Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Егвоооу, Евго. Сега ще ти кажа една голяма тайна за мъжките изявления пред приятели. Те са продължението на тяхното его и на един друг орган. Демек - винаги като слушаш мъжки истории в приятелски кръг задължително режеш поне 50%.
Има една страхотна испанска поговорка. Ей тук специално за тебе я поствам:
De dinero y santidad - la mitad de la mitad.
Първият го беше писал във фейсбук.
Коментар
-
Хихихи
Кюфтета много редко печем. Никви шансове нямам с моите ХХХL гащи
https://x.com/Iran_News_2023/status/1798972960805691701Last edited by mirodes; 28.06.2024, 16:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Нее, той казва, че не говири, както пише..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Няколко приятели ми разказваха такава случка, при която олекнали съответно с 1000 лв преди няколко години, с 200 лв преди 20 г, с няколко шоколада, дъвки и 30 лв наскоро и с пари за морска ваканция преди 10 г.
Ти без мъж ли си?
Баща ми много са го крали чужди хора, сестра му, негови работници, вероятно и шантонерки.
Има една страхотна испанска поговорка. Ей тук специално за тебе я поствам:
De dinero y santidad - la mitad de la mitad.
- 1 like
Коментар
-
Абе замислял ли си се за някой психолог? Не знам кой така ти е деформирал женските образи в главата, но си е проблемно. Виждаш таласъми там, където ги няма. Предполагам и така се държиш и те затова бягат.
Коментар
-
Абе замислял ли си се за някой психолог? Не знам кой така ти е деформирал женските образи в главата, но си е проблемно. Виждаш такасъми там, където ги няма. Предполагам и така се държиш и те затова бягат.
Ти без мъж ли си?
Баща ми много са го крали чужди хора, сестра му, негови работници, вероятно и шантонерки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
То и аз другият месец ставам на 49 години и ще навляза в 50-е.Ща не ща,ще трябва да се задоволява с лелки.
Значи и за Арана има шанс.Аз големи претенции нямам-от една жена искам само да ми пече кюфтета и пържоли и да прави hawk tuah.
Кюфтета много редко печем. Никви шансове нямам с моите ХХХL гащи
Коментар
-
Такива въртиопашки са се навъдили, че докато мъжът се мие след като са били заедно, Ганка ще го преджоби и ще си вземе каквото й хареса от дома му,Last edited by Selena2024; 28.06.2024, 16:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten
от сега ти казвам
готви се за най-много някоя бегла целувка по бузата
Чак не мога да повярвам.Аз я мислех за интелектуалка,която се интересува само от задълбочени разговори.Last edited by mirodes; 28.06.2024, 15:47.
Коментар
-
А твоята Ганка на колко години искаш да бъде?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ако Евгич оправи хубаво някоя на 55, на която цикълът е спрял, пак може да има добър и желан резултат. Сара на Аврам е родила на 90, след като отдавна е била приключила. За малко евреите да останат без род. Обаче Евгич все нещо пресмята и губи ритъм.
Коментар
Коментар