IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

    И разбира се 4% смъртни случаи, нали .......

    Ама тях не ги броим, защото преждевременната смърт в наше време се превърна в мода .....

    А сметна ли, че при този сценарий ще се разболеят 100% от всички лекари ????????

    А не се ли замисли, че преди да измрат лекарите, те просто ще избягат от работа всичките до един и няма да има кой да се грижи за болните?
    Няма какво да мисля или да не мисля, числата са написани още от септември. За съжаление над 4к човека ще си отидат с ковид и може би поне 2к само от ковид.

    Коментар


    • Интересно ми е колко лица с медицинско образование и опит има в дискусията, и колко станаха такива от 10 месеца гледане на телевизия, Гугъл и ФБ? Такива мнения от последна инстанция има, че все едно някой от НОЩ, или МЗ, или дори СЗО коментира тук. ОбъркАх се вече....
      И ква е целта на дискусията - да се плашим ли, или да си помагаме?
      Напомням пак думите на Гьобелс на Нюрнбергския процес: Ако наплашите хората, можете да правите каквото поискате с тях...
      Това ли искате, за това ли помагате, или друго?
      Last edited by Kildirim_Bei; 29.10.2020, 10:50.
      Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
      ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

      Коментар


      • Баси, ма как пък не ви омръзва да хвърляте цифри на ангро, не е истина просто. Оня ден Коце цайса вика, че можело да има 700 умпрели на ден (бахти идиота), ако на математика (Витанов) моделите били верни - уау. Днеска пък някаква шматка пулмолог вика, че 1-1,5 милиона не спазвали мерките - как ги сметна бре, душичко? Ми те са толкова смао в София. Преди 6 месеца се наслушахме на всякакви апокалипсиси и т.н., а истината е, че се чака сакралното 03.11 и когато "добрите" джендъри и либерасти спечелят в сащ, ще настане световен мир и любоФ. нашичкия бх, понеже се е учил от Тато, е предприел тактиката на снишаване и скатаване, докато чакаме заветната дата, затова и го играем "болен", та покрай него и цялата кохорта от МС. Като мине сакралната дата, ще се появим на бял кон и всичко ще е точно. Венсеремос, дрОгари!
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

        Коментар


        • Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнение
          В момента настинката КОВИД е практически навсякъде в София. След 2 седмици очаквам да имаме по 50% положителни тестове, просто защото всеки по-тежък ще ходи да се тества, а другите 50% ще са от мераците на шефове да си тестват служителите при контактен служител.

          Минаваме пиково 8-9к за 2-3 дни , ще поседим на 5к 20на дни и за Никулден потегляме надолу. Февруари ще си го изкараме смело на ските с под 1к новоткрити на ден.
          И разбира се 4% смъртни случаи, нали .......

          Ама тях не ги броим, защото преждевременната смърт в наше време се превърна в мода .....

          А сметна ли, че при този сценарий ще се разболеят 100% от всички лекари ????????

          А не се ли замисли, че преди да измрат лекарите, те просто ще избягат от работа всичките до един и няма да има кой да се грижи за болните?
          Last edited by Mateev; 29.10.2020, 10:17.

          Коментар


          • В момента настинката КОВИД е практически навсякъде в София. След 2 седмици очаквам да имаме по 50% положителни тестове, просто защото всеки по-тежък ще ходи да се тества, а другите 50% ще са от мераците на шефове да си тестват служителите при контактен служител.

            Минаваме пиково 8-9к за 2-3 дни , ще поседим на 5к 20на дни и за Никулден потегляме надолу. Февруари ще си го изкараме смело на ските с под 1к новоткрити на ден.

            Коментар



            • О чудо!

              Изследване: Случаите на грип по света са намалели с 98% заради коронавируса

              Броят на заразените с грип по света през тази година е спаднал с 98% в сравнение с миналата. Въпреки че няма масово тестване за грип, както за коронавирус, Световната здравна организация посочва, че данните по света показват драстичен спад на случаите на тази стара болест в света, пише Питър Андрюс, генетик и научен журналист, в авторски текст за RT.

