Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Такива приятели, дето да не могат да изпият сами по 1 бутилка автоматично се превръщат в добри познати.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Мога да го посъветвам него и другите по-млади мъже да се женят на около 30 години.Щото на стари години да гледаш малки деца не си е работа .Моите деца се родиха като бях на 40 и 42 години.Друго щеше да е да са на 16 и 18 години, а не на 6 и 8.
И аз имам приятелчета, които около 40-те се сдобиха с първа рожба. И е голяма мъка като проходят. Понеже вече не са първа младост, цял ден заседнал начин на живот и изведнъж като се появят децата с неизчерпаема батерия и се виждат в чудо.Last edited by Bad_Bear; 18.06.2024, 18:03.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Имам предвид с 3-ма приятели да оправите 2 бутилки марков алкохол за една вечер.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениемече, да не поемеш щафетата от евго
и след 12-15 год ти да си главно действащо лице във форума
Коментар
-
Обаче самите жени се женят късно, към края на срока на годност и в самия негов край.
И раждат на 35 г., след 35г и дори на 40+. Примери много.
Според статистиката българката раждала първото си дете на 37 г.
Има нещо , което не мога да си обясня.
Разни жени които са около средното ниво и не са нищо особено се мислят за принцеси и пускат трудно. В Тиндър не си слагат снимка, правят се на недостъпни, могат да те разиграват с чат месеци наред и нищо да не стане.
Може пък тя да си мислиш, че ти си “нищо”, а тя е “нещо”Last edited by Selena2024; 18.06.2024, 17:59.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Мога да го посъветвам него и другите по-млади мъже да се женят на около 30 години.Щото на стари години да гледаш малки деца не си е работа .Моите деца се родиха като бях на 40 и 42 години.Друго щеше да е да са на 16 и 18 години, а не на 6 и 8.
И раждат на 35 г., след 35г и дори на 40+. Примери много.
Според статистиката българката раждала първото си дете на 37 г.
Има нещо , което не мога да си обясня.
Разни жени които са около средното ниво и не са нищо особено се мислят за принцеси и пускат трудно. В Тиндър не си слагат снимка, правят се на недостъпни, могат да те разиграват с чат месеци наред и нищо да не стане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениемече, да не поемеш щафетата от евго
- 3 Харесвания
Коментар
-
А Мечокът според мен е готин пич и вероятно много го харесват жените,
Коментар
-
Полаксчо, правилно си разбрал, ама сериозната мецана ще трябва още да се постарае.
Коментар
-
Не знам как пият охранителите и строителните работници. Обикновено по кръчмите рядко се мярка някой, който си развява трудовата книжка.
Коментар
-
Така трябва. Много жени са завидели сигурно? И за младоженеца и за хубавата сватба.
- 1 like
Коментар
-
Значи ли това, че обичаш да пиеш здраво с приятели?
Както го правят охранителите и строителните работници,
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Бре мечо, ти в началото на форумния си живот нямаше ли сериозна мецана? С такова епечатление съм останал....
Коментар
Коментар