Last edited by Pyramid; 03.01.2025, 17:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Почакай малко - ти ми твърдиш, че без никакви инструменти можеш да премериш разстоянието до някаква светеща точка в небето, както и нейната височина над земята? Ще ме светнеш ли как го правиш това, или отново говорим за развинтено въображение?

Представям си черен екран на монитора на компютъра и на него свети един единствен пиксел. Ти идваш, поглеждаш го по диагонал, и уверено казваш - това е НЛО, намира се на 40 километра разстояние и е на височина 500 метра ...
                  Ами едното НЛО е в западна посока от Пазарджик. Разстоянието от Крумово, където е базата на хеликоптерите до Пазаржик е около 45 км по въздух.Като Крумово е в източна посока от Пазарджик. Така че минимум 45 км,а най-вероятно и над 50 км е разстоянието от базата на хеликоптерите и НЛО-о,така че няма никаква вероятност случайно да минава хеликоптер близо до него,още повече ,че се случи в три поредни вечери хеликоптер да мине покрай това НЛО и друго.
                  Военните със сигурност знаят за какво става въпрос. Тоя хеликоптер или хеликоптери минават покрай тях, за да съберат данни,да ги снимат и евентуално да засичат някакви сигнали.
                  Last edited by mirodes; 03.01.2025, 13:31.

Коментар

.И те не са ниско а поне на 400-500 метра над Земята. Освен това защо ще минава хеликоптер няколко пъти покрай тях.Егати съвпадението-все пак Крумово е на около 40 км от мястото, където са тия НЛО.Не е да са близо до летището,та да кажем,че просто си минава оттам хеликоптера...
                    Почакай малко - ти ми твърдиш, че без никакви инструменти можеш да премериш разстоянието до някаква светеща точка в небето, както и нейната височина над земята? Ще ме светнеш ли как го правиш това, или отново говорим за развинтено въображение?

Представям си черен екран на монитора на компютъра и на него свети един единствен пиксел. Ти идваш, поглеждаш го по диагонал, и уверено казваш - това е НЛО, намира се на 40 километра разстояние и е на височина 500 метра ...

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      Моля те, дай линк(ове) към това съобщение в Конгреса на САЩ.
                      Тези в тик-ток ги видях. Има ли други ?
                      Няма официално съобщение .Значи изобщо подобно събитие не се е случило.
                      Да кажем,че официално се съобщи този факт и стане водещш новина в медиите. Както и,че всеки ден има стотици НЛО на територията на САЩ, а и по цял свят. Дали ще има масова паника или хората спокойно ще приемат тия факти?Не ти знам квалификациите, но от психология си нямаш и понятие.

Коментар

Точно така-съобщено е в Конгреса на САЩ. От това по-достоверно няма накъде.
                        Моля те, дай линк(ове) към това съобщение в Конгреса на САЩ.
                        Тези в тик-ток ги видях. Има ли други ?

Коментар

Аха. Там никога не лъжат. Ама хич.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

а може "хората" да нямат добри намерения към тях
                            нали се сещаш, че всеки извънземен го взимат я цру я кгб я мосад и познай дали не е под ключ
                            и не му правят дисекция
                            Това е ясно.Въпросът е какви са техните намерения, щото технологично ни превъзхождат.Ако са решили да ни избият нищо няма да ги спре.Имаше видео как в една от арабските държави стрелят с ракети към едно НЛО.И то много лесно им се изплъзна.
                            Нещата са много сериозни, въпреки че някои смятат за майтап цялото това нещо.
                            Last edited by mirodes; 03.01.2025, 11:19.

Коментар

Така е-отдавна са тук и точно това ме притеснява. Ако идваха с добри намерения отдавна щяха да са влезли в контакт с хората. Според мен тия,които идват са бойни кораби с оръжия,каквито извънземните на Земята нямат. Щото досега не се е налагало да водят войни с хората, затова не са им трябвали и оръжия.
                              А природни ресурси трябват на всяка една цивилизация.
                              а може "хората" да нямат добри намерения към тях
                              нали се сещаш, че всеки извънземен го взимат я цру я кгб я мосад и познай дали не е под ключ
                              и не му правят дисекция
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

ИДАААТ, НА МОСТА СА !

Коментар

Working...
                                X