Първоначално изпратено от val/she
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
[QUOTE=val/she;n3599382]Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Никоя нормална жена не би говорила по подобен начин за бивш съпруг, който и е предоставил подобни възможности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение.................................................. Е, да - дамата си прави експеримента, в който всички участваМЕ и всеки дава максимума от себе си, за да я впечатли... /подсвирквания, консултации, покани в заведения или на кафе, боричкания от типа - "аз съм правилният, а не той!" и опити за омаскаряване на "конкурента".
Такава Кристина, ако въобще има такава на света, казва, че съжалява за тези 3 години, но от друга гледна точка това е голям бонус, да разбере какво не иска от живота. Това, че не го е осъзнала показва колко и е акъла.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Мъж ли стоеше зад фейка според теб?
- 1 like
Коментар
-
[QUOTE=Selena;n3599377]Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Защо реши, че е фейк?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеПод това се подписвам с 2 ръце.
Коментар
-
Между другото , интелектът съчетан с етика е едно от най-привличащите качества и при двата пола.
Коментар
-
[QUOTE=Selena;n3599377]Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Защо реши, че е фейк?
Ангажирана, но следи с едното око какво се случва в околността...))
- 1 like
Коментар
-
[QUOTE=val/she;n3599376]Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Е, добре. Не си се хванал на този фейк.
Коментар
-
[QUOTE=безимeн;n3599375]Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Значи, отново общият знаменател "мъжете"...Не си даваш сметка, че можеш да засегнеш някои мъже, нали! Без обиди, моля, моля!
))
Коментар
-
[QUOTE=val/she;n3599371]Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
И на мен ми се чини така, но пък е интересно да се наблюдават околните.
Това си е социален експеримент, в който се вижда, че мъжете, наистина, сте крехки и уязвими същества.
Значи, отново общият знаменател "мъжете"...Не си даваш сметка, че можеш да засегнеш някои мъже, нали! Без обиди, моля, моля!
))
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
Тъй като заблудите трябва да бъдат развявани - и особено политкоректните целенасочени заблуди - ще споделя, че според едно скорошно научно изследване степента на успех на едно дете в образованието, включително до висше, в 70% зависи от генетичния фактор на родителите и в 30 - от социалния фактор на родителите му.
Моля да не вярваш на думите ми, тъй като препратката към изследването изчезна със скапването на таблета ми и не мога да я представя, но имай предвид, че не лъжа в живота (във форума също) и че много внимателно и критично прочетох статията.- социално обкръжение - стимулиращо развитието и образованието ти.
Коментар
-
Учудващо точна характеристика на реалността. Адмирации. Само за последното изречение имам резерви.
Резервите ти по отношение търсенето на милионер, произтичат от факта, че - в ранната възраст си имала хората, които да бдят над твоето интелектуално развитие и образование!
За съжаление, образованието вече се неглижира от голяма част от родителите и децата нямат минимума, който ги прави конкурентни на пазара на труда. Следващата възможност е да потърсят преуспял финансово, т.е. - милионер.
Иначе, ти самата не би се противопоставила, дори и преуспяВАЩА - на един романтичен, влюбен в теб, разбиращ те, приятен, чистоплътен, духовит, с чувство за хумор, с грижа за семейството, умен, гледащ те в очите, усмихващ се, помагащ ти във всяко начинание..., та - би се ДОРИ и влюбила в подобен човек, АКО И ДА е милионер...
Казано с други думи - не е трудно да бъдат формулирани причините, поради които една дама би престъпила своите резерви...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Хахаха.Ама сигурна ли си,че изчетените книги са в негова полза?Участвал съм в„Стани богат„и отговорих на 12 въпроса от общо 15/и се отказах,като отговорих правилно,та не се знаеше докъде ще стигна/,а дотам не се стига,без да си чел много,ама много книги.Той до какво ниво е стигнал в играта?Щото за всеки ерудиран човек тази игра е върховното предизвикателство.
И на теб със сигурност не се харесват балканските мъже.Що си не гледаш мургавите испанци и не се занимаваш с българите.
Научила си няколко клишета като това за вагоните с книги /само идиот може да измерва прочетените книги във вагони,щото може да е прочел един вагон плява/и пещерен примитивизъм,ама надали си имаш и понятие от това,което пишеш.Кое точно е пещерен примитивизъм и кога аз съм пропагандирал такива прояви?Цитирай мои коментари,в които проявявам такъв пещерен примитивизъм спрямо жените..
Коментар
-
[QUOTE=vikhunter;n3599354]Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Тя, историята на Криси е толкова невероятна и скалъпена, че на срещата най-вероятно ще видиш Бай Стамен Трасториста.
Това си е социален експеримент, в който се вижда, че мъжете, наистина, сте крехки и уязвими същества.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар