IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Така като ти гледам аватарчето, знаейки, че лебедите принадлежат към разред Гъскоподобни и подсемейство Гъскови, кристално ясно ми е е кой в случая е патка /или паток/. Това първо.

Колкото до раята ..., ами никога не съм била от тази група. Нито аз, нито родата ми. Защото, докато твоите роднини по времето на турското робство Дилмана Дилбера ги е учила как да си съдят пипера, а прабаба ти Гана е изкарвала говедата, моите са ходели въоръжени, яздели са коне и са развявали черни знамена с пришит бял кръст на тях. . Жените им са носели сокай, целите окичени със сребро. Били са диви дервенджии и не са плащали почти никакви данъци на империята. На турците през ум не им е минавало да ги закачат.

С такава семейна история и съответно възпитание, при което от най-ранна детска възраст ми е набивано в умната главици, че е най-добре да имам собствено мнение по въпроса, пък било то и грешно, някак не ми пасва "рая" като определение за темперамента ми. Това - второ.

Колкото до аутопсията - имам познания по анатомия, физиология и биохимия, които ми дават възможност да си направя изводи, след като погледна кръвни тестове и други изследвания. Аутопсия се прави, за да се изяснят причините за смъртта на даден човек. И в двата случая те бяха пределно ясни. Това - трето.

П.П. Забелязвам, че изказът ти е леко буен - пази си нервите. Подобен начин на писане и липсата на уважение към човека с когото водиш виртуален диалог, в никакъв случай не те прави да изглеждаш по-начетен.
    Аутопсия се правела за да станели ясни причините за смъртта,НО такава нямало ЗАЩОТО ТЕ БИЛИ ПРЕДЕЛНО ЯСНИ !!!!

Коментар

Така като ти гледам аватарчето, знаейки, че лебедите принадлежат към разред Гъскоподобни и подсемейство Гъскови, кристално ясно ми е е кой в случая е патка /или паток/. Това първо.

Колкото до раята ..., ами никога не съм била от тази група. Нито аз, нито родата ми. Защото, докато твоите роднини по времето на турското робство Дилмана Дилбера ги е учила как да си съдят пипера, а прабаба ти Гана е изкарвала говедата, моите са ходели въоръжени, яздели са коне и са развявали черни знамена с пришит бял кръст на тях. . Жените им са носели сокай, целите окичени със сребро. Били са диви дервенджии и не са плащали почти никакви данъци на империята. На турците през ум не им е минавало да ги закачат.

С такава семейна история и съответно възпитание, при което от най-ранна детска възраст ми е набивано в умната главици, че е най-добре да имам собствено мнение по въпроса, пък било то и грешно, някак не ми пасва "рая" като определение за темперамента ми. Това - второ.

Колкото до аутопсията - имам познания по анатомия, физиология и биохимия, които ми дават възможност да си направя изводи, след като погледна кръвни тестове и други изследвания. Аутопсия се прави, за да се изяснят причините за смъртта на даден човек. И в двата случая те бяха пределно ясни. Това - трето.

П.П. Забелязвам, че изказът ти е леко буен - пази си нервите. Подобен начин на писане и липсата на уважение към човека с когото водиш виртуален диалог, в никакъв случай не те прави да изглеждаш по-начетен.
      Малиии.. кака ,ма да не си завършила трето вишу право, па да криеш.

Коментар

• [QUOTE=tnm;n3709012

[/QUOTE]

Със същите изводи е жената' която му роди дъщеря и предпочете да се отдалечи в една от най-засегнатите от коронавируса държави' но доста на разстояние от него

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Що подписваш ?Защото си патка.Затова.Утре СЗО ще каже да идеш и да се хвърлиш отнякъде...ама и по добре ще да е да ти кажа...То от такава рая ..файда няма..

Last edited by tnm; 30.01.2021, 02:35.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Готови ли сте за още Koвид абсурди от тази седмица?

Китай натиска за нова тенденция: Тестове със анален тампон за COVID

В най-ранните дни на пандемията Китай заключи гражданите на Ухан, стигайки дотам, че завари някои хора в домовете си в опит да контролира разпространението на COVID.

По това време малко знаехме, че агресивната авторитарна политика на Китай ще стане норма в целия свят.

Сега Китай е издигнал дълбочините на тяхното проникване на съвсем ново ниво ... защото сега режимът е започнал да използва анални тампони, поставени на около 5 см в ануса, за изследване на COVID.

И естествено те започнаха процеса, като използваха новите тестове върху около 1000 деца в училище, твърдейки, че е по-точно да се откриват леки или асимптоматични случаи през ануса.

Първо Китай убеждава Запада да унищожи техните икономики и да потъпка индивидуалната свобода на своите граждани, използвайки агресивни блокировки.

Сега те показват на света, че следващата стъпка в контрола на COVID е, да се содомизират децата в името на общественото здраве.

Можем само да си представим колко бързо СЗО ще похвали смелото ръководство на Китай ... и колко бързо Западът ще последва примера.

Получателите на ваксини в САЩ не са освободени от изискванията за въвеждане на тест COVID

По-рано тази седмица федералното правителство на САЩ започна да изисква от всички въздушни пътници, пристигащи от чужда държава, да имат отрицателен тест за COVID, преди да им бъде разрешено да влязат в САЩ.

