Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеПалео диетата включва събирачество и ловуване. Кой днес събира и ловува? Никой.
Яде се месо от супера от животни, непомирисали стрък трева и краставици, невидели почва. Нема що и палео диета.
Палео диета е да хванеш гората и там да отстрелваш диви лисици и патици с ръчно изработен лък, да ровиш за трюфели с прорасналите си нокти и да гризеш сурови желъди. Тогава стомахът ти ще смеле и кредитната ти карта без да върне никакво ресто. Нищо в супера не става за ядене и това ни убива бавно и безмилостно.
За мен това се превърна от учен в продажен инфлуенсър.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Подредил си се така заради щото се тъпче с месо от тази измислена палио диета .
Мини си на нормална диета при гастрит щото вероятно и него вече си го докарал.
Включи варени картофи и варен ориз пък си яж месо но намалени количество. После след като си ги сварил за да не са безвкусни ги подправяй със шарлан зехтин и малко сол .
Хляб избягвай само бял на сухари. Кисело , люто пържено и алкохол не . Намали солта.
Големи количество месо могат да те ударат в бъбреците също както и полипи в дебелото черво, които водят до рак.
До читиредесетака всички летим в облаците.
Към петдесетака нещата стават съвсем други и много неща почват да се обажда. Така че спазвай правилата , било каквото било.
Лично аз за зарегулация на стомаха пия гастритол. Виж нещо друго билково специално за киселини.
Гела на допелхерц за киселини не лош .
Използвай повече хранителни добавки за лечение избягвай химиите заради алергиита. .
Но ако не смениш режима на хранене нещата ще се влошат със стомаха.
Поне си емоционален , това също може да удря стомаха.
Тинктура глог мента валерян. Ако не ти се мъкнат обикновен валидол.
МИлгамата добре влиае както на стомаха така и емоционалното състояние не я пии на гладно ,а със храната.
Сайт за хранителни добавки iherb с поръчки в чужбина някой от фирмите имат представителство и в България.
Може нещо и да се измислии нещо за алергията , но ти трябва правилния човек за консултация кво да избереш да пиеш. Повечето лекари лекуват както преди 30 години това още повече важи за провинцията.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не каза колко си висок, колко кг и на колко си години, Турболан?
Да добием малка предства за теб.
- 1 like
Коментар
-
Дали си от поколението на Димо Тонев или след това?
Волейболистите са много готини и не са прости, като други спортисти.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение
Не давам идентифицираща информация, любувайте ми се само по писанията.
Бе!... обещал сън да та фърла през балкона, а ти се закачаш...
Волейболистите са много готини и не са прости, като други спортисти.
Коментар
-
Не каза колко си висок, колко кг и на колко си години, Турболан?
Бе!... обещал сън да та фърла през балкона, а ти се закачаш...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ние с Миро сме големи приятели и имам сходни виждания.
Надявам се да оздравее, медицината е напреднала. Да ходи редовно на прегледи!
Все пак, ние идваме от Аналоговта ера и сме възпитавани от майка учителка. И не приемаме някои от модерните неща и кифленската мода.
Освен това, искаме да увеличим народонаселението, но за момента няма подходящи жени.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнениеА, ям си месо цел живот колко ми душъ сака, па нищо, засега.
Е го е и сега – бая агнешко ше пекна...
И пия.
И пуша.
И ебъ, разбира се.
Я колко здравословници измреа или едва кретат, кератите.
"Кто не курит и не пьет, тот здоровеньким помрет!".
Е, аутопсията ше покаже кой крив, кой прав.
Коментар
-
А, ям си месо цел живот колко ми душъ сака, па нищо, засега.
Е го е и сега – бая агнешко ше пекна...
И пия.
И пуша.
И ебъ, разбира се.
Я колко здравословници измреа или едва кретат, кератите.
"Кто не курит и не пьет, тот здоровеньким помрет!".
Е, аутопсията ше покаже кой крив, кой прав.
