Първоначално изпратено от danetha
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Last edited by Vergil1975; 15.06.2024, 07:35.
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ква хомеопатия ве? Имам затруднена обмяна на веществата - включително КИСЛОРОД.
Като ходя нормално вдигам пулс 140-150, като ходя бързо след 200м следва шатдаун - причернява ми, при секс отгоре същата работа - макс минута, отдолу и 1 час не е проблем. Къде да одя по чуждо да се излагам. Намерил съм една да се съобразява с мене.
Имам подобрение - преди като се обърнех с 300 зора за 1 мин получавах сърцебиене и не можех да заспя по 10-15 мин после.
Сега и сатурацията не ми пада - че преди като се кача до 3 етаж на къщата и под 90 ми падаше. Сега държа бетон 96-98 и вдигам само пулс. свикнах всичко да правя яваш яваш за да не дишам като риба на сухо или като алпинист на еверест без кислородна бутилка
Имах съсед, много болен, носеше със себе си катетър и торбичка за урина. Много зъл. Постоянно повтаряше "няма ли, най-после, да дойдат турците и да изколят всички до крак". Той умря.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
апчета пиеш ли?
ако не си се отровил от апчета, да те водя при хомеопата на малката.
не давам гаранции, но може да опиташ
Коментар
-
икономическия просперитет винаги съм го свързвал с удоволствия, различни от раждане на деца
Обаче при големи кризи и бедност (1991-1992 г.), раждаемостта беше спаднала много.
Но ти все пак си се отчел както трябва,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеПреди време гледах интервю на Мика Зайкова. Каза, че българката започнала да ражда по 2 деца. Дай боже да се реши и на 3 деца.
Заради икономическия просперитет и дори заради пандемията, много двойки си народиха деца в последно време. И много стари моми също станаха майки. Не говоря на изуст. Може би в провинцията, където няма млади жени, е по-трудно.
Коментар
-
ква хомеопатия ве? Имам затруднена обмяна на веществата - включително КИСЛОРОД.
Като ходя нормално вдигам пулс 140-150, като ходя бързо след 200м следва шатдаун - причернява ми, при секс отгоре същата работа - макс минута, отдолу и 1 час не е проблем. Къде да одя по чуждо да се излагам. Намерил съм една да се съобразява с мене.
Имам подобрение - преди като се обърнех с 300 зора за 1 мин получавах сърцебиене и не можех да заспя по 10-15 мин после.
Сега и сатурацията не ми пада - че преди като се кача до 3 етаж на къщата и под 90 ми падаше. Сега държа бетон 96-98 и вдигам само пулс. свикнах всичко да правя яваш яваш за да не дишам като риба на сухо или като алпинист на еверест без кислородна бутилка
ако не си се отровил от апчета, да те водя при хомеопата на малката.
не давам гаранции, но може да опиташ
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеПреди време гледах интервю на Мика Зайкова. Каза, че българката започнала да ражда по 2 деца. Дай боже да се реши и на 3 деца.
Заради икономическия просперитет и дори заради пандемията, много двойки си народиха деца в последно време. И много стари моми също станаха майки. Не говоря на изуст. Може би в провинцията, където няма млади жени, е по-трудно.
препоръка е
Коментар
-
какво само плашиш селенка тогава
сега, да си задам и аз глупавия въпрос:
с хомеопатия пробвал ли си
Сега и сатурацията не ми пада - че преди като се кача до 3 етаж на къщата и под 90 ми падаше. Сега държа бетон 96-98 и вдигам само пулс. свикнах всичко да правя яваш яваш за да не дишам като риба на сухо или като алпинист на еверест без кислородна бутилкаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Треперя аз от страх. Аман от пуяци.
и че сега е зает с нови предсказанияпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Преди време гледах интервю на Мика Зайкова. Каза, че българката започнала да ражда по 2 деца. Дай боже да се реши и на 3 деца.
Заради икономическия просперитет и дори заради пандемията, много двойки си народиха деца в последно време. И много стари моми също станаха майки. Не говоря наизуст. Може би в провинцията, където няма млади жени, е по-трудно.Last edited by Evgo; 14.06.2024, 22:24.
Коментар
-
какво само плашиш селенка тогава
сега, да си задам и аз глупавия въпрос:
с хомеопатия пробвал ли си
Коментар
-
обонго за какво са ни
да ни светят ли
Коментар
-
Ние сме лесни - 1млн обонго и 1млн украинки-бивши българки и сме си решили проблема
- 1 like
Коментар
-
Ние сме лесни - 1млн обонго и 1млн украинки-бивши българки и сме си решили проблема
да ни светят липрепоръка е
Коментар
Коментар