Първоначално изпратено от power grid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
бегай пеше, не ме занимавай повече с великите кадри на ту.
требе сека година да се сбирате и да се броите
защото много от вас сигур са паднали в неравната битка с токо.
освем ако не сте сите писарушки по канцелариите
Коментар
-
много ме кефи свако ти от средише силистренско
ама какво значи да говори по бабешки?
Говоренето по бабешки, значи......да казва селски мъдрости, и да им се радва и да им отдава голяма важност.
'Тази година кайсията роди малко, на едри. Иначе ражда много, но дребни." (тази му е любима)
"На нашето село лукът и чесънът тъй ги сеем........"
Има и други, ама са простотии. Уникално стиснат е. Износва боклуци от баща ми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Венко личи си увреждането от УНСС.Певицата и колежките са различни.Певицата няма нищо общо с ТУ.Учила е музика.Ха ха ха за разлика от тоалетната хартия на УНСС дипломите от ТУ са валидни по целия свят....
требе сека година да се сбирате и да се броите
защото много от вас сигур са паднали в неравната битка с токо.
освем ако не сте сите писарушки по канцелариитепрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
е тва е
студентките от ту стават певици
а преди да станат певици пешето им решавал задачите
и ка да имам вера на инженер, а?
да се сберете на една другарска среща, ма да си носите и дипломите
и да ги натъпчете сичките до една у камината
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ха ха ха аз проблеми със жените не съм имал никога.Явно и свако ти е бил пич а не скъперник и задръстеняк като тебе.Не е тука мястото да разказвам...Много мога да разказвам какво е хубава и образована жена да е влюбена в тебе а ти да не искаш да я мамиш и да се възползваш.И да знаеш не е била само една а доста повече.Дори жена ми ме е питала като видях какви жени са те искали се чудя как се ожени за мен...Ха ха ха отиваме на заведение и като видях певицата много се зарадвах викам на жена ми сега като свърши да пее ще дойде на нашата маса...След малко Даниела идва и сяда при нас запознах я с моята жена и те така...отиваме на другарска среща и две колежки разправят на жена ми благодарение на него имаме дипломи за електроинженери протоколите му пишехме ама той не гледаше на нас като на мацки....в едн подгрупа бяхме три години и нищо вицове кафенце майтапи смях...Както и да е минало е..
студентките от ту стават певици
а преди да станат певици пешето им решавал задачите
и ка да имам вера на инженер, а?
да се сберете на една другарска среща, ма да си носите и дипломите
и да ги натъпчете сичките до една у каминатапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ами, много прост, меркантилен, краде на дребно, от предприятия и от нас. Изработил е баща ми за над 20 000 лв, в периода 2000 -2008 г..
И сега вече говори по бабешки,
ама какво значи да говори по бабешки?препоръка е
Коментар
-
Ами, много прост, меркантилен, краде на дребно, от предприятия и от нас. Изработил е баща ми за над 20 000 лв, в периода 2000 -2008 г..
Коментар
-
Ха ха ха аз проблеми със жените не съм имал никога.Явно и свако ти е бил пич а не скъперник и задръстеняк като тебе.Не е тука мястото да разказвам...Много мога да разказвам какво е хубава и образована жена да е влюбена в тебе а ти да не искаш да я мамиш и да се възползваш.И да знаеш не е била само една а доста повече.Дори жена ми ме е питала като видях какви жени са те искали се чудя как се ожени за мен...Ха ха ха отиваме на заведение и като видях певицата много се зарадвах викам на жена ми сега като свърши да пее ще дойде на нашата маса...След малко Даниела идва и сяда при нас запознах я с моята жена и те така...отиваме на другарска среща и две колежки разправят на жена ми благодарение на него имаме дипломи за електроинженери протоколите му пишехме ама той не гледаше на нас като на мацки....в едн подгрупа бяхме три години и нищо вицове кафенце майтапи смях...Както и да е минало е..
Наздраве, Пеше!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
йеее свако от село средище силистренско
кажи пак за него
- 2 Харесвания
Коментар
-
А ти си на нивото на свако ми, от село Средище.
Аз бях разказвал за него, ако не помниш, ще го напиша отново. ОК?
кажи пак за него
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
А ти си на нивото на свако ми, от село Средище.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ей тва наченки на втора гънка в главата ли са?Да не си паднал вчера на главата си?Са остава да разбереш че проблема не е и във външният вид а в празната глава.Ти имаш таланта да ставаш антипатичен не само на жените но и на мъжете и то за отрицателно време...Поведението ти е противно крайно противно и да ти кажа като се срещнеш със следващата по добре мълчи и я остави тя да говори че отвориш ли си устата и мача приключва.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
Има един начин, с който мога много лесно да реша въпроса с репродукцията си и аз ще го направя, ако засушаването продължи.
Не искам да го пиша заради подигравките.
Това, че нямам половинка се дължи на факта, че свободните жени (25-40 г) от София много често са "от боклук до боклук", както казва един приятел.
СПЕШНО ОТДЕЛЕНИЕ
За спешни състояния в неврологията и психиатрията - денонощен 02/9702 130
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар