If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чудех се, дали на мача с Беларус ще дойдат и 50 човека, извън братовчедите и майките на футболистите. Националният отбор е такова дъно, че ми се повръща
Долно е да си на стадиона, да се кефиш, да куфееш и в последния момент да се изтъркаля топката де не трябва. Когато бях по-свежарка съм имал такива преживелици и знам, че това те дърпа обратно на стадиона. Като хазартът. А дано се получи следващия път.
Публиката ги подведе. Започнаха от 80 мин. да ги напъват да бият и те се отвориха. Трябваше да си затворят мача на 2:2 - хем си беше справедлив резултат, хем точка = парички, хем престижен резултат.
Бе и аз не съм хулиган особено футболен, ама снощи ме обискираха и то два пъти докато стигна до мястото си на 13-тия ред в сектор В (за което респект към органите на реда)! Е, преживяването беше уникално и съвсем честно мога да кажа, че искрено се изкефих и крещях на двата гола на Лудогорец и макар да съм топчия от 22 години ми стана малко кофти след последния съдийски сигнал... Добре че с мен беше любимата ми, която май вече стана истинска футболна фенка
Go Gunners!
Само Дунав!
Да живее България!
П.П. Градацията е възходяща.
Долно е да си на стадиона, да се кефиш, да куфееш и в последния момент да се изтъркаля топката де не трябва. Когато бях по-свежарка съм имал такива преживелици и знам, че това те дърпа обратно на стадиона. Като хазартът. А дано се получи следващия път.
Бирата напоследък не ми понася на стомахчето.. Пък и ще ме арестуват като запасен с твърди предмети. Аз да не съм футболен хулиган?
Бе и аз не съм хулиган особено футболен, ама снощи ме обискираха и то два пъти докато стигна до мястото си на 13-тия ред в сектор В (за което респект към органите на реда)! Е, преживяването беше уникално и съвсем честно мога да кажа, че искрено се изкефих и крещях на двата гола на Лудогорец и макар да съм топчия от 22 години ми стана малко кофти след последния съдийски сигнал... Добре че с мен беше любимата ми, която май вече стана истинска футболна фенка
Ще бият ама център. Дано само ония тенера на базел не подходи страхливо... Освен това преди това имат мач с нас.
Къде си, бе, Пепе 123... ракетата лети? Ще правим ли нова среща на инвеститорите? Може и на футболния терен. Аз ще го играя постоянна резерва или Любимец 13.
Браво на Лудогорец. Вярно е, че изпуснаха равенство - нещо, за което няма да им изпадне случай друг път, но пък не може да ги критикуваме след такава игра и загуба от Арсенал. Англичаните са уникален отбор, Барса да играе с тях ще се озори в момента. Виждате за какво ниво говорим. На фона на това, че Лудогорец тук играе мачове с Дунав и Локо Горна....какво повече да искаме. Браво на момчетата. Дано бият Базел тук и да стигнат до Лига Европа през пролетта
Ще бият ама център. Дано само ония тенера на базел не подходи страхливо... Освен това преди това имат мач с нас.
Сега по телевизията някакъв съсел разправя, че Лудогорец живеели в истинска приказка - щях да падна от столът.
Да паднеш в два мача с общ резултат 2:9, макар и от силен тим като Арсенал, не е приказка, ами хорър... Да не говорим, че от деветте гола, четири им ги изпонавкара някакъв възкресен трупец...
[ATTACH]7627[/ATTACH]
Нормално, де... и аз да бях на мястото на бай Енцо, и аз щях да корумпирам когото трябва, без да му мисля. А обитателите на отвъдното нека си се чудят защо Петър бръмчи все с новички яки Ферари-та...
Навремето ЦСКА така поведе в първите минути с 3:0 на Байерн. В заставата не можехме да повярваме. Малко преди това тровках командира, че Чорбата ще я отнесат както войската омахва кюфтетата, когат има. После немците наваксаха до 4:3. но удържахме победата. Много им трябва на Лудогорец, за да повторят онези подвизи незабравими.
Браво на Лудогорец. Вярно е, че изпуснаха равенство - нещо, за което няма да им изпадне случай друг път, но пък не може да ги критикуваме след такава игра и загуба от Арсенал. Англичаните са уникален отбор, Барса да играе с тях ще се озори в момента. Виждате за какво ниво говорим. На фона на това, че Лудогорец тук играе мачове с Дунав и Локо Горна....какво повече да искаме. Браво на момчетата. Дано бият Базел тук и да стигнат до Лига Европа през пролетта
Коментар