Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ами ето, ти потвърждаваш моята теза. Всичко зависи от жената. Пък ти после се бий в гърдите с дъската за рязане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
Тва да имаш безброй контакти, от кога е повод за гордост и самочувствие ? Егати комплексарщината. Да не говорим колко е гнусно и нехигиенично в чисто физическо отношение. В каменната ера ли живеете, най големия примат с най много бройки.)))
А за теб ако си на другият бряг може и да е гнусен секса с жена.За останалите мъже не е.
И като ти гледам профилната снимка с фалически символ,съм сигурен, че си от тия,дето модерно ги наричат гейове. Иначе има друго название.Last edited by mirodes; 10.05.2024, 14:43.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Отговори каквото те попитах?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Хахаха. Едното семейство е на един мой приятел,който има огромно самочувствие, бройките му са повече отколкото на всички мъже заедно в тоя форум, та той е последният, който ще е несигурен.Не познавам мъж с по-голямо самочувствие. Мога да го представя като моя версия на стероиди.)))
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ти пеш ли, бе, Евгич? На кого пееш? Не хванеш ли кокошка, никога няма да запееш. Тя ще е, която ще те накара да запееш. Това казвам.
Коментар
-
Няма никакво значение кой какво определя.Важни са отношенията в семейството. Настоящата ситуация мен идеално ме устройва.И при евентуална нова връзка пак ще търся такива отношения.Ако на някоя не й харесва прав й път да си търси някой мъж с престилка.
- 1 like
Коментар
-
Хахаха. Едното семейство е на един мой приятел,който има огромно самочувствие, бройките му са повече отколкото на всички мъже заедно в тоя форум, та той е последният, който ще е несигурен.Не познавам мъж с по-голямо самочувствие. Мога да го представя като моя версия на стероиди.
- 1 like
Коментар
-
Не знам дали схващаш, че жената е тази, която определя ролята на мъжа в семейството. Ти се биеш в гърдите, че си определил местата в киносалона, но преди теб е минала жената и е сложила номерата на седалките. Нямаш представа колко си назад в познанието на човешката природа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
А ти женен ли си? У вас не пее ли петел?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Според твоята интерпретация, която ще извиняваш издава несигурност.Last edited by mirodes; 10.05.2024, 14:31.
Коментар
-
Не знам дали схващаш, че жената е тази, която определя ролята на мъжа в семейството. Ти се биеш в гърдите, че си определил местата в киносалона, но преди теб е минала жената и е сложила номерата на седалките. Нямаш представа колко си назад в познанието на човешката природа.
Коментар
-
Това си е твоя интерпретация за унижаването и избиването на комплекси.Просто всеки си знае мястото в семейството.
Коментар
-
Каквото й да кажа ще намериш причина да се заядеш.
Нямам намерение да влизам в подобни пререкания.
- 1 like
Коментар
-
Твоята мъжка работа каква е? Не я казвай в сантиметри.
Нямам намерение да влизам в подобни пререкания.
Коментар
Коментар