IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Като не си гений, коментирай без да слагаш "точка".
    Точката не е проблем.Проблем е праволинейното мислене.Има една попска приказка..."Блаженни са вярващите....

Коментар

• Първоначално изпратено от Orthodox Разгледай мнение

ограмотява тотално неграмотните.
      на останалите е кристално ясен

теб ограмоти ли те
      Да, защото нивото ми на грамотност по отношение на имунология, хематология, че дори на генетика и много по-ниско от неговото.

Аз обожавам да се уча и не се притеснявам, когато хора, знаещи повече от мен ми дават акъл. Умея да правя пари от това
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Ти им се обади,щото пренаписваш медицината.Аз не съм такъв генийй.
        Като не си гений, коментирай без да слагаш "точка".
        Last edited by tnm; 30.01.2021, 12:36.
        Мечо

Коментар

Лев е достоен за уважение. Въпреки обидите и провокативните коментари продължава да ограмотява аудиторията.
          Наздраве!
          ограмотява тотално неграмотните.
          на останалите е кристално ясен

теб ограмоти ли те

Коментар

• Първоначално изпратено от tani1992 Разгледай мнение
            Тази година защо няма грип и грипна епидемия, според вас?
            Защото Ковида е "ол инклузив". Облекчение е, когато има една единствена причина за смъртта. Така се живее по-спокойно.

Коментар

Ъхъ! Обади се и на СЗО да си сменят препоръките със забрана. Че да ти паснат на коментара.
              Ти им се обади,щото пренаписваш медицината.Аз не съм такъв генийй.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Бъзикаш се, но в тази тема пишат предимно такива. Светът за тях е изграден от конспирации с чат пат примеси на религии и суеверия. Не е ставало дума, но съм сигурен че е и гравитацията за тях е конспирация - да ги държи в ниското

Като чета много от мненията, особено тези срещу Лев и тебе се сещам за герои от един весел сериал Beforeigners.
                Лев е достоен за уважение. Въпреки обидите и провокативните коментари продължава да ограмотява аудиторията.
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

Сега ще се обадя до Пирогов,на Балтов да му предложа ,да си закупят кристални топки,и като отидеш на лекар,да могат бързо и лесно да диагностицират с тях.Страхотно предложение.Да си губят времето с аутопсии и изледвания,патоанатоми....пълен шит...това учебници по медицина,загуба на време.
                  Бием чертата с диагнози ПРЕДЕЛНО ЯСНО,като покаже кристалната топка и всичко е шест.
                  Ъхъ! Обади се и на СЗО да си сменят препоръките със забрана. Че да ти паснат на коментара.
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Бъзикаш се, но в тази тема пишат предимно такива. Светът за тях е изграден от конспирации с чат пат примеси на религии и суеверия. Не е ставало дума, но съм сигурен че е и гравитацията за тях е конспирация - да ги държи в ниското

Като чета много от мненията, особено тези срещу Лев и тебе се сещам за герои от един весел сериал Beforeigners.
                    Мненията градени на новините по телевизията по ценни ли са ?Или пренаписването на учебниците по вирусология и медицина от всеки втори...дето са създавани от времето на бубонната чума...на времето Айнщайн е уволнявал сътрудниците си по един показател,независимо от това кой колко е бил образован,и начетен,само липсата на това че не мислел и не разсъждавал логично,автоматично било довод да го махне...

Коментар

Именно, пределно ясни, за човек с биологическо образование. И напълно достатъчни, за да примири и да приеме случилото се.

Толкова за забраната на аутопсии, на хора починали, следсвие на усложнение на хроничните им заболявания, след прекаран Ковид. Твоето твърдение е далеч от истината.
                      Сега ще се обадя до Пирогов,на Балтов да му предложа ,да си закупят кристални топки,и като отидеш на лекар,да могат бързо и лесно да диагностицират с тях.Страхотно предложение.Да си губят времето с аутопсии и изледвания,патоанатоми....пълен шит...това учебници по медицина,загуба на време.
                      Бием чертата с диагнози ПРЕДЕЛНО ЯСНО,като покаже кристалната топка и всичко е шест.

Коментар

Аутопсия се правела за да станели ясни причините за смъртта,НО такава нямало ЗАЩОТО ТЕ БИЛИ ПРЕДЕЛНО ЯСНИ !!!!
                        Именно, пределно ясни, за човек с биологическо образование. И напълно достатъчни, за да примири и да приеме случилото се.

Толкова за забраната на аутопсии, на хора починали, следсвие на усложнение на хроничните им заболявания, след прекаран Ковид. Твоето твърдение е далеч от истината.
                        Мечо

Коментар

Аз едвам 8 клас съм завършила

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

Нищо не ти е ясно .............

Кавръков като оракул точно предрече 13 март 2020 год. Тва беше много коментирано в старата изтрита вече имотна тема. Та неговия аватар на Кавръков - лебеда на снимката - друго означава и той символично и съвсем не случайно си го е сложил ама ти отде да знайш такива работи. Нищо че си завършила 2- 3 виши образования ...........
                            Та за лебеда ........... тва е Черния лебед на Насим Талеб .... чувала ли си за него ??? Описан като събитие в книгата му Надхитрени от случайността. Та Черния лебед е е рядко или случайно или непредвидимо събитие, което е неочаквано и се отличава с тва,, че то е непредсказуемо и има огромно въздействие и може да бъде обяснено със задна дата. Черните лебеди са в основата на всичко в нашия живот и свят - от възникването на различните религии през появата на Гугъл до КОВИД - 19 в последно време кат последно събитие.
                            Ти си типичен пример за потвърждаване на старата китайска мъдрост, че краткият начин на изразяване показва остротата на ума.

Та..., чувала съм за лебеда, за котката, че и за острието на някой си, но това не ми пречи да отговоря на господина, по начин, по който според мен си заслужава да му бъде отговорено.

И в случая броя на висшите, сертификатите и лицензите, които притежавам, са без значение.
                            Наздраве!
                            Last edited by tnm; 30.01.2021, 12:56.
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Малиии.. кака ,ма да не си завършила трето вишу право, па да криеш.
                              Какво пише, сър Събев!? Аз едвам 8 клас съм завършила. Ама съм природно интелигентни, та затова си позволявам да пиша у Инвестора
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

Така като ти гледам аватарчето, знаейки, че лебедите принадлежат към разред Гъскоподобни и подсемейство Гъскови, кристално ясно ми е е кой в случая е патка /или паток/. Това първо.

Нищо не ти е ясно .............

Кавръков като оракул точно предрече 13 март 2020 год. Тва беше много коментирано в старата изтрита вече имотна тема. Та неговия аватар на Кавръков - лебеда на снимката - друго означава и той символично и съвсем не случайно си го е сложил ама ти отде да знайш такива работи. Нищо че си завършила 2- 3 виши образования ...........
                                Та за лебеда ........... тва е Черния лебед на Насим Талеб .... чувала ли си за него ??? Описан като събитие в книгата му Надхитрени от случайността. Та Черния лебед е е рядко или случайно или непредвидимо събитие, което е неочаквано и се отличава с тва,, че то е непредсказуемо и има огромно въздействие и може да бъде обяснено със задна дата. Черните лебеди са в основата на всичко в нашия живот и свят - от възникването на различните религии през появата на Гугъл до КОВИД - 19 в последно време кат последно събитие.

Коментар

Working...
                                X