IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Ти па сега ли сети кат отлетех … тюх … тюх … тюх ъпгрейда на сайта ни раздели, да му …. се не види …

препоръка е

Коментар

Простакът е агресивен именно защото вътрешно му липсва самоувереност и си избива комплексите.

На самоуверения реализиран мъж не му е необходимо да е агресивен. Той има поведение по-скоро на джентълмен и не избива комплекси, защото няма комплекси.

Не познавам жена с поне малко ум, която да не харесва втория тип и да не избягва първия тип.
      Това,че не правиш разлика между самоувереност и агресивност не е мой проблем. Има си тълковен речник. Един самоуверен мъж няма нужда да е агресивен. Напротив-спокоен е.И жените само като го видят усещат самоувереността му.
      Най-самоувереният мъж,който съм виждал беше покойният Иван Славков Батето. На него абсолютно от нищо и никого не му пукаше. И имаше невероятен сексуален успех сред жените. Но алкохола не прощава.
      Last edited by mirodes; 14.09.2022, 21:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

селенка, мисля, че ще си паснем.
        Ти па сега ли сети кат отлетех … тюх … тюх … тюх ъпгрейда на сайта ни раздели, да му …. се не види …

Коментар

Простакът е агресивен именно защото вътрешно му липсва самоувереност и си избива комплексите.

На самоуверения реализиран мъж не му е необходимо да е агресивен. Той има поведение по-скоро на джентълмен и не избива комплекси, защото няма комплекси.

Не познавам жена с поне малко ум, която да не харесва втория тип и да не избягва първия тип.
          селенка, мисля, че ще си паснем.
          препоръка е

Коментар

• "Жените имат нужда от три неща - опорна точка, сигурност и любов."
            Виктор Пасков

Интересна мисъл.. Как мислиш Евго..

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Простаци може и да не ти допадат,ама със сигурност харесваш повече самоуверени мъже от свити.Не всички самоуверени мъже са простаци.

Last edited by Arana; 14.09.2022, 21:14.

Коментар

Това си е твое твърдение. Мен лично арогантни простаци, носещи “риск” и “лоши момчета” не ми допадат.
                Простаци може и да не ти допадат,ама със сигурност харесваш повече самоуверени мъже от свити.Не всички самоуверени мъже са простаци.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Дагестанец. Не знам разликата и най-вероятно не е голяма.
                  Тъпа мюсли тиква, ама е много готин Слепаков.

Коментар

слепаков си е винаги култов. Това с чеченеца накрая е супер.
                    Дагестанец. Не знам разликата и най-вероятно не е голяма.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
                      Ето още една. Обърнете внимание след 1,3 мин

https://www.youtube.com/watch?v=1ZBiewbOeas
                      слепаков си е винаги култов. Това с чеченеца накрая е супер.

Коментар

• Ето още една. Обърнете внимание след 1,3 мин

https://www.youtube.com/watch?v=1ZBiewbOeas

Коментар

• Непременно изгледайте до край песента на големия Семен Слепаков. Точно по темата е.

https://www.youtube.com/watch?v=eKm4zdCY5k0

Коментар

Хахаха-еволюцията е направила жените със сходни предпочитания към мъжете.Както и мъжете към жените.
                            Това си е твое твърдение. Мен лично арогантни простаци, носещи “риск” и “лоши момчета” не ми допадат.

Коментар

Не е общовалидно. Това е за прости жени.
                              Хахаха-еволюцията е направила жените със сходни предпочитания към мъжете.Както и мъжете към жените.

Коментар

По-скоро тръпката да се направи нещо забранено. Затова и жените харесват лошите момчета, които нарушават правилата.Както пее Ивана"Бясно карай на червено, направи за мен нещо откачено ".
                                Не е общовалидно. Това е за прости жени.

Коментар

Working...
                                X