Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ами тия жени, чийто фусти вдига нали знаят,че е женен?Какво търсят при женен мъж?Или те са невинни агънца, а той черната овца?
И не знам защо си мислите, че ако една жена е сексуално атрактивна и страстна в леглото, тя задължително ще изневери?Ако жените имат стабилна връзка и са сексуално задоволени,те рядко изневерявят. Имал един приятел вдовец, който има за любовници омъжени жени, ама във всички случаи или мъжете им изобщо не правят секс или не ги задоволяват.
А твоят приятел се е развел, щото не е бил сексуално задоволен.И човекът е предпочел да се разведе вместо да лъже жена си. Нейна е вината,че си е тръгнал.Щото при жените в секса всичко опира до желание,а при мъжете понякога е от липса на възможности.Като не е правила това,което му харесва, нормално е да й бие шута.
И тоя"клонинг"не е само несам.Природата е устроила жената да се грижи за потомството си и нейно е основното задължение по грижите за децата. Макар че познавам и жени,които си изоставиха децата и мъжете им ги гледат.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Мдам, казуси всякакви … разнообразие да има. И в двата случая мъжкият е щастлив, а във втория случай и женската е щастлива
Наздраве!Last edited by tnm; 15.09.2022, 17:28.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мани я таз романтика. Имам приятел, де го раздава романтик. Като се юрне да подарява на жена си цветя и рози, да пали свещи, да приготвя вечери и разни други приятни изненади ... А като се откачи е като отвързан. Не пропуска фуста да се развее около него без да я надигне.
А другият ми приятел се разведе, щото жена му домакиня и му гледа клонинга, но ич не била страстна в леглото. Сега си взе страстна. Ама не знае какви му ги слага. Още малко и ще минат 273,6 по CIC. Обаче той е щастлив. Фърка у облаците, да ми е жив и здрав.
Така че, често се случва едното да е за сметка на другото и трябва да внимаваме какво си пожелаваме.
Наздраве!
И не знам защо си мислите, че ако една жена е сексуално атрактивна и страстна в леглото, тя задължително ще изневери?Ако жените имат стабилна връзка и са сексуално задоволени,те рядко изневерявят. Имал един приятел вдовец, който има за любовници омъжени жени, ама във всички случаи или мъжете им изобщо не правят секс или не ги задоволяват.
А твоят приятел се е развел, щото не е бил сексуално задоволен.И човекът е предпочел да се разведе вместо да лъже жена си. Нейна е вината,че си е тръгнал.Щото при жените в секса всичко опира до желание,а при мъжете понякога е от липса на възможности.Като не е правила това,което му харесва, нормално е да й бие шута.
И тоя"клонинг"не е само несам.Природата е устроила жената да се грижи за потомството си и нейно е основното задължение по грижите за децата. Макар че познавам и жени,които си изоставиха децата и мъжете им ги гледат.Last edited by mirodes; 15.09.2022, 13:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Охо, гинеколог значи. Добре, добре.
Издай ми следната професионална тайна - гинеколозите всеки ден, през 10 минути, гледате, пипате и бъркате в стотици п....и. Някои ставащи, повечето предполагам хич не. Това нещо не ви ли се отразява на сексуалния живот? В смисъл - цял ден си бъркал еди къде си на 100 жени, после се прибираш при дъртата и ти става и я оправяш. Доста ми е трудно да си го представя.
по принцип всички мъже искат да правят прегледи на млади мацки, а не на баби.
Един лекар на 50+, 60+ и 70+ няма толкова хормони и се възбужда трудно. Така че може и 100 жени да прегледа без да го вдигне.
И ако един мъж прави редовно секс от 16-годишен, на стари години няма да има толкова интерес към тези неща,
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мани я таз романтика. Имам приятел, де го раздава романтик. Като се юрне да подарява на жена си цветя и рози, да пали свещи, да приготвя вечери и разни други приятни изненади ... А като се откачи е като отвързан. Не пропуска фуста да се развее около него без да я надигне.
А другият ми приятел се разведе, щото жена му домакиня и му гледа клонинга, но ич не била страстна в леглото. Сега си взе страстна. Ама не знае какви му ги слага. Още малко и ще минат 273,6 по CIC. Обаче той е щастлив. Фърка у облаците, да ми е жив и здрав.
Така че, често се случва едното да е за сметка на другото и трябва да внимаваме какво си пожелаваме.
Наздраве!. И в двата случая мъжкият е щастлив, а във втория случай и женската е щастлива
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Романтика. Връзките ги убива рутината, даже не безпаричието, а именно рутината и липсата на динамика.
Това за парите и секса е самото основата на една връзка. Без малко фантазия рано или късно всичко омръзва.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Охо, гинеколог значи. Добре, добре.