              Като пример той посочва Австралия, където от юли, когато страната влиза в пика на грипния сезон, е регистриран само един случай. Подобна е ситуацията в много страни, където грипът е изчезнал напълно в Южното полукълбо, въпреки че беше сезонът му.
              .....................
              Ами то и от рак вече никой не умира! Умират от ковид. И от сърце не умират. По същата причина. Скоро ще елиминираме и мозъчния кръвоизлив, и бъбречната недостатъчност и въобще всички други болести като причина за смърт. Ще остане сал един Ковид.

              Снощи в телевизията на Слави даваха един баща, който разправя, че ампутирали част от крака на сина му. И причината е разбира се Ковид. Имал младежът незарастваща раничка на кутрето на крака. И понеже никой не ще да го лекува, било забранено, раничката се превърнала в гангрена и му отрязали стъпалото.



              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

              Коментар


              • Подозирам, че в един момент тестовете ще свършат. Груец, сега е момента да намериш някоя риба да се басираш, че новите заразени няма да са над 15к за ден

                Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
                Момчетата от първи и втори блок не са помирисвали скапаните ви сгради, а ти хал хабер си нямаш от фре, фксу и следващите компютърни факултети. Та там балът е от 5,60 до 6,00
                Баце, не адвокатствам на бай пешо, ама той е учил има-няма 20 години преди създаването на фксу А фксу лежи на стари лаври, както и голяма част от сегашното образование - това го казвам като завършил там.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

                  В АЕЦ-а не смеят да направят тестове..Ти се сещай по нататък.Оказва се че там където не трябва да се открива този вирус той не се открива.Запри глупостите и се успокои няма да се мре тия дни друг път ще е.
                  Абсолютно, батка, ма какво се мъчиш да им обясняваш, то със стената е по-лесно да се разбереш. Я да пуснат едни тестове в аец-а, да отрият едни 10% с пр вирусчето, дето така и не са разбрали з а него и всички около тях контактни, те тогава ще гледаме шоу, всъщност няма и да гледаме, щото няма да има на какво, че без ток работата става дебела, хеле пък за такива като мен с климатици.

                  На мен друго ми прави впечатление - вече трябваше да съм загубил баса за брой хоспитализирани, но нещо хич не се вдига тази бройка съразмерно - миналата седмица се зитрепваха да вкарват хора, тази са яваш-яваш, въпреки уж двойно повече диагностицирани - пр вирус, сър! Чакаме 3 ноември и чудодейното изчзване на вируса

                  П.С. А яловата крава в дойчланд, комунистите в шпаньолско и хора с ментални увреждания като баболюба в страната на напальонките, за пореден път доказват, че не трябва да се дава власт на ненормалници. В това отношение наш БХ много бързо се учи и си е взел поуката от пролетта, за което, за пръв път от много време, има моите адмирации. Апропо, в София носещите маски на открито са едни неповече от 15% - явно толкова са и паникьорите!
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                  Коментар


                  • Не само, че не е изтекла годината, но и ще е по-точно да гледаме пероид от 12 месеца започващ от 1 юли 2020

                    Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

                    Годината не е изтекла още.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение

                      Говориш от нелепо по-нелепо. Киро балтията ли те е молил? Момчетата от първи и втори блок не са помирисвали скапаните ви сгради, а ти хал хабер си нямаш от фре, фксу и следващите компютърни факултети. Та там балът е от 5,60 до 6,00, - не си я сънувал ни виждал тая цифра на кандидатстудентски изпит. В ел.факултета заминаваха с под 4 на изпит. .Не само че не са те молили ами с камъни щяха да те изгонят от там, та ти един кондезатор на ел,мотор не можеш да сметнеш а си тръгнал моливите да остриш на ай-титата, И за виц не ставаш бе момче, смеят ти се вече подрастващите гимназисти
                      Не познавам Киро Балтията.Електрофакултета на Паметника Левски бил скапана сграда????!!!!
                      Last edited by X_Y; 29.10.2020, 09:10.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                        Заприличахме на Титаник... кораба потъва, оркестъра си свири...


                        Мисля че правим по 10к на ден новозаразени на ден... вероятно са повече...

