Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Сега гледам , че пак си в стартова позиция и все Каките не стават.... Стига бре !
Принципно не съм спец и едва ли има мъж който е наясно какво точно искат жените...., а и те самите не знаят често :-) Обаче има някои базови неща особено като са на възраст за женене и правене на деца .... Та от моите нескопосани наблюдения - пари требват най-вече в количество да са достатъчни, добър имот / макар и след децата да трябва основен ремонт :-)/, сигурност и спокойствие... например че няма да си вееш мускула навън докато тя сменя памперси, а тва да си мускулен убавец може и да е недостатък / точка сигурност/ :-), трябва загриженост - Истинска !, а не престорена защото има моменти в които трябва рамо на което да се опрат, отношение към чаветата / не да им изкупиш Джъмбо/. Трябва да забравиш думата АЗ , а има НИЕ....
Нещо пропускам или се увличам, но трябва да знаеш, че ако жените усетят, че нещо не е наред просто те банват...., а по твоите описания през тези години мисля че на теб ти трябва само жена да ти роди дете.... Все едно да си го поръчаш някъде...., а жената и тва дете са само средство и продукт.... Не става така ! Освен това си с претенции.... Надушват те ... и греда....Ако някоя се навие при условията които си поставил към момента трябва да знаеш, че има нещо съмнително / ойдоха ти панелките :-))))/
Вероятно, без да се обиждаш ти трябва професионална помощ щом целият форум не можа да ти помогне....:-)
Коментар