Първоначално изпратено от tea_cup
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Генерализираните обобщения са силната ти страна ,признавам !Обуй си утре панталона и почвай подред , накрая на деня можеш и да не го събуваш ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Освен множественото число и чувството за хумор много точки носи и пълния член. Даже най-много точки. Така да знаят тез дето търсят жена.
Това го обяснявай на снежинковците в темата. Че те, завалиите, нали са все едни такива уникални снежинки, не им е до такива плебейски теми и дейности.Last edited by tea_cup; 31.08.2022, 07:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
Добре, че не съм учителка, че като гледам каква тежка неграмотност е сред снежинковците в темата... и аз като теб щях да тръгна с генералните обобщения за обществото. Единият с големите претенции за ерудиция, пък не знае как се образува множественото число в българския език, другият няма едно разбираемо написано изречение... Нямаше да го пиша, но като тръгнахте двамата така "мъжки" с личните нападки и клетвите...
Между другото общуването силно се влияе от такива дребни неща като грамотност, логическо мислене, способност да бъде формулирана поне проста мисъл. Чувството за хумор дава най-много точки, но пък е и най-дефицитно. Това за снежинковците, които висят в нет-а в търсене на жена.Обуй си утре панталона и почвай подред , накрая на деня можеш и да не го събуваш ....
Last edited by pa4anga; 31.08.2022, 03:30.
- 1 like
Коментар
-
Добре, че не съм учителка, че като гледам каква тежка неграмотност е сред снежинковците в темата... и аз като теб щях да тръгна с генералните обобщения за обществото. Единият с големите претенции за ерудиция, пък не знае как се образува множественото число в българския език, другият няма едно разбираемо написано изречение... Нямаше да го пиша, но като тръгнахте двамата така "мъжки" с личните нападки и клетвите...
Между другото общуването силно се влияе от такива дребни неща като грамотност, логическо мислене, способност да бъде формулирана поне проста мисъл. Чувството за хумор дава най-много точки, но пък е и най-дефицитно. Това за снежинковците, които висят в нет-а в търсене на жена.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Добре учителке !
Между другото общуването силно се влияе от такива дребни неща като грамотност, логическо мислене, способност да бъде формулирана поне проста мисъл. Чувството за хумор дава най-много точки, но пък е и най-дефицитно. Това за снежинковците, които висят в нет-а в търсене на жена.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеПо-добре остави на някой друг да обяснява какво е култура.
Ти вървиш ,някой те следва , по пътя на забвението и илюзията ... на жената водач !
- 1 like
Коментар
-
По твоите критерии ти си крайно неудовлетворенТова се разбира от поста ти.
Работи в тази посока. Не е здравословно чак такова натрупване на драматизъм и неудовлетвореност нито за човека, нито за хората около него, когато ги има.
А турските сериали освен пряк имат и преносен смисъл, не е задължително да следиш програмата на телевизията, пак може да живееш с и в тях.
Иначе на мен ми е известно, че има инакомислещиПриветствам комуникацията с тях, такива "диалози" във форума могат да бъдат изключително продуктивни. Но условието е насреща да стои портебител, който може да се изразява логично, смислено, без да изпада в истерии, без драматизъм, за обиди и клетви смятам няма нужда да отбелязвам. В тази тема има 1-2 такива, също и в имотната - размяната на мнения с тези хора е полезна и обогатяваща, в пряк и в преносен смисъл, пак да повторя
ПП Някои чакат на опашка , за други опашките са мит , за трети опашките са притча от долната земя .....истината къде е , никой не знае ...Но във всички случай всичко е любов , под всичко разбирай дори и докато бавно ти изтръгват душата , молейки се за дъжд ,според месните традиции на племето Човеколюбци .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Телевизия не гледам от 10 години !
ПП Ако можеш да надскочиш собствените си "виждания" и да приемеш,че има инакомислищи ,ще се разграничиш твърдо от стереотипа на неудовлетворената жена ....
А неудовлетворен е всеки който не приема другия и прожектира собствената си неудовлетвореност върху него .....Това се разбира от поста ти.
Работи в тази посока. Не е здравословно чак такова натрупване на драматизъм и неудовлетвореност нито за човека, нито за хората около него, когато ги има.
А турските сериали освен пряк имат и преносен смисъл, не е задължително да следиш програмата на телевизията, пак може да живееш с и в тях.
Иначе на мен ми е известно, че има инакомислещиПриветствам комуникацията с тях, такива "диалози" във форума могат да бъдат изключително продуктивни. Но условието е насреща да стои портебител, който може да се изразява логично, смислено, без да изпада в истерии, без драматизъм, за обиди и клетви смятам няма нужда да отбелязвам. В тази тема има 1-2 такива, също и в имотната - размяната на мнения с тези хора е полезна и обогатяваща, в пряк и в преносен смисъл, пак да повторя
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеКакто писахме преди няколко страници - в природата не оцеляват най-уникалните неплебейски снежинки, а най-приспособимите такива. Помислете върху това.
С оплакване от жените и ръсене на клишета по форуми, не се решава нито един проблем с продължаването на рода.
пп - О, Евго, кълнеш. Добре. То се връща, нали знаеш.
Никого не кълна. Просто си написах мнението.
Пачангата е супер, допада ми като приятел.
- 1 like
Коментар
-
Много турски сериали гледаш.
ПП Ако можеш да надскочиш собствените си "виждания" и да приемеш,че има инакомислищи ,ще се разграничиш твърдо от стереотипа на неудовлетворената жена ....
А неудовлетворен е всеки който не приема другия и прожектира собствената си неудовлетвореност върху него .....
- 3 Харесвания
Коментар
-
И да приспособимите женени неблебеи от мъжки и женски пол са масово нещастни
Много турски сериали гледаш.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеКакто писахме преди няколко страници - в природата не оцеляват най-уникалните неплебейски снежинки, а най-приспособимите такива. Помислете върху това.
С оплакване от жените и ръсене на клишета по форуми, не се решава нито един проблем с продължаването на рода.
И да приспособимите женени неблебеи от мъжки и женски пол са масово нещастни ,незнайно защо , все пак са изпълнили заложеното им и в социален и част от тях и в професионален аспект .
И незная дали случайно си видяла отвъд великите си прозрения ,че за мен специално проблема е в мъжете , не във жените .....при тях е просто следствие : D
- 1 like
Коментар
-
Както писахме преди няколко страници - в природата не оцеляват най-уникалните неплебейски снежинки, а най-приспособимите такива. Помислете върху това.
- 1 like
Коментар
Коментар