Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Простакът е агресивен именно защото вътрешно му липсва самоувереност и си избива комплексите.
На самоуверения реализиран мъж не му е необходимо да е агресивен. Той има поведение по-скоро на джентълмен и не избива комплекси, защото няма комплекси.
Не познавам жена с поне малко ум, която да не харесва втория тип и да не избягва първия тип.
Най-самоувереният мъж,който съм виждал беше покойният Иван Славков Батето. На него абсолютно от нищо и никого не му пукаше. И имаше невероятен сексуален успех сред жените. Но алкохола не прощава.Last edited by mirodes; 14.09.2022, 21:52.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
селенка, мисля, че ще си паснем.ъпгрейда на сайта ни раздели, да му …. се не види …
Коментар
-
Простакът е агресивен именно защото вътрешно му липсва самоувереност и си избива комплексите.
На самоуверения реализиран мъж не му е необходимо да е агресивен. Той има поведение по-скоро на джентълмен и не избива комплекси, защото няма комплекси.
Не познавам жена с поне малко ум, която да не харесва втория тип и да не избягва първия тип.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Простаци може и да не ти допадат,ама със сигурност харесваш повече самоуверени мъже от свити.Не всички самоуверени мъже са простаци.
Не познавам жена с поне малко ум, която да не харесва втория тип и да не избягва първия тип.Last edited by Arana; 14.09.2022, 21:14.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Това си е твое твърдение. Мен лично арогантни простаци, носещи “риск” и “лоши момчета” не ми допадат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Дагестанец. Не знам разликата и най-вероятно не е голяма.
Коментар
-
слепаков си е винаги култов. Това с чеченеца накрая е супер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеслепаков си е винаги култов. Това с чеченеца накрая е супер.
Коментар
-
Непременно изгледайте до край песента на големия Семен Слепаков. Точно по темата е.
https://www.youtube.com/watch?v=eKm4zdCY5k0
- 1 like
Коментар
-
Хахаха-еволюцията е направила жените със сходни предпочитания към мъжете.Както и мъжете към жените.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не е общовалидно. Това е за прости жени.
Коментар
-
По-скоро тръпката да се направи нещо забранено. Затова и жените харесват лошите момчета, които нарушават правилата.Както пее Ивана"Бясно карай на червено, направи за мен нещо откачено ".
- 1 like
Коментар
Коментар