Издай ми следната професионална тайна - гинеколозите всеки ден, през 10 минути, гледате, пипате и бъркате в стотици п....и. Някои ставащи, повечето предполагам хич не. Това нещо не ви ли се отразява на сексуалния живот? В смисъл - цял ден си бъркал еди къде си на 100 жени, после се прибираш при дъртата и ти става и я оправяш. Доста ми е трудно да си го представя.Last edited by better; 15.09.2022, 00:39.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Момето иска да си купи кола. Взела да разглежда обяви и сайтове за секънд хенд коли. Инак - красавец, виж го, Мустанг. БМВ - оле, и с шибидах, и е 3 литра, ооо, и е само 15К лева.
Чудя се дали да не я черпя една първоначална вноска и да си плаща лизинга на нещо ново. Като за нея. Утре ще се почупи тва железо и е неспособна да го оправи.
Коментар
-
В този кръг ме включи. И безплатен гинеколог имат, не че са опрели до мен де.
Айде и от мен лека, че утре съм на работа.
Издай ми следната професионална тайна - гинеколозите всеки ден, през 10 минути, гледате, пипате и бъркате в стотици п....и. Някои ставащи, повечето предполагам хич не. Това нещо не ви ли се отразява на сексуалния живот? В смисъл - цял ден си бъркал еди къде си на 100 жени, после се прибираш при дъртата и ти става и я оправяш. Доста ми е трудно да си го представя.Last edited by ejonny2376; 15.09.2022, 00:33.
- 1 like
Коментар
-
Е, не. Имам си кака на 42. Екстра си е. Ще ме води на Рилския манастир на 6 Октомври. Ок, рекох и, пиши ме с евтината екскурзия, но аз ще се довлека с колата за да съм мобилен. Ако иска с мен, ако не с рейса да ги водят насам натам.
- 1 like
Коментар
-
В този кръг ме включи. И безплатен гинеколог имат, не че са опрели до мен де.
Айде и от мен лека, че утре съм на работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Докато той я "хармонизира" - тя ще осъзнае накъде отива тази връзка и ще се "чупи"... Ако не се "чупи", може и да се "хармонизира" , каквото и да включваме в подобно действие. Не ми звучи много примамливо това: "Бих хармонизирал тази жена!"...
Тук говорихме и за онази наша именита спортистка "с танка", която има сума европейски и световни титли по борба... От гледна точка на физиката й - как би ни прозвучало, ако тя иска да "хармонизира" мъжа до себе си? Имала много слава - оттам - признание и пари, но мъжете най-вероятно асоциират с нещо различно действието "ще ме хармонизира"...
Доста усилия трябва да положим, за да разберем, че за всеки един от половете е трудно да промени до сега граден стереотип (например - на 20-годишен/годишна) -на мислене, поведение, действия. Каквито и алтернативи на "хармонизиране" да намерим - това си е най-обикновено превъзпитание.
Кой би могъл да превъзпита 20 годишен/годишна? Затова често се срещат хора от двата пола, които - заради някакви облаги дават вид, че са приели мисленето на другия във връзката... Може би подобна връзка харесва на този, който налага своята воля, пари, имоти...
Въпросът е - до кога ще бъде трайна подобна връзка? В патриархална България, най-общо - жената се е подчинявала на волята на мъжа. Той я е "крадял" за съпруга, а не тя - него, ако и тя да е можела да бъде в някои случаи по-силна физически...
Все пак - жената ще продължи да търси равностойният партньор до себе си, най-често ще използва (ако е възможно!) природните си дадености, за да го изнудва и той да "кръжи в нейната орбита"..., а той ще продължи - след като е "завоювал" дамата - да се стреми към нови "завоевания"..., тя ще опитва да го задържи до себе си (само за нея!), а той ще продължи да се обръща след всяка среща на улицата, за да види възхитен - поредното изваяно от природата - дупе ... (по-вероятно е тя да не му направи забележка, но ако е Станка...)..., майтап, де..., което повечето хора възприемат сериозно, независимо от пола си...Та моята теза , че от тогава насам наред със "новите привилегии" на жените неравенството между половете е за сметка на мъжкото чедо и оттам , съвремения средностатистически мъж на заплатка е поттиснат от раждането още ! През соца 95% бяха на заплатки и толкоз ! Да не говорим за хилядите кастриращи похвати на съвремието .....
Това е специално за Arana и компания .
Без качествени мъже/и жени/ няма да има качествен свят ! А за да са такива/мъжете/ трябва възпитание , модели, външни авторитети , среда /средата по възможност мачкаща и създаваща предпоставки за разтеж/Last edited by pa4anga; 15.09.2022, 00:25.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Чшшш, алоууу, ти на Рилския манастир да чистиш грехове ли ще ходиш или да трупаш нови?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Е, не. Имам си кака на 42. Екстра си е. Ще ме води на Рилския манастир на 6 Октомври. Ок, рекох и, пиши ме с евтината екскурзия, но аз ще се довлека с колата за да съм мобилен. Ако иска с мен, ако не с рейса да ги водят насам натам.
Коментар
Коментар