Първоначално изпратено от безимeн
Разгледай мнение
Приятно ми е да си говоря тоест пиша с теб, наистина. За някои неща може би е твърде вероятно и почти е сигурно, че погрешно си ме разбрал например за множественото число. Като се изразих така имах предвид мен и съпругата ми. Извинявай за недоразумението в изказа ми. Моля те да ми простиш.
Ще пропусна по-голямата част от поста ти, защото не ми е интересна и не отговаря с нищо на реалността.
Интересен е въпроса ти в края: "Кой изобщо съм аз?" Ще ти отговоря с думите на Матеев, които много ми допаднаха и затова често го цитирам. "Пропаднала хазартна личност" тоест това съм аз. Голяма част от съзнателния ми живот е минала в покер средите сред престъпници и криминални типове. И в затвора за кратко и малко съм лежал. Кофти човек съм. И момче от село съм. Родом съм от село и сега пак живея със семейството си на 20 км. в селската ни къща едно село до София. Имам комплекси, че нямам висше образование и затова съм изчел една библиотека с книги да запълня дупките и пропуските в познанието за света. И продължавам да чета и да се образовам. Не членувам в политическа партия и политиката не ме интересува. Имам доста добър, но скромен бизнес. Щастлив съм със семейството си. Държа на жена си. Няма какво повече да искам от една жена. Обичам си я, но сякаш повече обичам малкото ми ангелче, дъщеричката ми. Абе и двете момичета си обичам. Това съм аз, безимен.
Да, щях да пропусна, наскоро навърших 40 години. Знам, че ти си доста по-възрастен от мен, аз уважавам хората, които са живели повече от мен, защото те имат по-голям личен и житейски опит, повече са видяли и повече знаят. Така че аз мога само да се уча от теб като по-възрастен от мен.
Лека вечер ти пожелавам

Коментар