Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Да, но не разбирам защо ни се сърдиш?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Е намерихте ли това което търсехте?
Коментар
-
Селена моля те да не пишеш неистини.На Запад се напълни с преуспели и пробили българи голтаци и смешници.Взема 1000 евро кредит иде тука и почва фукарата...А истината е че слугуват на баби и дядовци които ги лигавят а синовете им ги таковат спят по поляните и кърищата и кошарите ама са голяма работа...Не ми се четат повече глупости
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Първо русия не е древен народ. Второ няма никаква корелация между "древен" народ и ниво на математиката. И България си е доста зле като цяло, няколко състезатели не са достатъчни за да повдигнат общото ниво.Last edited by Pyramid; 26.05.2022, 23:07.
Коментар
-
Не че нещо, ама как да ти взема на сериозно мнението, като игнорираш буквичката “щ”?
И друго, от къде точно я изкара тази статистика с процентите?
Коментар
-
Не мисля да споря с теб. От двадесет години съм навън. Изобщо не знаеш за какво иде реч. Мнения има всякакви. Това, което ме кара да мисля, че България е по-добре, е че като излезем от нея винаги пробиваме. Толкоз. Даже наште турци потомци на изгонените по Тошово време деца и внуци пробиват на ключови позиции в западни фирми. Ген. Толкоз от мен.
- 1 like
Коментар
-
Дирим територия без престъпност и отвличания, чиста от комунизъм и посткомунизъм, с нормална съдебна система и ред и спокойствие. Място, където дребният и среден бизнес се развива спокойно и не е толкова зависим от монополисти и феодални локални чорбаджии и други паразити.
А кой по какви лични причини е излязъл си е лично негова индивидуална история. Има всякакви истории.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Винаги пробиваме зашото в сметките са включени само тези , които са пробили. Първо, има естествен филтър и опитват топ 20 % (примерно), хора с образование и самочувствие, коео се базира на някакъв успех. Останалите въобше и не опитват. От тези 20% пробиват 5% останалите се връшат в България или живуркат но никой не ги брои. Така че накрая са успели 5%
И друго, от къде точно я изкара тази статистика с процентите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Винаги пробиваме зашото в сметките са включени само тези , които са пробили. Първо, има естествен филтър и опитват топ 20 % (примерно), хора с образование и самочувствие, коео се базира на някакъв успех. Останалите въобше и не опитват. От тези 20% пробиват 5% останалите се връшат в България или живуркат но никой не ги брои. Така че накрая са успели 5%
- 1 like
Коментар
-
Не мисля да споря с теб. От двадесет години съм навън. Изобщо не знаеш за какво иде реч. Мнения има всякакви. Това, което ме кара да мисля, че България е по-добре, е че като излезем от нея винаги пробиваме. Толкоз. Даже наште турци потомци на изгонените по Тошово време деца и внуци пробиват на ключови позиции в западни фирми. Ген. Толкоз от мен.
- 2 Харесвания
Коментар
-
А какво дирите там?Съжалявам но не можах да се стърпя
А кой по какви лични причини е излязъл си е лично негова индивидуална история. Има всякакви истории.Last edited by Selena; 26.05.2022, 19:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Извинявай но това са доста общи приказки, аз познавам този, виждал съм онзи, чувал съм не знам какво си. Това с първите братовчедки може и да важи за някакви забутани общности на Острова, но да обобщаваш за цяла Европа? И какво те кара да мислиш, че в България е по-добре? Да не мислиш че всички училища са като СМГ или Американския колеж? Тестовете Пиза всяка година показват, че България е на опашката, трагично зле. Как ти звучи над 70% функционално неграмотни 15 годишни ученици? Демек - да прочетат елементарен текст и после с две думи да кажат за какво става дума в него?
- 1 like
Коментар
Коментар