Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Само не почвай шофьорския стаж с БМВ само на задно, че ще се пребиеш някъде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Колите втора употреба не са скъпи и е възможно бързо да ги събера.
Ще пиша и в автофорум, тъй като имам нужда от помощ. Дори няма да знам на едно старо BMW как се използват допълнителните функции.
А инструкторите много не обясняват като си вземеш допълнителни часове.Last edited by mirodes; 31.05.2023, 14:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
На Евго съм му казал, че жените много си падат по тузарски коли .Така че ако има заделени 50-60 хиляди да си купи 5 годишен Мерцедес или БМВ по-спортен модел и доста жени ще поискат да ги прекара. С автомобилът имам предвид .препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Колите втора употреба не са скъпи и е възможно бързо да ги събера.
Ще пиша и в автофорум, тъй като имам нужда от помощ. Дори няма да знам на едно старо BMW как се използват допълнителните функции.
А инструкторите много не обясняват като си вземеш допълнителни часове.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
евго, ти много отрано се готвиш
А инструкторите много не обясняват като си вземеш допълнителни часове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Може и да се сетя, но едва ли чак пък толкоз ще реагирам. Ша ма караш пак да го чета меннието, щото по мои спомени там не пишат от кой град си по робдение и къде живееш
- 1 like
Коментар
-
Хахаха-ами аз ако напиша:"Някои от жените във форума при катастрофа започват да изтъкват колко са начетени и образовани, как живеят в Испания, но по рождение са от София "дали ще се сетиш коя точно визирам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
евго, ти много отрано се готвиш
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Хахаха, така е, когато пропускаш да изнесеш важна лекция за порядките по-родните пътища. Нищо де, от опит глава не боли.
На чуждестранни колеги не един път съм обяснявал, че псувните по пътя са нещо нормално и няма нищо лично в тях. Особено ако идват от устата на мъж дъвчещ клечка за зъби и с по-израснал нокът на кутрето. Последните два знака са гарант, че си превишил правата си пред висшестоящите и е редно да коригираш поведението си на пътя.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
А от къде може да се вземе бланка на двустранния протокол при ПТП?препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Дамата на пътя е винаги с предимство. Моят съпруг докато разбере тази малка истина, няколко пъти вкарва колата си в бокса. Единият път дори беше потресен от богатия речников запас на девойката, който по думите му, е бил доста далеч от литературният.
Сега е галант и толерант и си спестява изчукването на тенекиите.
Наздраве!
Хахаха, така е, когато пропускаш да изнесеш важна лекция за порядките по-родните пътища. Нищо де, от опит глава не боли.
На чуждестранни колеги не един път съм обяснявал, че псувните по пътя са нещо нормално и няма нищо лично в тях. Особено ако идват от устата на мъж дъвчещ клечка за зъби и с по-израснал нокът на кутрето. Последните два знака са гарант, че си превишил правата си пред висшестоящите и е редно да коригираш поведението си на пътя.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Тебе ли? Аз въобще не го разбрах така
- 3 Харесвания
Коментар
-
Майтап на гол задник си е чисто.....
Вменява се поведение ,което никой от мъжете във форума няма,нито пък е дал индикации за подобно.
Ако аз бях написал подобно нещо за жените във форума сигурно щях да получа бан.Плюс един куп негативни коментари от жени(и то с основание).Ама викаш мен щом ме плюят да си мълча и да го приемам на майтап(а то е ясно, че точно мен визира).
- 1 like
Коментар
-
Описаната случка е само повод да се поднесе основната мисъл на авторката на този гениален коментар, а именно, че някои участници във форума сме арогантни,нагли и считащи се над законите и че в подобна ситуация сме щели да нападнем жената, чиято кола сме ударили.
Естествено без никакви доказателства ,но важното е да се плюе,пък доказателствата нямат значение.
В крайна сметка, при такива тежки обстоятелства като пукната броня или одрана боя, е редно мъжът джентълменски да предложи на жената варианти за снемане на напрежението.
Коментар
Коментар