If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами виж какво става в Дания!!!!!! Направо не мога да повярвам! Мислех си, очевидно съм грешал, че това е държава с дълбоко демократични традиции. Стожер на демократизма!
А забраняват публикуване на информация, включително в интернет, която е различна от официалната! Невероятно!
Ами ако официалните власти грешат?
По дяволите! Каква лудост е обхванала света, мамка му! Дания!
Еб@си, една гадинка как обърка света! Вие дето гласувате за БСП, да станете по-големи демократи от датчаните! Какво ли има още да видим...
Ами виж какво става в Дания!!!!!! Направо не мога да повярвам! Мислех си, очевидно съм грешал, че това е държава с дълбоко демократични традиции. Стожер на демократизма!
А забраняват публикуване на информация, включително в интернет, която е различна от официалната! Невероятно!
Миналата седмица датският парламент прие нов закон, който позволява уебсайтовете да бъдат блокирани и наказвани с глоба или лишаване от свобода до осем месеца за лицата, публикуващи информация за КОВИД-19, което противоречи на инструкциите на властите.
Ами ако официалните власти грешат?
По дяволите! Каква лудост е обхванала света, мамка му! Дания!
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Да са ви честити маските от утре. Театърът вече ще е пълен. Дано освен улиците, да опустеят и магазините, да им изгние стоката и тогава ще видите как ще пуснат пак без маски. Иначе нали знаете защо ги пускат?
Не, не знаем! Защо ни задспоред отновотеб ължават да носим предпазни маски или други средства за закриване на дихателните пътища, когато сме на публични места и затворени пространства, извън домовете?
това ще породи много слухове и ще си разправяме че има нещо гнило в Дания като хората не може да застанат с името си срещу някоя информация
Не мож ги спря да си ровят на англииски с впн или да публикуват по чуждите сървъри в америка който поддържат свободата на словото... То китай не можа да спре клипчетата от терен камоли датчаните
Аaa, добро утро . нали и аз това казвам ама то страха е голяма работа.
Много по лесно е да излъжеш хората отколкото да ги убедиш че са били излъгани. Веднъж повярват ли в една лъжа, и то мащабно цялото стадо, после няма спиране. Нали и затова медиите синхронизирано повтарят абсолютно едни и същи новини и скалъпени истории и стъкмистики. Няма значение кой вестник, сайт, или телевизия гледаш, новините са едни и същи и то по целият свят. Няма различни гледни точки. Няма разследваща журналистика, няма мнения на реални независими експерти... Всичко идва от "централата".
Архитектите на кризата даже не се и крият вече! Те съвсем открито си проведоха пресконференциите и показаха планът си за действие, имат си даже сайт където е описана програмата още през Октомври миналата година. Това е поне 1 месец преди да се появи "заразата" в Китай.
Всичко това е финансирано от фондацията на Бил Гейтс. А пък новият бизнес на Бил Гейтс е разработката и продажбата на ваксини. Човека вече даже официално напусна Microsoft и започна да инвестира десетки милиарди в това последните години.
Ето ги и последните му инвестиции на тоя убавец. Въпрос на време е да го думнат някъде из америките.....
А стига бе, да не се окаже сега оня смотаняк Бил Гейтс създателя на тая гад и да иска да мрем?
И организаторите на Уимбълдън са в пакта за глобално робство. Направи ли са застраховка. Знаели са нещо мръсниците. Всеки който печели от кризата е в заговора.
Ако бил гейтс ще прави ваксина и за да ни спасява значи световната закъсация е Голяма!
Като знам кви боклуци му бяха хуйдонсите с изключение донякъде на 97 и XP.
Смехотворно е да се прави пан-лекарство на база 5-цифрено число жертви в световен мащаб!Има два Варианта - да се поучи от опита на "Байер" от 1940-44 и да изгради специални учреждения за трупане на количество или да чака да събере 6 - цифрено число по естествен път.Но като се има предвид,че кредитните линии за такива като него са с минимални надбавки (не повече от 1% - общо) вероятно е избран Втория.
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Ако става дума за хора от Земята, които "оцеляват" на Марс - това не е наука, а фантазии. Ако пък решат и да се връщат със съвременната техника - това вече са големи фантазии...
Някакъв що-годе "разум" биха проявили единствено, ако си вземат еднопосочен "билет".
Не е невъзможно само ще е неразумно скъпо елън мъск нарочно задържа двигателите на BFR няколко минути повече което прати колата зад марс и ще иде в астероидния пояс 2 тона товар до там за фиксирана цена 120 милиона - от там натаък умножаваш по колко тона е нужно и ако има смилъл и/или някой може да ги похарчи тези пари що да не стане
Ако става дума за хора от Земята, които "оцеляват" на Марс - това не е наука, а фантазии. Ако пък решат и да се връщат със съвременната техника - това вече са големи фантазии...
Някакъв що-годе "разум" биха проявили единствено, ако си вземат еднопосочен "билет".
Тия фантазии за живеене на Марс американците отдавна ги развиват. Има голям сериал по Дискавърито мисля.
Ама пък от друга страна то и "Капитан Немо" преди 100 години е бил развихрена фантазия, пък виж сега....
Само ми е много интересно.... Как така американците изпратиха десетина души на Луната преди 40 и кусур години, пък после "загубиха"технологията. Как се губи таквоз нещо?
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Харесвам бе. Аз нали казах, че май ще има хепиенд. Стреснаха ме другите. И Харисън Форд го харесвам и то много. Обаче все пак си гледам финала на Гибралтар опън. Тръмп ниже стотачка след стотачка. Изключителен фрейм, 144.
И коняка е добър. Пропих, мамка му! Ще ги съдя ония от НОЩ, ако пукна от пиене, а не от Ковида!
Коментар