Първоначално изпратено от 78-10
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
Ахъ, и кой смята че са болни само 500000 човека? Щото имаме 2 професора от СтаМфорд дето казват че смъртността е 0.01%, аз не съм си го измислил. Дотук имаме и поне двама в тоя форум дето им вярват.
Остава да намерим и кой твърди че имаме само 500000 болни в цял свят и ще можем да се разберем кой е идиот, кой е свещен.
За мен разликата е голяма и тя е основно в използването на първата дума от пропагандмедиите, макар истината да е втората дума.
Журналисче ли си, Левове?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеПак култура базирана на сурови безмилостни условия. За тях, но по подобен начин ескимосите оставят в снега старите хора ...
Понеже ескимосите вярват, че след смъртта ги чака друг свят, те изпращат възрастните си в отвъдното с достойнство – начин да си отидат горди, без да се превръщат в тежест за семейството. Има сведения, че този обичай, макар и рядко, все още се практикува и днес."
И аз бих практикувал този обичай, но засега предпочитам да финансирам еволюцията на синчето и внучетата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Заглавието е на инвестора, статията не съм я чел в оригинал. А ти си разпространител на фалшиви новини - смъртността е 15% и точка. Гешев е радост, генералгоджи е слънце!
Колкото до диамантената принцеса - там хем са били основно възрастни хора, хем са имали идеалните условия да се заразят абсолютно всички. Е, заразили са се 20% и от тях смъртността е 1,4% засега, т.е. ако ше го вземаме за пиър, то такъв би бил процентът на заразени сред пенсионерите в идеални условия, ако ги сложим в съответната зала в съответния град, държим ги един месец и им пуснем поне един заразен сред тях. Ма това са фалишиви новини, държа да го подчертая отново - смъртността е 15% и точка. Гешев е радост, генералгоджи е слънце!
Самоизолация, Самоизолация, Самоизолация!!!
а)обявяване на фалшива пандемия
б)въвеждане на ограничение
в)съсипване на световната икономика
г)ползи за едикой си
и т.н ,и т.н. , т.н.
Дотук добре.....Ама на мен ми се струва ,че ти искаш всичко това да вмениш на Генералгоджи....Сякаш той е на върха на този междупланетарен заговор.....Та, той прави това,което правят в почти целия свят.........Аааааа,сетих се - той въведе ограниченията една седмица преди да ги въведат Франция и Германия....Ей тая една седмици ,ще ни е*е мамата на икономиката ...Разбрах....
О,не !Всъщност не трябваше да въвеждаме никакви ограничиния....И тогава,независимо ,какво се е случило със световната икономика ,ние ще сме си окей.....Така си е....Генералгоджи е виновен за всичко...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
Еба си!..
Снимки, моля?
Вирус има. Кой и защо го е пуснал е друга бира.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
При коефициент на разпространение от между 1.5 и 3.5 (приемам, че е по средата) и доказаната вече температурна и физическа устойчивост на вируса с дни, и че масовото заразяване е започнало още от декември...., да се смята, че в света са болни само 500 000 човека не е идиотизъм, а е свещена тъпота
Остава да намерим и кой твърди че имаме само 500000 болни в цял свят и ще можем да се разберем кой е идиот, кой е свещен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеДоста умно и находчиво:
2. Смъртност спрямо броя на доказано заразените. Може да се сметне точно само след приключване на епидемията.
Мисли, преди да пишеш....
Смъртноста спрямо броя на заразените не може да се сметне в момента, защото говорим за различни периоди от време. Броя на умрелите до момента е факт ДНЕС, но сред останалите заразени има и други, които ще умрат в следващите дни. И ако започнем да го смятаме към днешна дата, ще получим много грешно число.
По точка 2 в началото на епидемията ще има нулева смъртност, защото никой все още не е умрял. По средата на епидемията ще има някакво число, което нищо не значи, защото едновременно ползва цифри от днес и от преди 10 дена. В края на епидемията няма да има нови заразени, а смъртните случаи ще продължават да нарастват още поне 10 дена. И чак след оздравяването на последния човек и умирането на последния човек ще получим вярното и истинско число на смъртноста по т.2 спрямо броя на заразените.
За разлика от точка 2 по точка 1 сметките са верни, защото числата във формулата са актуални към днешна дата. Тоест не се вземат числа от различни дати, както е по т.2.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеПиша дълги и подробни постинги заради нискоинтелигентната част от пишешите в темата, иначе останалите ме разбират от половин дума. Но сега като се замисля, ти си напълно прав. Няма смисъл от подробни постинги, защото нискоинтелигентните така или иначе не ги четат, пък дори и да ги прочетат - няма да ги разберат. Също така с тях не може да се спори, защото те не разбират от разумни доводи - разбират само от заяждания, подигравки и обиди. То и без това друго мозъка им не може да сътвори.
Умря ли циганката, която те хвалеше, та се кефиш на обезценения отвсякъде политически трол барбарон?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеПиша дълги и подробни постинги заради нискоинтелигентната част от пишешите в темата, иначе останалите ме разбират от половин дума. Но сега като се замисля, ти си напълно прав. Няма смисъл от подробни постинги, защото нискоинтелигентните така или иначе не ги четат, пък дори и да ги прочетат - няма да ги разберат. Също така с тях не може да се спори, защото те не разбират от разумни доводи - разбират само от заяждания, подигравки и обиди. То и без това друго мозъка им не може да сътвори.
1. Пиши, за хилядите, които ни четат, но не участват. На тях си най-полезен;
2. Избягвай фиксирането в двмата или трима окровени тъпака, те са си процент от всяка група (камбаната на Гаус), не това е целта на заниманието. Излишно е да изполваш думата “малоумници”, както е излишно и да се пише в ярки цветове или само с главни букви и болдване. Тук не визирам само теб.Last edited by Selena; 26.03.2020, 14:27.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Ти имаше същата позиция и за издръжливостта на вируса върху повърхности. Заяждаше се с мен, че не издържал 9 дни върху някои повърхности, а се оказа, че издържа 17 дни.
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеВирус има. Кой и защо го е пуснал е друга бира.
Чакам снимките от ледената пързалка в "мадрид" (както пишеш) затрупана с мъртви тела, леля...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Имаше един филм за Япония. Голяма мизерия. Като няма какво да се яде старците хващат пътеката към гората. Никой не ги изпраща. Може би си гледала филма или си чела нещо.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Какъв тест пусна?
Че аз имам и IQ 152 далечната 98 година.
Твоето колко е?
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Щото там ги събират.
То и в гробищата е пълно с кръстове.
Да ме прощават другите религии нямам представа при тях как еИ ти ще ме прощаваш, но кръстовете в гробищата са се акумулирали за последните 20 -30 години, а не за два месеца.
Last edited by Selena; 26.03.2020, 14:21.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Имаше един филм за Япония. Голяма мизерия. Като няма какво да се яде старците хващат пътеката към гората. Никой не ги изпраща. Може би си гледала филма или си чела нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеКолега, сбъркал си аудиторията
Тук не четат и не мислят, само пишат
Пък и се изразявай по-накратко
- 1 like
Коментар
Коментар