IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Ще трябва първо да те въведем в кръга - един два семинара, нищо работа. Не се искат и сатошита даже - просто девизът е "един за всички, всички за един", т.е. ако дотрябваш - сещаш се. Каките са само една от многото дребни екстри, нищо специално.

Хайде лека ви нощ, че май се поразприказвах повечко от нужното.
    В този кръг ме включи. И безплатен гинеколог имат, не че са опрели до мен де.
    Айде и от мен лека, че утре съм на работа.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

Парясник! Не те е срам! Заради такива като тебе, аз с 40 годишни баби трябва да се излагам. Сега много ми качи летвата. Не е честно.
      Е, не. Имам си кака на 42. Екстра си е. Ще ме води на Рилския манастир на 6 Октомври. Ок, рекох и, пиши ме с евтината екскурзия, но аз ще се довлека с колата за да съм мобилен. Ако иска с мен, ако не с рейса да ги водят насам натам.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Джонка ако ме уредиш с някоя доФтурка, шъ ти пратя сатошита.
        Ще трябва първо да те въведем в кръга - един два семинара, нищо работа. Не се искат и сатошита даже - просто девизът е "един за всички, всички за един", т.е. ако дотрябваш - сещаш се. Каките са само една от многото дребни екстри, нищо специално.

Хайде лека ви нощ, че май се поразприказвах повечко от нужното.

Коментар

• Мискини дайте нещо и насам! Плащам в сатошита.

Коментар

Не е нужно да и подаряваш, тя ще си ги изкара с две-три вечери работа. Ако наистина е ставаща (говорим над 8 от 10), може да пишеш координати на лични. Естествено, твоето не се губи. Тези от каталога взеха да омръзват, търси се нещо по-невинно.
            Тази е 10ка отвсякъде. Висока, около 178 см, стройна, слаба с дълги коси и миглички. И нокти. Позитивна и усмихната. Някой ден ще те запозная, може да прескочим до Сф или Априлци. Но с теб може да менкаме други. Тази ми е на сърце. Ама само изглежда невинна.

Коментар

В Немско такситата са E-Класи на по 2-3 години. Има и S.
              В София са разни смрадливи кошници.

В случая обаче само смятам колко им са скочили разходите заради горивото - с 10 стотинки, а увеличиха цените с по 50 стотинки и мрънкат. Ганьо трябва да се научи, че пари се изкарват с работа, не с "прецакай другарчето".

И да, нормално е цените на услугите там да са в пъти по-високи. За съжаление обаче вече почти се изравниха, без да имаме дори малко приближаване на качеството им или доходите. Важи и за имотите, за храните, за всичко.

Относно каките в София - има един каталог, от който си избираш. Повечето са известни имена - има певачки, журналистки, манекенки, адвокатки, лекарки - все познати лица от родния ефир. Достъп естествено имаме само номенклатурата - още от преди десети е било така, така и ще бъде.
              Джонка ако ме уредиш с някоя доФтурка, шъ ти пратя сатошита.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Момето иска да си купи кола. Взела да разглежда обяви и сайтове за секънд хенд коли. Инак - красавец, виж го, Мустанг. БМВ - оле, и с шибидах, и е 3 литра, ооо, и е само 15К лева.
                Чудя се дали да не я черпя една първоначална вноска и да си плаща лизинга на нещо ново. Като за нея. Утре ще се почупи тва железо и е неспособна да го оправи.
                Не е нужно да и подаряваш, тя ще си ги изкара с две-три вечери работа. Ако наистина е ставаща (говорим над 8 от 10), може да пишеш координати на лични. Естествено, твоето не се губи. Тези от каталога взеха да омръзват, търси се нещо по-невинно.

