If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
много ми харесва, че двамата по-млади колеги тук обичат реда вкъщи и са перфекционисти.
И аз вярвам в това и поддържам перфектен ред у нас.
Сложно ми е да определя някого като перфекционист, ако не може да прави баница - като теб, Евго!
Те също не са перфекционисти, защото предизвикват любопитството на връзкарите, "освободени" от военната служба и в същото време - не дават подробности за "тайните стаички" на хората, които са защитавали магистратури, за да имат основания да се откопчат от казармата - абсолютно измислено "основание "...
Е, не може всички да са едно и също, ДикапрьО е гей, Мамоа е педофил, Скалата може да е зоофил. Да стане като Fox Force 5, но всеки с индивидуални суперизвращения.
Момоата е по-гнусен и от ди Каприо - помниш ли онова видео, в което опипваше собствената си дъщеричка?
Скалата е по-стара генерация. Има шанс да е нормален хетеро мъж напомпан със стероиди.
Само не казвай,че и Скалата е гей, щото малката ми дъщеря е влюбена в него и много ще се натъжи.
Е, не може всички да са едно и също, ДикапрьО е гей, Мамоа е педофил, Скалата може да е зоофил. Да стане като Fox Force 5, но всеки с индивидуални суперизвращения.
Answer (1 of 32): He’s super duper gay. I live in LA and I know people who know dudes he’s fucked and I’ve heard it from multiple people. All the models are beards - they are contracted to appear in public as his girlfriend in the old Hollywood publicity quid pro quo style and required to sign ND...
Гледай сЯ , надявам се да не се разчувстваш . Няма такъв мъж дето цял живот да е бил кораво копеле и всички връзки да е приключвал той. По писанията ти за личните ти неща има несъответствия при това не едно ,да коментирам само един факт твой, няма как да съществува дългогодишна връзка в която мъжа да доминира и женската да не се е опитвала да му се качи на главата и да се е стигало до сълзи ,сополи и още нещо .Ти пишеш ,че всичко е по мед и масло 10г . Ми братко , сценарии пишеш за роман , но бъди сигурен ,че няма да се продава , ама хич .
Коментар