IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Много си прав Мире, но живота предлага много изкушения на младини, та ще гледам повече да не се поддавам, че времето си лети.

И аз имам приятелчета, които около 40-те се сдобиха с първа рожба. И е голяма мъка като проходят. Понеже вече не са първа младост, цял ден заседнал начин на живот и изведнъж като се появят децата с неизчерпаема батерия и се виждат в чудо.
    Живота и на 45 плюс предлага много изкушения.Тогава си като магнит за жените на 40 плюс.Особено ако не си се изоставил и си във форма.

Коментар

Такива приятели, дето да не могат да изпият сами по 1 бутилка автоматично се превръщат в добри познати.
      Ех ако имах 3-ма приятели трезвеници, тамън щяха да ни стигнат 2 седмачета
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Мога да го посъветвам него и другите по-млади мъже да се женят на около 30 години.Щото на стари години да гледаш малки деца не си е работа .Моите деца се родиха като бях на 40 и 42 години.Друго щеше да е да са на 16 и 18 години, а не на 6 и 8.
        Много си прав Мире, но живота предлага много изкушения на младини, та ще гледам повече да не се поддавам, че времето си лети.

И аз имам приятелчета, които около 40-те се сдобиха с първа рожба. И е голяма мъка като проходят. Понеже вече не са първа младост, цял ден заседнал начин на живот и изведнъж като се появят децата с неизчерпаема батерия и се виждат в чудо.
        Last edited by Bad_Bear; 18.06.2024, 18:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Имам предвид с 3-ма приятели да оправите 2 бутилки марков алкохол за една вечер.
          Такива приятели, дето да не могат да изпият сами по 1 бутилка автоматично се превръщат в добри познати.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
            мече, да не поемеш щафетата от евго
            и след 12-15 год ти да си главно действащо лице във форума
            ратко, надявам се да си прав за удебеленото, но в другата тема за имотите.

Коментар

Обаче самите жени се женят късно, към края на срока на годност и в самия негов край.

И раждат на 35 г., след 35г и дори на 40+. Примери много.

Според статистиката българката раждала първото си дете на 37 г.

Има нещо , което не мога да си обясня.

Разни жени които са около средното ниво и не са нищо особено се мислят за принцеси и пускат трудно. В Тиндър не си слагат снимка, правят се на недостъпни, могат да те разиграват с чат месеци наред и нищо да не стане.
              Това, че ти мислиш, че тя е “нищо”, а ти си “нещо” не значи, че тя мисли като теб.

Може пък тя да си мислиш, че ти си “нищо”, а тя е “нещо”
              Last edited by Selena2024; 18.06.2024, 17:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Мога да го посъветвам него и другите по-млади мъже да се женят на около 30 години.Щото на стари години да гледаш малки деца не си е работа .Моите деца се родиха като бях на 40 и 42 години.Друго щеше да е да са на 16 и 18 години, а не на 6 и 8.
                Обаче самите жени се женят късно, към края на срока на годност и в самия негов край.

И раждат на 35 г., след 35г и дори на 40+. Примери много.

Според статистиката българката раждала първото си дете на 37 г.

Има нещо , което не мога да си обясня.

Разни жени които са около средното ниво и не са нищо особено се мислят за принцеси и пускат трудно. В Тиндър не си слагат снимка, правят се на недостъпни, могат да те разиграват с чат месеци наред и нищо да не стане.

Коментар

Коментар

Аз си търся половинка от 2007-2008 г. без да е на всяка цена. То не е за подигравка това!

А Мечокът според мен е готин пич и вероятно много го харесват жените,

Коментар

• мече, да не поемеш щафетата от евго
                      препоръка е

Коментар

Полаксчо, правилно си разбрал, ама сериозната мецана ще трябва още да се постарае.
                        О-ХО-ХО Мечок, Мечок.

Коментар

Не знам как пият охранителите и строителните работници. Обикновено по кръчмите рядко се мярка някой, който си развява трудовата книжка.
                          Имам предвид с 3-ма приятели да оправите 2 бутилки марков алкохол за една вечер.

Коментар

Така трябва. Много жени са завидели сигурно? И за младоженеца и за хубавата сватба.
                            100 процента е така.Имаше една поканена от съдебната система, няма да казвам точно каква е,сигурно доста е съжалила, че не е била на мястото на булката.

Коментар

Значи ли това, че обичаш да пиеш здраво с приятели?

Както го правят охранителите и строителните работници,
                              Не знам как пият охранителите и строителните работници. Обикновено по кръчмите рядко се мярка някой, който си развява трудовата книжка.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Бре мечо, ти в началото на форумния си живот нямаше ли сериозна мецана? С такова епечатление съм останал....
                                И аз тъй

Коментар

Working...
                                X