IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
    Защо астралопитека подпитва все мъжете за секс,слуша с огромен интерес лъжливи секс истории и се захласва по мъжете в темата ? Внимавайте.Рано или късно прави предложения

Кои ги разправят тия лъжливи секс истории?Аз последният път разправих за един мой престой в санаториум, при който с една жена водихме само разговори и накрая тя ми се обиди,че нищо не съм предприел по отношение на секс. А и не съм забелязал някой да разправя някакви невероятни секс случки.
    Last edited by Vergil1975; 15.06.2024, 07:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ква хомеопатия ве? Имам затруднена обмяна на веществата - включително КИСЛОРОД.
      Като ходя нормално вдигам пулс 140-150, като ходя бързо след 200м следва шатдаун - причернява ми, при секс отгоре същата работа - макс минута, отдолу и 1 час не е проблем. Къде да одя по чуждо да се излагам. Намерил съм една да се съобразява с мене.
      Имам подобрение - преди като се обърнех с 300 зора за 1 мин получавах сърцебиене и не можех да заспя по 10-15 мин после.
      Сега и сатурацията не ми пада - че преди като се кача до 3 етаж на къщата и под 90 ми падаше. Сега държа бетон 96-98 и вдигам само пулс. свикнах всичко да правя яваш яваш за да не дишам като риба на сухо или като алпинист на еверест без кислородна бутилка
      Става ясно, лошото ти здравословно състояние те е превърнало в брутален черногледец и простак. Иначе не си глупав и не си прост.
      Имах съсед, много болен, носеше със себе си катетър и торбичка за урина. Много зъл. Постоянно повтаряше "няма ли, най-после, да дойдат турците и да изколят всички до крак". Той умря.

Коментар

• Защо астралопитека подпитва все мъжете за секс,слуша с огромен интерес лъжливи секс истории и се захласва по мъжете в темата ? Внимавайте.Рано или късно прави предложения

Last edited by danetha; 15.06.2024, 05:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

апчета пиеш ли?
          ако не си се отровил от апчета, да те водя при хомеопата на малката.
          не давам гаранции, но може да опиташ
          Преди около 10 години хомеопат оправи проблем при мен. Но това, което описва бонго е нещо доста по-сериозно.

Коментар

икономическия просперитет винаги съм го свързвал с удоволствия, различни от раждане на деца
            Има различни гледни точки.

Обаче при големи кризи и бедност (1991-1992 г.), раждаемостта беше спаднала много.

Но ти все пак си се отчел както трябва,

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
              Преди време гледах интервю на Мика Зайкова. Каза, че българката започнала да ражда по 2 деца. Дай боже да се реши и на 3 деца.

Заради икономическия просперитет и дори заради пандемията, много двойки си народиха деца в последно време. И много стари моми също станаха майки. Не говоря на изуст. Може би в провинцията, където няма млади жени, е по-трудно.
              Евгоооу. Мисли сам. Тоз ти казал онзи ти казал. Сам мисли. Голям си вече.

Коментар

Като ходя нормално вдигам пулс 140-150, като ходя бързо след 200м следва шатдаун - причернява ми, при секс отгоре същата работа - макс минута, отдолу и 1 час не е проблем. Къде да одя по чуждо да се излагам. Намерил съм една да се съобразява с мене.
                Имам подобрение - преди като се обърнех с 300 зора за 1 мин получавах сърцебиене и не можех да заспя по 10-15 мин после.
                Сега и сатурацията не ми пада - че преди като се кача до 3 етаж на къщата и под 90 ми падаше. Сега държа бетон 96-98 и вдигам само пулс. свикнах всичко да правя яваш яваш за да не дишам като риба на сухо или като алпинист на еверест без кислородна бутилка
                апчета пиеш ли?
                ако не си се отровил от апчета, да те водя при хомеопата на малката.
                не давам гаранции, но може да опиташ
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                  Преди време гледах интервю на Мика Зайкова. Каза, че българката започнала да ражда по 2 деца. Дай боже да се реши и на 3 деца.

Заради икономическия просперитет и дори заради пандемията, много двойки си народиха деца в последно време. И много стари моми също станаха майки. Не говоря на изуст. Може би в провинцията, където няма млади жени, е по-трудно.
                  икономическия просперитет винаги съм го свързвал с удоволствия, различни от раждане на деца
                  препоръка е

Коментар

какво само плашиш селенка тогава

сега, да си задам и аз глупавия въпрос:
                    с хомеопатия пробвал ли си
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Треперя аз от страх. Аман от пуяци.
                      ботчо казва, че според него е по-правилно пуяци да се изписва с а вместо с у
                      и че сега е зает с нови предсказания
                      препоръка е

Коментар

• Преди време гледах интервю на Мика Зайкова. Каза, че българката започнала да ражда по 2 деца. Дай боже да се реши и на 3 деца.

Заради икономическия просперитет и дори заради пандемията, много двойки си народиха деца в последно време. И много стари моми също станаха майки. Не говоря наизуст. Може би в провинцията, където няма млади жени, е по-трудно.
                        Last edited by Evgo; 14.06.2024, 22:24.

Коментар

какво само плашиш селенка тогава

сега, да си задам и аз глупавия въпрос:
                          с хомеопатия пробвал ли си
                          Треперя аз от страх. Аман от пуяци.

Коментар

обонго за какво са ни
                            да ни светят ли
                            Да им вършат тяхната работа, щото приказките не са работа.

Коментар

Ние сме лесни - 1млн обонго и 1млн украинки-бивши българки и сме си решили проблема
                              За 1 милион украинки си стискаме ръцете.А и рускини да са също нямам против. 1 милион бонговци да ходят в Испания да онождат тамошните незадоволени жени.

Коментар

Ние сме лесни - 1млн обонго и 1млн украинки-бивши българки и сме си решили проблема
                                обонго за какво са ни
                                да ни светят ли
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X