IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
    Италия за втори ден намалява, дано да е за постоянно и от сега нататък да е все надолу.

Но другите продължават да си вървят по план нагоре.

Дано и ние задържим плавното нарастване и не се стига до задръстване на болниците.
    В момента, в който слаби и болни свършат (познай, защо) смъртните случаи ще спаднат многократно. За плановете - не знам но, щом гинат, явно, има кой. На теб, случайно, да са ти говорили звездите нещо? А гаранции, че правилно си ги разбрал?
    -Толкова по въпроса.

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
      Един въпрос днес ми изникна: Знаете ли как е назначен НОЩ ( национален оперативен щаб) за борба с короната...?!?
      Одеве са казали че са приели 36 човека и капацитета на ВМА и Пирогов се изчерпал...Бог да ни е на помощ

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Не разбрах, защо ме намесваш. Не се смятам, нито съм песимист. Ако бих бил, отдавна, бих се обесил, удавил и др.от рода. Не знаеш, през какво съм минал. Нещо подобно е и при Матеев и това, че опитва човек да, ви отвори очите не е лош атестат за него, нито добър за вас. А това, кой колко разбира, най-добре, проличава в исторически план. Да обяснявам ли че, в интервали, клонящи към нула, и нелинейни функции, с достатъчна за практиката точност, може да се представят като линейни?
        Накратко, охлади страстите. Почва под краката може да изгуби всеки. Въпросът е, как и дали може да овладее нещата.
        Страстите са при вас Пирамиде, Вие ги охладете. В такъв етап съм, че страстите при мен са лоша дума.казах ви, вижте цифрите и си оправете сметките. За тебе специално ще добавя, че съм асистирал и на пр. Фархи. Направи си сметката, добре, кой какво плямпа!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
          Италия за втори ден намалява, дано да е за постоянно и от сега нататък да е все надолу.

Дано и ние задържим плавното нарастване и не се стига до задръстване на болниците.
          Оооо, сега изведнъж дано...
          до ония ден ми говореше за камиони и т.н.
          А, що бе, годжито по бИтИвИтУ каза, че вече са задръстени.
          п.п. дано е дума м/у Да и Не. Първо се съгласяваш, после отричаш.
          Ползвай друга - дай боже. Със сигурност е по-добра...

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            Пирамиде и Матеев, а и други в сферата на песимистичните представи, ... нека е по-кратко - Моля вижте цифрите и да си припомним отговора на лафа - какво правят боговете срещу фактите!?,
            Просто вижте цифрите с които нарастват заразените у нас. Не ви ли прави впечатление разликата с останалите държави?! Уж сте технически лица, а сякаш губите почва под краката. Каква е "кривата" на нарастване при нас, ами тя в последните дни е линейна (слава на бога)!! а не експоненциална като в другите пишман държави
            ps. Нека оставим хората които разбират повече от нас, да си свършат работата
            Не разбрах, защо ме намесваш. Не се смятам, нито съм песимист. Ако бих бил, отдавна, бих се обесил, удавил и др.от рода. Не знаеш, през какво съм минал. Нещо подобно е и при Матеев и това, че опитва човек да, ви отвори очите не е лош атестат за него, нито добър за вас. А това, кой колко разбира, най-добре, проличава в исторически план. Да обяснявам ли че, в интервали, клонящи към нула, и нелинейни функции, с достатъчна за практиката точност, може да се представят като линейни?
            Накратко, охлади страстите. Почва под краката може да изгуби всеки. Въпросът е, как и дали може да овладее нещата.

Коментар

Тцъ...,
              Не виждаш ли, че всеки сам се спасява...
              Размисли за ЕС...
              Не си чул, че ЕС тая година плаща цялата вноска на бюджета ни за здраве.(1.6млр.лв)
              Ако бяхме в еврозоната,при нужда това се случва в същия ден... (мисли на глас за +/- на еврозоната)
              Last edited by satz; 23.03.2020, 20:54.

Коментар

• Италия за втори ден намалява, дано да е за постоянно и от сега нататък да е все надолу.

Коментар

• Един въпрос днес ми изникна: Знаете ли как е назначен НОЩ ( национален оперативен щаб) за борба с короната...?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Евала Преци !!!
                    Ученото си е учено...

пп Няма да те рзбере....
                    стига ми, че ти ме разбра, чичо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Ще те изненадам ли ако ти кажа, че това което се случва утре е точно функция на това което се случва днес, (мат, модел амиго)
                      Ти някога чувал ли си и влизал ли си в в система интегро-диференциални уравнения с начални условия. Началните условия могат да гарантират хаос в бъдеще, но може и да го избегнат! На тебе началните условия сякаш нищо не ти говорят. Земи се кротни малко с психясването. Хвърлял ли си топка като ученик, я си припомни и си отговори, защо онези с по-голяма маса и с по-голяма височина пращат топката по-далече от тебе
                      Ей ама сте калпазани, как да не ви се радва човек, като тинейджърчета кой по-по да си покаже адреналина Кажете нещо убаво бе, кажете нещо мотивиращо, мигар ботев и лески за туй са си дали душите на ветъро

Евала Преци !!!
                      Ученото си е учено...

пп Няма да те рзбере....

Коментар

Преци, остави го тоя паникьор.
                        Днес гледам че венцеслави бибитко... бил си карал сам "собствената кола"...?!?
                        Матейко, тия жипки са платени с едни откраднати пари от едни ловни стопанства
                        Maverik, ще призная, че отсъствах доста месеци от форума и не съм в час с жаргона, Не знам кой е бибитко и другите герои. Имах период на умопомрачителна концентрация, която не можа да намери под вола теле (в професионална сфера имам предвид, а така ми се искаше да намери..., че още не мога да се върна към реалността) Откровено споделям, че не съм в час с наименованията на политическите фигури

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                          Чисто техннически въпрос,
                          ако еврото вече го бяхме приели, по-лесно ли щеше да е за ЕС да ни помогне в ситуация "зла чума"
                          Тцъ...,
                          Не виждаш ли, че всеки сам се спасява...
                          Размисли за ЕС...

Коментар

• Чисто техннически въпрос,
                            ако еврото вече го бяхме приели, по-лесно ли щеше да е за ЕС да ни помогне в ситуация "зла чума"

Коментар

• Матеев, да те питам..., колко загуби има от субсидиите...?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                                Заразените в България вече са 201 човека от вече 16 области.

https://esribulgaria.maps.arcgis.com...4311295dce390f
                                Лъжат! Много повече са от 201. Над 1000 са..

Коментар

Working...
                                X