IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Да, но не разбирам защо ни се сърдиш?
    Не ви се сърдя.Изборът си е ваш.Само ви казвам че като се върнете посрани след времее ще сте по долни и от циганите.Просто да си го знаете..Тук ще гласуваме закон за предателите на Родината и за тарикатите ламтящи за пари.Ще може да работите само като камериерки чистачки и санитари а може и да гледате стари хора тамън ще ви е по специалността.

Коментар

Мъж намери ли си? Деца роди ли си? Изучи ли ги в университет от чужденецията? Пенсия ще вземеш ли? Имот купи ли си?
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Е намерихте ли това което търсехте?

Коментар

Селена моля те да не пишеш неистини.На Запад се напълни с преуспели и пробили българи голтаци и смешници.Взема 1000 евро кредит иде тука и почва фукарата...А истината е че слугуват на баби и дядовци които ги лигавят а синовете им ги таковат спят по поляните и кърищата и кошарите ама са голяма работа...Не ми се четат повече глупости
          Има ги и тези, но не са общия тон. Много се горещиш обаче.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena

А за ето това тук долу какво ще кажеш?

https://telegraph.bg/krimi/izvynredn...-snimki-340207

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Първо русия не е древен народ. Второ няма никаква корелация между "древен" народ и ниво на математиката. И България си е доста зле като цяло, няколко състезатели не са достатъчни за да повдигнат общото ниво.
              Съдиш по себе си, предполагам. И, в тази светлина, сигурно си прав. Добре поне, че се оценяваш реално
              Last edited by Pyramid; 26.05.2022, 23:07.

Коментар

Не че нещо, ама как да ти взема на сериозно мнението, като игнорираш буквичката “щ”?

И друго, от къде точно я изкара тази статистика с процентите?
                Сори, нямам лейбъли на клавиатурата и винаги бъркам щ и ш. Процентите са измислени, само за примера са. Опитвам се да кажа, че ще чуем само за успелите, неуспелите ще се върнат в България. Накрая и 5 човека да останат, 5 от 5 е 100% успеваемост. Друг въпрос , че при разликата в стандартите самото преместване в западна държава дори на по нисък статус , би изглеждало като успех защото стандарта на човека ше се повиши. Така , че и тези 5 (или 500) човека може да не са успели според местния стандарт а само според българския. Няма спор , че има много умни българи и понеже повечето сме минали през предизвикателства сме по-борбени и инати, но това за съжаление не винаги е достатъчно.

Коментар

• Selena, в Испания и Италия ли е това - без престъпност ? Изпратиш на някой по пощата нещо, те вземат че го откраднат. В България не сме толкова пропаднали и в Русия също го няма това нещо.
                  D.Y.F-091066

Коментар

Не мисля да споря с теб. От двадесет години съм навън. Изобщо не знаеш за какво иде реч. Мнения има всякакви. Това, което ме кара да мисля, че България е по-добре, е че като излезем от нея винаги пробиваме. Толкоз. Даже наште турци потомци на изгонените по Тошово време деца и внуци пробиват на ключови позиции в западни фирми. Ген. Толкоз от мен.
                    Селена моля те да не пишеш неистини.На Запад се напълни с преуспели и пробили българи голтаци и смешници.Взема 1000 евро кредит иде тука и почва фукарата...А истината е че слугуват на баби и дядовци които ги лигавят а синовете им ги таковат спят по поляните и кърищата и кошарите ама са голяма работа...Не ми се четат повече глупости

Коментар

Дирим територия без престъпност и отвличания, чиста от комунизъм и посткомунизъм, с нормална съдебна система и ред и спокойствие. Място, където дребният и среден бизнес се развива спокойно и не е толкова зависим от монополисти и феодални локални чорбаджии и други паразити.

А кой по какви лични причини е излязъл си е лично негова индивидуална история. Има всякакви истории.
                      Е намерихте ли това което търсехте?

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Винаги пробиваме зашото в сметките са включени само тези , които са пробили. Първо, има естествен филтър и опитват топ 20 % (примерно), хора с образование и самочувствие, коео се базира на някакъв успех. Останалите въобше и не опитват. От тези 20% пробиват 5% останалите се връшат в България или живуркат но никой не ги брои. Така че накрая са успели 5%
                        Не че нещо, ама как да ти взема на сериозно мнението, като игнорираш буквичката “щ”?

И друго, от къде точно я изкара тази статистика с процентите?

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Винаги пробиваме зашото в сметките са включени само тези , които са пробили. Първо, има естествен филтър и опитват топ 20 % (примерно), хора с образование и самочувствие, коео се базира на някакъв успех. Останалите въобше и не опитват. От тези 20% пробиват 5% останалите се връшат в България или живуркат но никой не ги брои. Така че накрая са успели 5%
                          Това са особености на статистиката. Примерно, за добри делфини, докладват само хора, тласкани към брега...

Коментар

Не мисля да споря с теб. От двадесет години съм навън. Изобщо не знаеш за какво иде реч. Мнения има всякакви. Това, което ме кара да мисля, че България е по-добре, е че като излезем от нея винаги пробиваме. Толкоз. Даже наште турци потомци на изгонените по Тошово време деца и внуци пробиват на ключови позиции в западни фирми. Ген. Толкоз от мен.

Коментар

А какво дирите там?Съжалявам но не можах да се стърпя
                              Дирим територия без престъпност и отвличания, чиста от комунизъм и посткомунизъм, с нормална съдебна система и ред и спокойствие. Място, където дребният и среден бизнес се развива спокойно и не е толкова зависим от монополисти и феодални локални чорбаджии и други паразити.

А кой по какви лични причини е излязъл си е лично негова индивидуална история. Има всякакви истории.
                              Last edited by Selena; 26.05.2022, 19:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Извинявай но това са доста общи приказки, аз познавам този, виждал съм онзи, чувал съм не знам какво си. Това с първите братовчедки може и да важи за някакви забутани общности на Острова, но да обобщаваш за цяла Европа? И какво те кара да мислиш, че в България е по-добре? Да не мислиш че всички училища са като СМГ или Американския колеж? Тестовете Пиза всяка година показват, че България е на опашката, трагично зле. Как ти звучи над 70% функционално неграмотни 15 годишни ученици? Демек - да прочетат елементарен текст и после с две думи да кажат за какво става дума в него?

Коментар

Working...
                                X