Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Мисълта ми е , че жените харесват инициативата в мъжа,а одобряват и майтапи на сексуална тема. Естествено завоалирани,но веднага се включват в разговора. Та ако някой мъж работи в женски колектив или има служебно досег с жени,не му е никакъв проблем да свали някоя от тях. И твоят случай също го потвърждава.
Друг въпрос е,че като преспиш с някоя жена може да си позволиш насаме или по телефона и по-вулгарни шеги.Аз съм си правил експеримент в тая насока да пробвам да говоря все по-вулгарни думи, докато прекрача границата и ми кажат стоп.Ама за мое учудване при някои жени граница няма и се кефят и на най-грубите и вулгарни шеги.
Колкото и да си говорим, че познаваме женската психика ,никога един мъж не може на 100 процента да знае какво мислят жените.Едноименният филм с Мел Гибсън доста ясно потвърждава това.
Много често такава жена подлъгва мъж - 10 години по-малък. Но не може да му роди деца. Аз също работя в женски колектив и са ОК.
Дори е по-добре с лели отколкото със стари чичовци, но е по-хубаво ако има 1-2 мъже на твоите години, с които да имате сходни интереси и цели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Така и предполагах, но си имай едно на ум, че бая интриги се въртят. Къде на шега, къде на майтап да не стигнат приказките до жена ти(прилично изопачени) и да стане конфузна ситуация.
На мен ми се е случвало, нормалното уважително поведение спрямо колежки, да се изтълкува погрешно и съответно да дойдат да ми се катерят по бюрото, па слушай после приказки и интриги.
Друг въпрос е,че като преспиш с някоя жена може да си позволиш насаме или по телефона и по-вулгарни шеги.Аз съм си правил експеримент в тая насока да пробвам да говоря все по-вулгарни думи, докато прекрача границата и ми кажат стоп.Ама за мое учудване при някои жени граница няма и се кефят и на най-грубите и вулгарни шеги.
Колкото и да си говорим, че познаваме женската психика ,никога един мъж не може на 100 процента да знае какво мислят жените.Едноименният филм с Мел Гибсън доста ясно потвърждава това.Last edited by mirodes; 29.04.2023, 15:32.
- 1 like
Коментар
-
Е аз правя редовно пичи мохабед, без да предприема следващата стъпка.Харесва ми женското внимание и да се пошегувам с някоя жена. А и те ме познават и като ме видят очакват да им кажа някой бъзик.И то естествено все на сексуална тема. И често ме и затапват. Бяхме се събрали колеги в един офис и една колежка черпеше. Имаше един свободен стол и бяхме останали двама души без стол аз и друга колежка.Като кавалер й преотстъпих мястото и тя седна.И аз я питам:"Какво ще стане ако седна върху теб?".И тя ми вика нищо няма да стане. Тогава й казах:"А какво ще стане ако ти седнеш върху мен".И оная вика:"Ами да пробваме ".Всичко бе на бъзик,ама нали бъзикът е да си кажем истината.
Е в такива ситуации ме е яд,че не съм ерген.
На мен ми се е случвало, нормалното уважително поведение спрямо колежки, да се изтълкува погрешно и съответно да дойдат да ми се катерят по бюрото, па слушай после приказки и интриги.
Коментар
-
Да, може да се каже, че има такава тенденция. Което е доста тъжно за момчетата, вместо те да подбират - тях ги избират.
- 1 like
Коментар
-
Не само за самоувереността, а и за нивото. Сега е модерно хората да са прекалено самоуверени на пръв поглед, но след няколко приказки балона издиша.
Не съм съгласен с удебеленото. Ако липсва интерес от мъжка страна, няма смисъл да демонстрира фалшиво внимание и да води разговори, с цел да си начеше Егото.
Е в такива ситуации ме е яд,че не съм ерген.Last edited by mirodes; 29.04.2023, 14:23.
Коментар
-
Свалката е вид тест за един мъж-дали е достатъчно самоуверен, за да отиде и заговори непозната жена или такава,която познава.Ако не го направи доста пада в женските очи.
