If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То и Поршето е малко, ама жените свалят бикините като видят мъж с Порше.Пичкарска е.Жените си падат точно по такъв тип спортни коли.
Говорим все пак за някакви поносими цени,за които може да се вземе атрактивна за жените кола.
Тия талиги на 100години ги остави ,че ще ти отиват на твоите години само. За класна каляска приготви 100к покупка и 10к-20к обслужване годишно . Примерно с фейсова с8-ца съм 2018г -900 коня ,като дам газ и девойката свършва ,та там е около тези парички поддръжката . Най добре е ново от магазина но отиваш на 200-300к за таратайката .
Тия талиги на 100години ги остави ,че ще ти отиват на твоите години само. За класна каляска приготви 100к покупка и 10к-20к обслужване годишно . Примерно с фейсова с8-ца съм 2018г -900 коня ,като дам газ и девойката свършва ,та там е около тези парички поддръжката . Най добре е ново от магазина но отиваш на 200-300к за таратайката .
Ехее, ти къде отиде, той Евго няма да даде половин апартамент в София за кола. И аз не бих дал на този етап.
Те паркират сами вече , няма да се плаши евгича .
Тва дето си го препоръчал, по добре без него .Няма такъв дъргел !
Говорим за коли с поносим бюджет 15-20 к.
Коли за по 100 к не са ни в таргет групата.А ти говориш за 200-300 к.То е ясно, че нов Мерцедес е по-добър избор от Шевролет на 5 години, ама не виждам смисъл изобщо да се коментират такива коли.
Коментар