                        Можеби сме на около 10 дни преди сценария който се разигра в Ухан, с тази разлика че ние не сме Китай... и не е ясно от къде ще дойде помощ... нашите политици помощ от Марс ли очакват?! Защо още не сме затворили всичко?! Защо сме в някакъв жалък "частичен локдаун"... вируса явно не се впечатлва особено много.
                        Мяуууууууу

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение


                          В Китай като затвориха всичко какво ядоха?! Като казвам всичко нямам предвид абсолютно всичко. Стратегическите производства остават отворени, всички останали се прибират в къщи. Всички останали се прибират в къщи, защото като започнат да окапват стратегическите, заради разни лигльовци, които не искат за 2 месеца да си седнат на задниците, всички отиваме в гробищата, с или без КОВИД?! Разбираш ли или да повторя още 5 пъти?! Трябва ли затварянето да се случва хаотично, затваряме преди да сме стигнали т.нар. точка от която няма връщане, защото достигнем ли я ще трябва и АЕЦ-а да спираме, посред зима. Разбираш ли или още трябва да ти се разяснява? Какво не ви стана ясно за цялото това време?! Всичко работи с хора, в момента заради всякакви екскурзианти и кръчмари се случва всичко това, ако си бяха седнали на задниците лятото, сега щеше да е спокойно и можехме да работим почти като без КОВИД... но не... зор, зор да се отвори всичко и да се остави вируса да си направи плацдарм през лятото, та сега да ни е*е м***та. Вместо да го натиснем когато имахме възможност, сега ще го спираме... когато набира сила, все по-трудно ще бъде. Ние имаме един единствен враг и това е вируса, а такива като теб му помагат... във военно време. Ако бяхме през соца. вече да сте заминали "доброволци" по болниците, вместо да пишете небивалици по форумите. Толкова е лесно, който не вярва, доброволец в КОВИД отделение, докато не повярва.
                          В АЕЦ-а не смеят да направят тестове..Ти се сещай по нататък.Оказва се че там където не трябва да се открива този вирус той не се открива.Запри глупостите и се успокои няма да се мре тия дни друг път ще е.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение


                            В Китай като затвориха всичко какво ядоха?! Като казвам всичко нямам предвид абсолютно всичко. Стратегическите производства остават отворени, всички останали се прибират в къщи. Всички останали се прибират в къщи, защото като започнат да окапват стратегическите, заради разни лигльовци, които не искат за 2 месеца да си седнат на задниците, всички отиваме в гробищата, с или без КОВИД?! Разбираш ли или да повторя още 5 пъти?! Трябва ли затварянето да се случва хаотично, затваряме преди да сме стигнали т.нар. точка от която няма връщане, защото достигнем ли я ще трябва и АЕЦ-а да спираме, посред зима. Разбираш ли или още трябва да ти се разяснява? Какво не ви стана ясно за цялото това време?! Всичко работи с хора, в момента заради всякакви екскурзианти и кръчмари се случва всичко това, ако си бяха седнали на задниците лятото, сега щеше да е спокойно и можехме да работим почти като без КОВИД... но не... зор, зор да се отвори всичко и да се остави вируса да си направи плацдарм през лятото, та сега да ни е*е м***та. Вместо да го натиснем когато имахме възможност, сега ще го спираме... когато набира сила, все по-трудно ще бъде. Ние имаме един единствен враг и това е вируса, а такива като теб му помагат... във военно време. Ако бяхме през соца. вече да сте заминали "доброволци" по болниците, вместо да пишете небивалици по форумите. Толкова е лесно, който не вярва, доброволец в КОВИД отделение, докато не повярва.
                            Що не дадеш ЛИЧЕН пример, ами пращаш другите по дяволите?
                            Що САМО се оплакваш, че другите при това всичките са виновни. А ти?
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                            Коментар




                            • Ти пък само за ядене мислиш. Като загубиш апетит, ако хванеш вируса, пак няма да ядеш. Поне две седмици шепнеш молитви за оцеляване. Истински пост. Ще се пречистиш и ще разбереш, че може и без да ядеш.
                              Last edited by X_Y; 29.10.2020, 09:10.

                              Коментар


                              • Рецепта срещу коронавирус:
                                Click image for larger version

Name:	FB_IMG_1603946671154.jpg
Views:	1
Size:	58.2 КБ
ID:	3669286
                                Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                                ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

                                Коментар

                                Working...
                                X