Коментар

Парясник! Не те е срам! Заради такива като тебе, аз с 40 годишни баби трябва да се излагам. Сега много ми качи летвата. Не е честно.
                  Момето иска да си купи кола. Взела да разглежда обяви и сайтове за секънд хенд коли. Инак - красавец, виж го, Мустанг. БМВ - оле, и с шибидах, и е 3 литра, ооо, и е само 15К лева.
                  Чудя се дали да не я черпя една първоначална вноска и да си плаща лизинга на нещо ново. Като за нея. Утре ще се почупи тва железо и е неспособна да го оправи.

Коментар

В случая обаче само смятам колко им са скочили разходите заради горивото - с 10 стотинки, а увеличиха цените с по 50 стотинки и мрънкат. Ганьо трябва да се научи, че пари се изкарват с работа, не с "прецакай другарчето".

И да, нормално е цените на услугите там да са в пъти по-високи. За съжаление обаче вече почти се изравниха, без да имаме дори малко приближаване на качеството им или доходите. Важи и за имотите, за храните, за всичко.

Относно каките в София - има един каталог, от който си избираш. Повечето са известни имена - има певачки, журналистки, манекенки, адвокатки, лекарки - все познати лица от родния ефир. Достъп естествено имаме само номенклатурата - още от преди десети е било така, така и ще бъде.
                    Стига ревал бре, хвани тая енергия я култивирай малко !

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ма не ги возя с такси, Вълчо. Тази дето я видя я питах ако бях по-млад щеше ли да ме вземе. Тя каза да. Аз пък контрирах че това значи че имам все още шансове. Тя се усмихна и ми каза - сега брак ли ми предлагаш.

Коментар

Ти качвал ли си се в такси у швабско? Май не си. Или искаш и такситата да са на 10 пъти по-ниски цени в БГ?

пп. Ако знаеш само откак се махна ти от БГ, Левчо какви каки върти, ум ше ти зайде. Тоя Левчо, гиди дърти парясник! Дал господ всекиму!

Last edited by ejonny2376; 14.09.2022, 23:50.

Коментар

Ти качвал ли си се в такси у швабско? Май не си. Или искаш и такситата да са на 10 пъти по-ниски цени в БГ?

пп. Ако знаеш само откак се махна ти от БГ, Левчо какви каки върти, ум ше ти зайде. Тоя Левчо, гиди дърти парясник! Дал господ всекиму!
                          Ма не ги возя с такси, Вълчо. Тази дето я видя я питах ако бях по-млад щеше ли да ме вземе. Тя каза да. Аз пък контрирах че това значи че имам все още шансове. Тя се усмихна и ми каза - сега брак ли ми предлагаш.

Коментар

Разход 10 на сто макс, значи 100 грама на км - това са 30-40 стотинки за гориво. Преди година е било 25 стотинки, т.е. себестойността им е скочила с 10 стотинки на километър. Цените ги вдигнаха с 50 стотинки и вече вият като на умряло как им се било вдигнало горивото и как било непосилно.

Същото е и при храните - Лидъл внасят холандски и немски кашкавал с 10% по-високи вносни цени, а продават с 50% повече надценка и пищят как инфлацията била виновна. Инфлацията - друг път.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

миродесчо май е някой пенсиониран кадър на службите в късните си 70
                              батето му бил най-големия плей бой
                              мани мани

миродесчо, ми стефан данаилов?
                              Не знам … ако това са му ролевите модели … ама постави наш Евго в жестока и безмилостна конкурентна среда …

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Това,че не правиш разлика между самоувереност и агресивност не е мой проблем. Има си тълковен речник. Един самоуверен мъж няма нужда да е агресивен. Напротив-спокоен е.И жените само като го видят усещат самоувереността му.
                                Най-самоувереният мъж,който съм виждал беше покойният Иван Славков Батето. На него абсолютно от нищо и никого не му пукаше. И имаше невероятен сексуален успех сред жените. Но алкохола не прощава.
                                “Лошо момче” и “самоуверен мъж” са различни работи.

Батето беше карикатура, той е друга тема, подобно на Митьо Пищова.
                                Last edited by Arana; 14.09.2022, 22:32.

Коментар

Working...
                                X