ПП. Имах ено време язва, но ми мина одма от хеликоцина. А маркуча глътнах свободно, по приятелскиLast edited by Turbolan; 03.05.2024, 11:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Не знам. Може и да греша, за теб. Всичко е възможно.
Но за мен, той е събирателен образ, с цел раздвижване на темата. Пък и за Миро, имам едни съмнения .Двамцата приятели,
Все тая. Лаф да става.
Надявам се да оздравее, медицината е напреднала. Да ходи редовно на прегледи!
Все пак, ние идваме от Аналоговта ера и сме възпитавани от майка учителка. И не приемаме някои от модерните неща и кифленската мода.
Освен това, искаме да увеличим народонаселението, но за момента няма подходящи жени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеВ темата "Да си говорим за жени" - си говорим за ... болести... Нищо лично, де!
Може да се допълни заглавието на темата - и без мен (няма да е голяма загуба), а аз ще потърся медицински сайт, в който се говори за жени.
"Нерде Ямбол (жена) - нерде Стамбул (болест)"..., или може би трябва да правим аналогия между "черна чума" (болест) и жена? Не би трябвало (на първо четене) да е така.
Загубваш си акъла, изпразват джоба, провалят ти кариерата/развитието. някои стигат и до самоубийствоНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Подредил си се така заради щото се тъпче с месо от тази измислена палио диета .
Включи варени картофи и варен ориз пък си яж месо но намалени количество. После след като си ги сварил за да не са безвкусни ги подправяй със шарлан зехтин и малко сол Хляб избягвай само бял на сухари. Кисело , люто пържено и алкохол не . Намали солта.
Големи количество месо могат да те ударат в бъбреците също както и полипи в дебелото черво, които стават на рак.
Към петдесетака нещата стават съвсем други и много неща почват да се обажда. Така че спазвай правилата , било каквото било.
Лично аз за зарегулация на стомаха пия гастритол. Виж нещо друго билково специално за киселини.
Използвай повече хранителни добавки за лечение избягвай химиите заради алергиита. .
Но ако не смениш режимана хранене нещата ще се влошат.
МИлгамата добре влиае както на стомаха така и емоционалното състояние не я пии на гладно ,а със храната
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Получавам рефлекс на киселини от стомаха. На пръв поглед не е нещо кой знае какво, въпросът е,че на мен хранопровода ми е изгорен и с мъка ям и пия вода. От хапчетата получавам алергична реакция каквато имах преди и не само това,но и не ми помагат. Единствено от Гавискон получавам някакво облекчение,ама от него алергичната реакция е най-голяма. Общо взето нещата са ясни накъде отиват.
Включи варени картофи и варен ориз пък си яж месо но намалени количество. После след като си ги сварил за да не са безвкусни ги подправяй със шарлан зехтин и малко сол .
Хляб избягвай само бял на сухари. Кисело , люто пържено и алкохол не . Намали солта.
Големи количество месо могат да те ударат в бъбреците също както и полипи в дебелото черво, които водят до рак.
Използвай повече хранителни добавки за лечение избягвай химиите заради алергиита.
Но ако не смениш режима на хранене нещата ще се влошат със стомаха.
МИлгамата добре влиае както на стомаха така и емоционалното състояние не я пии на гладно ,а със храната.
Сайт за хранителни добавки iherb с поръчки в чужбина някой от фирмите имат представителство и в България.
Може нещо и да се измислии нещо за алергията , но ти трябва правилния човек за консултация кво да избереш да пиеш. Повечето лекари лекуват както преди 30 години това още повече важи за провинцията.
Last edited by Майстора233; 03.05.2024, 13:56.
Коментар
-
В темата "Да си говорим за жени" - си говорим за ... болести... Нищо лично, де!
Може да се допълни заглавието на темата - и без мен (няма да е голяма загуба), а аз ще потърся медицински сайт, в който се говори за жени.
"Нерде Ямбол (жена) - нерде Стамбул (болест)"..., или може би трябва да правим аналогия между "черна чума" (болест) и жена? Не би трябвало (на първо четене) да е така.
Коментар
Коментар