IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Ха ха ха Венко ние битки с токо не водиме ние сме приятели...Ти гледай да не паднеш от столо у некоя канцелария и да си счупиш главата или некой крак.Най внимавай за краката щото и без това главата ти не ти трябва...УНСС е избил всичко между ушите ти.
    Бай Пеше, нъл Веката ти е преател. Немой така с лошо. Или това са си некакви закачки между преатели?
    Last edited by ЦветомирК; 01.12.2021, 08:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

бегай пеше, не ме занимавай повече с великите кадри на ту.
      требе сека година да се сбирате и да се броите
      защото много от вас сигур са паднали в неравната битка с токо.
      освем ако не сте сите писарушки по канцелариите
      Ха ха ха Венко ние битки с токо не водиме ние сме приятели...Ти гледай да не паднеш от столо у некоя канцелария и да си счупиш главата или некой крак.Най внимавай за краката щото и без това главата ти не ти трябва...УНСС е избил всичко между ушите ти.

Коментар

много ме кефи свако ти от средише силистренско
        ама какво значи да говори по бабешки?
        Утре може да разкажа една случка от 2003 г., тогава бях с буйна кръв като моя познат ръгбист (на 23 г.).

Говоренето по бабешки, значи......да казва селски мъдрости, и да им се радва и да им отдава голяма важност.

'Тази година кайсията роди малко, на едри. Иначе ражда много, но дребни." (тази му е любима)

"На нашето село лукът и чесънът тъй ги сеем........"

Има и други, ама са простотии. Уникално стиснат е. Износва боклуци от баща ми.

Коментар

Венко личи си увреждането от УНСС.Певицата и колежките са различни.Певицата няма нищо общо с ТУ.Учила е музика.Ха ха ха за разлика от тоалетната хартия на УНСС дипломите от ТУ са валидни по целия свят....
          бегай пеше, не ме занимавай повече с великите кадри на ту.
          требе сека година да се сбирате и да се броите
          защото много от вас сигур са паднали в неравната битка с токо.
          освем ако не сте сите писарушки по канцелариите
          препоръка е

Коментар

е тва е
            студентките от ту стават певици
            а преди да станат певици пешето им решавал задачите
            и ка да имам вера на инженер, а?

да се сберете на една другарска среща, ма да си носите и дипломите
            и да ги натъпчете сичките до една у камината
            Венко личи си увреждането от УНСС.Певицата и колежките са различни.Певицата няма нищо общо с ТУ.Учила е музика.Ха ха ха за разлика от тоалетната хартия на УНСС дипломите от ТУ са валидни по целия свят....

Коментар

Ха ха ха аз проблеми със жените не съм имал никога.Явно и свако ти е бил пич а не скъперник и задръстеняк като тебе.Не е тука мястото да разказвам...Много мога да разказвам какво е хубава и образована жена да е влюбена в тебе а ти да не искаш да я мамиш и да се възползваш.И да знаеш не е била само една а доста повече.Дори жена ми ме е питала като видях какви жени са те искали се чудя как се ожени за мен...Ха ха ха отиваме на заведение и като видях певицата много се зарадвах викам на жена ми сега като свърши да пее ще дойде на нашата маса...След малко Даниела идва и сяда при нас запознах я с моята жена и те така...отиваме на другарска среща и две колежки разправят на жена ми благодарение на него имаме дипломи за електроинженери протоколите му пишехме ама той не гледаше на нас като на мацки....в едн подгрупа бяхме три години и нищо вицове кафенце майтапи смях...Както и да е минало е..
              е тва е
              студентките от ту стават певици
              а преди да станат певици пешето им решавал задачите
              и ка да имам вера на инженер, а?

да се сберете на една другарска среща, ма да си носите и дипломите
              и да ги натъпчете сичките до една у камината
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ами, много прост, меркантилен, краде на дребно, от предприятия и от нас. Изработил е баща ми за над 20 000 лв, в периода 2000 -2008 г..

И сега вече говори по бабешки,
                много ме кефи свако ти от средише силистренско
                ама какво значи да говори по бабешки?
                препоръка е

Коментар

Ами, много прост, меркантилен, краде на дребно, от предприятия и от нас. Изработил е баща ми за над 20 000 лв, в периода 2000 -2008 г..

Ами не виждам много общо с наш Пешо.

Коментар

Ха ха ха аз проблеми със жените не съм имал никога.Явно и свако ти е бил пич а не скъперник и задръстеняк като тебе.Не е тука мястото да разказвам...Много мога да разказвам какво е хубава и образована жена да е влюбена в тебе а ти да не искаш да я мамиш и да се възползваш.И да знаеш не е била само една а доста повече.Дори жена ми ме е питала като видях какви жени са те искали се чудя как се ожени за мен...Ха ха ха отиваме на заведение и като видях певицата много се зарадвах викам на жена ми сега като свърши да пее ще дойде на нашата маса...След малко Даниела идва и сяда при нас запознах я с моята жена и те така...отиваме на другарска среща и две колежки разправят на жена ми благодарение на него имаме дипломи за електроинженери протоколите му пишехме ама той не гледаше на нас като на мацки....в едн подгрупа бяхме три години и нищо вицове кафенце майтапи смях...Както и да е минало е..
                    Палавник
                    Наздраве, Пеше!
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

йеее свако от село средище силистренско
                      кажи пак за него

Коментар

А ти си на нивото на свако ми, от село Средище.

Аз бях разказвал за него, ако не помниш, ще го напиша отново. ОК?
                        йеее свако от село средище силистренско
                        кажи пак за него
                        препоръка е

Коментар

Коментар

Ей тва наченки на втора гънка в главата ли са?Да не си паднал вчера на главата си?Са остава да разбереш че проблема не е и във външният вид а в празната глава.Ти имаш таланта да ставаш антипатичен не само на жените но и на мъжете и то за отрицателно време...Поведението ти е противно крайно противно и да ти кажа като се срещнеш със следващата по добре мълчи и я остави тя да говори че отвориш ли си устата и мача приключва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Има един начин, с който мога много лесно да реша въпроса с репродукцията си и аз ще го направя, ако засушаването продължи.

Не искам да го пиша заради подигравките.

Това, че нямам половинка се дължи на факта, че свободните жени (25-40 г) от София много често са "от боклук до боклук", както казва един приятел.
                              Категорично ти си боклука.Ама категорично.Къде си тръгнал на 43 и то ако не послъгваш поне с две три годинки по 25 годишните бе смешен.Там шанса ти е една вечер след като и прехвърлиш апартамента....Хи хи хи Всички свободни жени между 25 и 40 години били боклуци...Ха ха ха смешник...И в град с над милион население...

СПЕШНО ОТДЕЛЕНИЕ

За спешни състояния в неврологията и психиатрията - денонощен 02/9702 130

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                                Чрез пъпкуване?
                                Чрез сънуване

Коментар

Working...
                                X