Преди време имаше една култова снимка, на която млад мъж изпращаше жена във войнишка униформа на гарата и текста беше :"Да пишеш като стигнеш,ще ти дойда на свиждане.Аз сега отивам на маникюр".Натам отиват нещата.
Не съм съгласен с удебеленото. Ако липсва интерес от мъжка страна, няма смисъл да демонстрира фалшиво внимание и да води разговори, с цел да си начеше Егото.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Младите моми свалят момчетата , това е днешната действителност . Сети се после какво се случва .
Да, може да се каже, че има такава тенденция. Което е доста тъжно за момчетата, вместо те да подбират - тях ги избират.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Младите моми свалят момчетата , това е днешната действителност . Сети се после какво се случва .
Преди време имаше една култова снимка, на която млад мъж изпращаше жена във войнишка униформа на гарата и текста беше :"Да пишеш като стигнеш,ще ти дойда на свиждане.Аз сега отивам на маникюр".Натам отиват нещата.Last edited by mirodes; 29.04.2023, 14:01.
- 1 like
Коментар
-
Мире, то и хойкането е престижно до време, като се мине една възрастова граница, почва да изглежда комично отстрани. Еле пък ерген, гонещ 50те, да се снима с манекенки, вместо да възпитава деца.
Мъжът трябва да си тежи на мястото, това го различава от младежа. Човек, който е бил с 10ки или 100ци жени, без да е успял да изгради трайни взаимоотношения с някоя от тях е несериозен, без значение от възрастта.
П.С. миналата седмица бях на клубче и гледам, че младежите все по-масово се снимат с телефоните като кокониТака, както е тръгнало, скоро очаквам да почнат и да се гримират. Навремето след такива селфита летеше канонада от въпроси от типа - да не обърна резбата етц. Сега го приемат за нещо нормално и се чудят, що не им се кефят жените. Па то по-зле станало положението, отколкото при метросексуалните.
- 1 like
Коментар
-
Мире, то и хойкането е престижно до време, като се мине една възрастова граница, почва да изглежда комично отстрани. Еле пък ерген, гонещ 50те, да се снима с манекенки, вместо да възпитава деца.
Мъжът трябва да си тежи на мястото, това го различава от младежа. Човек, който е бил с 10ки или 100ци жени, без да е успял да изгради трайни взаимоотношения с някоя от тях е несериозен, без значение от възрастта.
П.С. миналата седмица бях на клубче и гледам, че младежите все по-масово се снимат с телефоните като кокониТака, както е тръгнало, скоро очаквам да почнат и да се гримират. Навремето след такива селфита летеше канонада от въпроси от типа - да не обърна резбата етц. Сега го приемат за нещо нормално и се чудят, що не им се кефят жените. Па то по-зле станало положението, отколкото при метросексуалните.
И всеки си живее живота както го разбира.За теб може да е несериозно, за моя съученик това си му е начин на живот. И пак казвам-покрай него са все мадами,каквито рядко се виждат в България.
Аз не му завиждам,щото за мен приоритет са децата,но не виждам нищо лошо мъж на средна възраст да е ерген,разведен или вдовец. От моите познати разведени и един вдовец никой не се е оженил повторно. И не страдат от липса на женско внимание.
Естествено имам предвид такива, които знаят как да свалят някоя жена. Щото има и стари ергени девственици и те надали са много щастливи от това,че са сами.Един такъв спечели от лотарията доста пари,хвана се с някаква разведена с три деца, оная му взе парите и отиде при един боклук, който редовно я бие.Last edited by mirodes; 29.04.2023, 13:45.
Коментар
-
Нищо не имитира. И по-скоро не качва той снимки, а го тагват мадамите.Още като ученик си беше голям сваляч. Пича си е типичният ерген плейбой.Познавам още един такъв,който е вече близо на 70 години и цял живот е бил сервитьор на Слънчев бряг.Правил е секс с над 1000 жени. Такива мъже са рядкост, но ги има.И най-интересното е,че не се хвалят с това, а си го приемат за нещо нормално.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Наред е и скоро всичко ще е супер.
Мерси!
Коментар
Коментар