Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
Никой не твърди че всички болни са открити, няма нужда генерал да ми го казва че и да го чувам. Да, реалната смъртност е по-малка от тая дето излиза с бакалски сметки с официалните цифри. Но да ми казва някой че смъртността била 0.01%, това е идиотизъм.
Коефициентът на разпространение на грипа е 1.3.
Този сезон в щатите има поне 34 000 000 болни от грип. При положение, че има и ваксина...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Сметките с официалните цифри са всичко друго, но не и бакалски. Точно обратното - те са истинските сметки, защото са базирани на истинската официална информация. Бакалски са всички останали сметки, които един или друг разтегач на локуми публикува по света и у нас.
Нискоинтелигентните драскачи все още не могат да осъзнаят, че има РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ СМЪРТНОСТ, като например:
1. Смъртност спрямо броя на излекуваните и починалите. Може да се сметне сега веднага, защото имаме всички данни.
2. Смъртност спрямо броя на доказано заразените. Може да се сметне точно само след приключване на епидемията.
3. Смъртност спрямо общия брой на предполагаемо заразените. Може да се сметне след приключване на епидемията, но числото ще е субективно.
4. Смъртност спрямо броя на населението. Може да се сметне точно, но само след приключване на епидемията.
Нискоинтелигентните драскачи разсъждават само в черно и бяло, и затова признават само един вид смъртност - тази, която техния болен мозък си е въобразил, че е единствената истинска и друга такава няма и не може да има. Само обаче видяхте, че по време на развитието на една епидемия можем с точност да смятаме само смъртноста по точка 1, и затова смятаме само нея.
Живот и здраве епидемията да свърши, и тогава ще можем да сметнем смъртностите и по останалите точки. Към момента обаче числата по тези точки са неизвестни, и невежите нискоинтелигентни драскачи с удоволствие си ги измислят по свой вкус и след това на база на измислиците си плещят простотии и разтягат локуми из медиите и форумите по света.
Има една единствена официална смъртност, базирана на съществуващите официални данни, и аз съвсем безпристрастно смятам само и едниствено нея. Всяко едно друго число, което се плещи във форума, е само и единствено субективна измислица на някой разбрал-недоразбрал, който в повечето случаи е скаран с математиката и с логиката.
2+2=4
Щото аз виждам 2 родители + 2 деца = семейство
Виждам възпроизвеждане на човека, продължаване на рода ….
ти виждаш САМО 2+2=4 което АБСОЛЮТНО НИЩО НЕ ТИ ГОВОРИ.
Няма да ме разбереш не се и опитвай - ти си "БОГ" не може да се занимаваш с менеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
Карат вода от 99 кладенеца за да изчислят хиперспекулативна смъртност, при условие че имаме диамантена принцеса с точни данни за смъртостта:
700 заразени, 10 умрели, 15 в критично състояние. Засега 1.4% смъртност, потенциално 3.5%.
Но, има друго, което е любопитно. Италианците изкараха, че всеки втори от интубираните умира. Това е 50% от тях. Франсетата отидоха още по-далеч, те заявиха, че 80% от интубираните умират. А световната олелия е за апарати и легла за интензивно лечение, като това отнема 25 кв.м. площ на система. Затова Пирогов и ВМА се задръстиха с 35 пациенти. Възниква един въпрос - това ли е факторът, който може да бутне една здравна система?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Имаше един филм за Япония. Голяма мизерия. Като няма какво да се яде старците хващат пътеката към гората. Никой не ги изпраща. Може би си гледала филма или си чела нещо.
Доколко ли е истина?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Обясни ми защо тогава ледената пързалка на мадрид е препълнена с трупове?
То и в гробищата е пълно с кръстове.
