Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Знам я аз тая твоя теория. Върви през диалозите ни като червената нишка на Ариадна, само дето, даже Ендър ще ти каже нещо башка елементарно от приложната психология - обикновено питащият и интересуващият се от писалките го терзае тоз проблем
Аз питам ли та ква ти е писалката, бре мирчо?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Имам 2 зимни и 2 пролетни анцуга на Адидас, маратоники също имам.
Както и 2 горнища на Хуго Бос и Томи Хилфигер.
Между другото и в скъпите хотели по света, богаташите си слизат с анцузи на закуска, без да им дреме, че на това облекло не се гледа с добро око в Перник.
Коментар
-
Нема значение как се пише анцуг. Таргет групата която кълве на коли и други ключови елементи, и без това не я вълнува произхода на парите, още по-малко пък грамотността на собственика. Така, че анцуга е напълно подходящо облекло, демонстрирайки непукизма на шофьора спрямо хорското мнение. Може да се каже, че всеки един такъв субект, притежава ярка индивидуалност, акцентираща с прическа, цвят на телефона и куп оригинални снимки, заснети с 15градуса разлика в ъгъла на снимане, съчетани с индивидуален филтър.
Също така Евгич, трябва да се приготвиш за екстремни нива на комуникация. Като каза, че си учил лингвистика, върни се и хубаво си прочети най-важния раздел в материята - кифлистика. Гледай да нямаш дупки в знанията, защото ще бъдеш сериозно възпрепятстван да осъществиш нормален разговор. Успех!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Когато писалката се използва правилно винаги отсрещната страна е доволна.Напълно задоволена. Испанците използват ли правилно писалките ?. Върви през диалозите ни като червената нишка на Ариадна, само дето, даже Ендър ще ти каже нещо башка елементарно от приложната психология - обикновено питащият и интересуващият се от писалките го терзае тоз проблем
Аз питам ли та ква ти е писалката, бре мирчо?
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
анцунг
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90...86%D1%83%D0%B3
https://slovored.com/search/pravopis...86%D1%83%D0%B3
- 1 like
Коментар
-
АнцуГ дяволът, Евго, е винаги в подробностите.препоръка е
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Последно един беше подал отговор на искова молба, в който беше писал, че искът е "не допустим" и "в напредвид".
Евго може да е всичко, но не и неграмотен. И аз понякога проверявам в гугъл, ако не съм сигурен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Преди няколко години ми дадоха една дипломна работа - разпечатана, в чернови вид - да си кажа мнението и да внеса промени, ако се налага.
Всичкото "ч' и 'ш" беше написано с 4-ки и 6-ци.
Мисля, че произведението беше минало на първо четене и през ръководителя, който трябваше да помага на младежа.
Каквито доцентите, такива и студентите.
Наздраве!
Коментар
-
АнцуГ дяволът, Евго, е винаги в подробностите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Последно един беше подал отговор на искова молба, в който беше писал, че искът е "не допустим" и "в напредвид".
Евго може да е всичко, но не и неграмотен. И аз понякога проверявам в гугъл, ако не съм сигурен.
Всичкото "ч' и 'ш" беше написано с 4-ки и 6-ци.
Мисля, че произведението беше минало на първо четене и през ръководителя, който трябваше да помага на младежа.
Каквито доцентите, такива и студентите.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
Коментар