If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Груйче, мани ге Юнайтет..
С Ботев ко ще праим.. ?
Трети ле ще ставаме ?
Що ле ?
К'ви трети, бря, нали сме отбор на Боко (нищо, че откакто той е на власт нямаме нито титла, нито купа), значи минимум шампоАни, ако не и повече За довечера се чудя дали да ида на стадиона, не съм ходил от толкова много години, но нещо хич не съм убеден, че ще го направя, а ми се ходи, ей-така за шоуто, ама на това лайняно време и без козирка - по-скоро едва ли.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Точно този мач няма какво да ми го коментираш - бяхме по-добри целия мач! Домакините от 3 удара във вратата вкараха 2 гола, а въобще да не споменавам че онзи малоумен съдия вместо да изгони защитника на ПСВ , който счупи крака на Шоу и да даде дузпа свири корнер и после гледа невинно!!!
т.е. играха като МанЮнайтед тази година Що се сърдиш тогава
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Аз си го имам -скоро трети не сме били, а едно време ни се смееха, че сме били втори Пък то сега тези, дето ни се смееха, даже не са и в А група. Ама нейсе.
Ван Гаал е доказан некъдърник, а вие уверено вървите по пътя на Сити - с тези играчи, дето ги имахте (особено Ди мария и Перси), спокойно трябваше да вземете титлата миналата година и да сте основен претендент тази, а не да падате от холандски отборчета...
Точно този мач няма какво да ми го коментираш - бяхме по-добри целия мач! Домакините от 3 удара във вратата вкараха 2 гола, а въобще да не споменавам че онзи малоумен съдия вместо да изгони защитника на ПСВ , който счупи крака на Шоу и да даде дузпа свири корнер и после гледа невинно!!!
при теб бих отговорил, както дядо ми, когато разкаваше следния виц:
- Кога ще стане добре в България
А радиото отговорило:
- Ами то беше
Да си беше снимал класирането преди 2 години, макар че ако дойде Клопо, може пак да имате поводи за радост
В момента най-важното е да уволнят БР до края на седмицата... Ако го замени Клоп, много добре, ако е някое от останалите имена, които се спрягат (с изключение на Гари Монк), пак ще е крачка напред, в сравнение с настоящата агония
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
По-скоро ти си запази класирането на А-група Груйче
и да не стане както в предишните му отбори ЛВГ да стане шампион във втория си сезон и да се чудите всички какво да пишете във форума
Аз си го имам -скоро трети не сме били, а едно време ни се смееха, че сме били втори Пък то сега тези, дето ни се смееха, даже не са и в А група. Ама нейсе.
Ван Гаал е доказан некъдърник, а вие уверено вървите по пътя на Сити - с тези играчи, дето ги имахте (особено Ди мария и Перси), спокойно трябваше да вземете титлата миналата година и да сте основен претендент тази, а не да падате от холандски отборчета...
Кефи се кефи се още седмица, че нали се сещаш след следващия кръг какъв ще е редът! Алексис както е набрал скорост, Марсиал само ще има честта да гледа от близо
набрал той...гъби в гората
Нали си знаете резултатите срещу отборите от топ 4....X, загуба, загуба, Х, загуба, загуба, Х!
т.е. - надявайте се на Х!
Кефи се кефи се още седмица, че нали се сещаш след следващия кръг какъв ще е редът! Алексис както е набрал скорост, Марсиал само ще има честта да гледа от близо
позабавих се с отговора, но напоследък доста съм се размързеливил
1. Патриотизъм за мен означава да обичаш Родината си по начина, по който обичаш семейството си. Дали бих дал живота си за нея - не съм на 100% категоричен, бях преди 10 години, сега не съм, но на 80% - да, бих го дал. Дали бих се раделил с 20% от активите си - да, със сигурност. Дали децата ми са емигранти - не, и не се подготвят за такива. За мен България не е "тази държава", а Родината ми!!!
2. За Барбукоглу, Интересчийски и Гнидор съм си дал мнението, но ето какво казва пътеводната светлина и гуру на част от списващите Тиквоний:
Eто и изказването на Илияна Раева (да не бъда разбран погрешно, считам мъжа й, човекът с 4-те имена НСПП за един от основните виновници за разпада в Левски) Много съм разочаровано от Григор Димитров!
A ето и на Нешка Робева - разни хора, разни идеали:
"Трябва да се въздържаме, когато сме силно превъзбудени, да даваме мнения. В какво го обвинявате? По мое време като треньор спортистите бяха кумири, идоли", започна Робева пред Нова ТВ.
Коментар