Това включва граждани на САЩ и дори граждани на САЩ, които имат доказателство, че са получили пълна двете дози ваксина за COVID.

Според уебсайта на CDC, „всички въздушни пътници, пътуващи до САЩ, независимо от ваксинацията или статуса на антитела, трябва да предоставят отрицателен резултат от теста за COVID-19 или документация за възстановяване“.

Това се съчетава с всички други насоки - след като получите ваксина, все още трябва да носите маска, социална дистанция и да се страхувате в дома си.

Какъв точно е смисълът отново?

Също така е малко глупаво, че ЕДИНСТВЕНОТО състояние, за което се грижат, е COVID. Съвършено добре е, ако влезете в страната с туберкулоза. Или Ебола. Или която и да е друга силно заразна болест. Докато нямате COVID, е напълно добре!

Коментар

Двама мои близки починаха от Ковид. Изрично подписвахме декларация за отказ от аутопсия.
              Препоръките на СЗО са предпазните мерки, които трябва да предприемат патоанатомите.
              Що подписваш ?Защото си патка.Затова.Утре СЗО ще каже да идеш и да се хвърлиш отнякъде...ама и по добре ще да е да ти кажа...То от такава рая ..файда няма..

Коментар

• Първоначално изпратено от tani1992 Разгледай мнение
                Тази година защо няма грип и грипна епидемия, според вас?
                Сигурно ще намериш по-компетентен отговор другаде, но мерките срещу ковид естествено работят и срещу грипните вируси, които са и много по-малко заразни. В редките случаи когато съм карал грип през последните 30 години все съм го хващал във фитнеса с едно изключение - метрото в Сингапур. В момента не ходя и на двете места

Коментар

• Тази година защо няма грип и грипна епидемия, според вас?

Коментар

Двама мои близки починаха от Ковид. Изрично подписвахме декларация за отказ от аутопсия.
                    Препоръките на СЗО са предпазните мерки, които трябва да предприемат патоанатомите.
                    Ама че сте въздухари. Ама че ветър дуа из главите ви...

Патоанатомите са длъжни да правят аутопсия на умрели от най-заразните болести – чума, дифтерит, холера, зика, ебола и т.н. Та нямат опит, нали?

И изведнъж ("Радецки идва със гръм")... за вашите празни главички СЗО ви командва да "предпазвате" патоанатомите от умрели от грип.

И вия "подписвате" "изрично"...

Надали в страха си некога ще се усетите колко сте зле... И това нещо ми било биолог...

Коментар

Дай да не си правим вятър на устата искаш ли ?
                      Не ми говори за забрани и за препоръки,защото препоръката се е реализирала като забрана .
                      Мечо

Коментар

• Tony Blair: "Inevitable" Global Vaccine Passports Should Be Implemented Now

Former British Prime Minster Tony Blair has said that the British government should take advantage of the fact that it is to preside over the G7 this year to implement a global vaccine passport system.

https://www.zerohedge.com/technology...mplemented-now

Коментар

• https://dariknews.bg/novini/sviat/v-...kyshti-2257969

Положението е тулибудибудаучю.

Коментар

Я, пак!? Според мен бъркаш забрана с препоръка.
                            Дай да не си правим вятър на устата искаш ли ?
                            Не ми говори за забрани и за препоръки,защото препоръката се е реализирала като забрана .

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
                              Бил Гейтс прогнозира нова пандемия след три години

https://nova.bg/news/view/2020/11/22...-години/

===============================

Ей тоя мамин убавец требва да влезе в затвора в килия с северно изложение и да го оставят всеки ден насаме с бай Ставри само за по 1 час......
                              а после да го хвърли на глутницата ромляни ..... ще му избият от главата на тоя психопат всекви пандемии.....................
                              тоя и другите психофашисти в групичката на Шаро я планират пандемията, а не я прогнозират .....
                              абе гейтс абе били ти кво се объркА ве .... медицинските вируси не са кат компютърните ве .... от софтуер разбираш ама кво ти увира главата от медицина ве ,, че и да даваш прогнози ??????????
                              абе яяяя ................. нататък си знайш

Да, ама ние трупаме!

По някакви новини казаха: "До края на годината ЩЕ получим 18 000 000 (18 милиона) ваксини."

Та, да попитам : няма ли да са ни малко 18 милиона?

Моето (неангажиращо!) мнение е, че 18 милиона ваксини няма да стигнат на нашата страна до края на 2021 г.!

................

Моля да се отбележи, че никъде не съм споменал, че това е една истинска индустрия. Нова индустрия, но това не е моя идея...

И друго не казвам : доставянето на 18 милиона ваксини няма да бъде свързано с получаването (от някои) на нито една комисиона. Всички работят - както се казва : "На ползУ родУ!"

Съвременни последователи на Възрожденците има в тая страна! Будители!

Коментар

Моя въпрос е само един и засяга НЕОПРОВЕРЖИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ПРИЧИНАТА ЗА СМЪРТТА НА ВСЯКА БРОЙКА ПОЧИНАЛА ОТ КОВИД ?????

Това е аутпсията,която е официално забранена от СЗО.

ТОЧКА
                                Я, пак!? Според мен бъркаш забрана с препоръка.
                                Мечо

Коментар

X