Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
За да сме по темата, би трябвало да уточня, че и съществителното /търговия/, но и прилагателното /борсова/ - са в женски род... Еврика: в правилната тема сМЕ...

Персоналните мотиви, значи - те интересуват, ама - имам ли право на доуточняващ въпрос, защото не разбирам за кои мотиви става дума? Разбрах, че са персоналните, но - от мотивите на всички, представени на борсата - борсови субекти ли се интересуваш? Или се интересуваш от мотивите , само на някой/някои от тях?
Чакай сега да видя, кои са /според мен/ борсовите субекти: физическите лица, юридическите лица, банките, търговските дружества, инвестиционните посредници, ... /доста станаха/ ... и за капак - Държавата... Ами външните субекти - те също имат персонални мотиви... Регулаторът...
Като сме почнали, казваш, че те вълнуват... Как те вълнуват? Като страничен наблюдател, или като участник? Това са различни "вълнения" и НЕправилното позициониране на наблюдателя - според мен може да изкриви крайните резултати...
Аз така си философствам по вечерня..., ама пиенето го прескочих /да не помислите, че говоря "на ангро"/, т.е. - с трезв разсъдък съм...

Коментар