Да ме прощават другите религии нямам представа при тях как еНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
даже може геройски да го изкара след като се е заразил като е носил болнни баби на ръце и после да пусне блокадата 1 седмица преди изборите
идеално му се получава, НО за целта ще трябва да изтегли 10 милиарда евро, че да може да не го линчуват хората, които ще останат безработни.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеОще веднъж повтарям за недоразбралите - изчисления процент смъртност касае само тези хора, които са се заразили и заразата им е доказана със тест за коронавирус. Само такива хора влизат в статистиките, и само за тях важат изчислените проценти на смъртноста. За здравите и за неизтестваните хора ТАЗИ СТАТИСТИКА НЕ ВАЖИ. За здравите и за неизтестваните хора важи само СТЪКМИСТИКАТА, която всеки може да си я разтяга като локуми колкото си иска, но тя няма никаква научна стойност.
Тук не четат и не мислят, само пишат
Пък и се изразявай по-накратко
Очевидно е, че броя на умрялите по света расте всеки ден:
Общ брой на умрялите, заразени с коронавирус 2019-nCoV:На 25 март с +13%, на 10 март само с +7%Дата Общо умряли Промяна Промяна % Mar. 25 21,284 2,390 13% Mar. 24 18,894 2,381 14% Mar. 23 16,513 1,873 13% Mar. 20 11,386 1,356 14% Mar. 10 4,296 271 7% Mar. 6 3,494 107 3%
При такъв (експоненциален) ежедневен растеж Р след Т дни по света ще има
Умряли = (1 + Р)T
При оптимистичните Р = 13% и Т = 60 дни (два месеца) от коронавируса по света ще умрат
21284*(1+0.13)60 = 32 565 658 души.Last edited by barbaron; 26.03.2020, 14:10.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеНикой не твърди че всички болни са открити, няма нужда генерал да ми го казва че и да го чувам. Да, реалната смъртност е по-малка от тая дето излиза с бакалски сметки с официалните цифри. Но да ми казва някой че смъртността била 0.01%, това е идиотизъм.
Нискоинтелигентните драскачи все още не могат да осъзнаят, че има РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ СМЪРТНОСТ, като например:
1. Смъртност спрямо броя на излекуваните и починалите. Може да се сметне сега веднага, защото имаме всички данни.
2. Смъртност спрямо броя на доказано заразените. Може да се сметне точно само след приключване на епидемията.
3. Смъртност спрямо общия брой на предполагаемо заразените. Може да се сметне след приключване на епидемията, но числото ще е субективно.
4. Смъртност спрямо броя на населението. Може да се сметне точно, но само след приключване на епидемията.
Нискоинтелигентните драскачи разсъждават само в черно и бяло, и затова признават само един вид смъртност - тази, която техния болен мозък си е въобразил, че е единствената истинска и друга такава няма и не може да има. Само обаче видяхте, че по време на развитието на една епидемия можем с точност да смятаме само смъртноста по точка 1, и затова смятаме само нея.
Живот и здраве епидемията да свърши, и тогава ще можем да сметнем смъртностите и по останалите точки. Към момента обаче числата по тези точки са неизвестни, и невежите нискоинтелигентни драскачи с удоволствие си ги измислят по свой вкус и след това на база на измислиците си плещят простотии и разтягат локуми из медиите и форумите по света.
Има една единствена официална смъртност, базирана на съществуващите официални данни, и аз съвсем безпристрастно смятам само и едниствено нея. Всяко едно друго число, което се плещи във форума, е само и единствено субективна измислица на някой разбрал-недоразбрал, който в повечето случаи е скаран с математиката и с логиката.
- 1 like
Коментар
-
Не грешиш. Добави обаче и англосаксонците в групата. Няма да сбъркаш. Даже и част от руснаците. Тази студенина я има у северните народи. Не знам дали е нещо климатично, но е факт.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Обясни ми защо тогава ледената пързалка на мадрид е препълнена с трупове?
Снимки, моля?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
За Боко специално положението е перфектно. Не, не е той виновен за кризата. Ще си измие, дезинфекцира ръцете с коронавирус. И лошото е, че първи сложи блокадите и последен ще ги вдигне.
идеално му се получава, НО за целта ще трябва да изтегли 10 милиарда евро, че да може да не го линчуват хората, които ще останат безработни.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеДругата гледна точка
https://www.zerohedge.com/geopolitic...covid-19-panic
Това е становище на хора доста над нивото на Ма...еФ .....абстрахирайки се от сайта в който е публикувана статията
Коментар
Коментар