Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
тия с октавиите много почнаха да ми се набиват в очите
нещо комплексирани ли са, превъзбудени ли са, че карат "кола' не ги знам
ама все са големи пилоти.
имам чувство, че всичкото голфист се е качило на октавия
Има моди при колите:
От Лада към Голф, от Голф към Октавия.
От Трабант към Дачия. Карат се и много таратайки.
Все пак си зависи от мъжа и стила на каране и от опита.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
В квартала имаме млада жена на 19-20 г - кара цял Мерцедес от преди 15 г. , малко е тип "циганска мечта".
Не вярвам нито, че е добър водач, нито, че може да кара на дълъг път до морето. А когато не кара Мерцедеса, си поръчва такси.
За мен е "парад на простотията",
И с жените е така-ако искаш да сваляш жени трябва им предложиш каквото те харесват.А те харесват лъскави спортни коли. Поне що се отнася до момите. Като се оженят и имат деца харесват и по-големи автомобили.Но всяко нещо по реда си.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Тук не става въпрос за кола от мъжка гледна точка, а от женска. Гарантирам ти,че с подобна кола шансът му да забие мацки нараства много.Но не и с Пасат.
Нали темата е"Какво искат жените".Ами ето точно такива коли искат.Мерцедес спортен модел е в челните места на предпочитанията им.След Ферари, Порше,Ламборгини.
Облича се с модни дрешки и обуща, паркира Мерцедеса пред някое заведение ,,особено сега лятото,и вече има огромен хендикап за свалка на жените.
- 1 like
Коментар
-
187 см съм.
Мерси на всички за мненията и съветите за колите.
Забелязъл съм, че много млади чичовци харесват Октавиите.
Харесвам и Suzuki Grad Vitarrra - нещо такова ми трябва и ми подхожда. Тези двуместните не ги възприемам много.
нещо комплексирани ли са, превъзбудени ли са, че карат "кола' не ги знам
ама все са големи пилоти.
имам чувство, че всичкото голфист се е качило на октавияпрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Защо изобщо трябва да се качва на друга кола?Мерцедеса да не би по-трудно да се управлява?Директно си купува някоя подобна,или спортно БМВ-също пичеловка автомобил и ще си ги кара.И сега както иде лятото и масите по заведенията са отвън като паркира лъскавият Мерцедес или БМВ и веднага ще привлече женско внимание.
Не вярвам нито, че е добър водач, нито, че може да кара на дълъг път до морето. А когато не кара Мерцедеса, си поръчва такси.
За мен е "парад на простотията",
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Абе с тез коли мое да свали сал някоя 16 годишна, най-много 18годишна бавноразвиваща.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеНещо такова имам предвид. Това е кола пичеловка.А добър шофьор се става с опит. Колкото повече караш,толкова по-добър ще ставаш.Естествено като спазваш правилата за движение по пътищата.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Това ясно. Работата е, че преди да стигне до Мерцедеса се колебае дали да не вземе Октавия. Затова му споменах, че за тея пари е по-добре Пасат. Факт е, че Октавиите ги карат много, но това не ги прави нито хубави, нито удобни.
Кайзенчо, що си се наказал да караш на твърди пружини и свалено окачване евридейка?
Жените не са чак толкова сложни.Last edited by mirodes; 31.05.2023, 15:29.
Коментар
-
Тук не става въпрос за кола от мъжка гледна точка, а от женска. Гарантирам ти,че с подобна кола шансът му да забие мацки нараства много.Но не и с Пасат.
Нали темата е"Какво искат жените".Ами ето точно такива коли искат.
Облича се с модни дрешки и обуща, паркира Мерцедеса пред някое заведение ,,особено сега лятото,и вече има огромен хендикап за свалка на жените.
Кайзенчо, що си се наказал да караш на твърди пружини и свалено окачване евридейка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Пак трепеш муха с парен чук. Съни има фино чувство за хумор и се е пошегувала сабалем. Недей надува газта със сто
- 1 like
Коментар
-
То на повечето премиум шлепове по почти 2т. под 200к.с.са куци коне. Октавии съм карал от първата до последната и са страшни пръчки - 0 ергономия и комфорт. Пасата е къде-къде. Мерцедеса, който ти е пуснал Миро е хубав, ама ако си много висок ще ти е тясно, а и е неудобен за слизане/качване.
Мерси на всички за мненията и съветите за колите.
Забелязъл съм, че много млади чичовци харесват Октавиите.
Харесвам и Suzuki Grad Vitarrra - нещо такова ми трябва и ми подхожда. Тези двуместните не ги възприемам много.
Коментар
-
То на повечето премиум шлепове по почти 2т. под 200к.с.са куци коне. Октавии съм карал от първата до последната и са страшни пръчки - 0 ергономия и комфорт. Пасата е къде-къде. Мерцедеса, който ти е пуснал Миро е хубав, ама ако си много висок ще ти е тясно, а и е неудобен за слизане/качване.
Нали темата е"Какво искат жените".Ами ето точно такива коли искат.Мерцедес спортен модел е в челните места на предпочитанията им.След Ферари, Порше,Ламборгини.
Облича се с модни дрешки и обуща, паркира Мерцедеса пред някое заведение ,,особено сега лятото,и вече има огромен хендикап за свалка на жените.Last edited by mirodes; 31.05.2023, 15:18.
Коментар
-
Мисля да купя една Октавия или Тигуан, да свикна на не моного мощна кола (или пък Мерцедес автоматик). И после както Миродес ме съветва.
- 1 like
Коментар
-
На Евго съм му казал, че жените много си падат по тузарски коли .Така че ако има заделени 50-60 хиляди да си купи 5 годишен Мерцедес или БМВ по-спортен модел и доста жени ще поискат да ги прекара. С автомобилът имам предвид .
- 1 like
Коментар
Коментар