Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
-
Браво на Лудогорец. Вярно е, че изпуснаха равенство - нещо, за което няма да им изпадне случай друг път, но пък не може да ги критикуваме след такава игра и загуба от Арсенал. Англичаните са уникален отбор, Барса да играе с тях ще се озори в момента. Виждате за какво ниво говорим. На фона на това, че Лудогорец тук играе мачове с Дунав и Локо Горна....какво повече да искаме. Браво на момчетата. Дано бият Базел тук и да стигнат до Лига Европа през пролетта
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеБраво на Лудогорец и за съжаление отново съдията подпря Арсенал,ебати смешният отбор е това а какви смешни български фенове ха ха ха закакво се радват за гол от засада или за гол от аут че не разбрах. Домус момус но надиграха прехвалените Лондончани , твх само Liverpool ги ликува .You'll Never Walk Alone !!!!!
пореден мач в който от лондонския тим се интересуваха само от трите точки...НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеБраво на Лудогорец и за съжаление отново съдията подпря Арсенал,ебати смешният отбор е това а какви смешни български фенове ха ха ха закакво се радват за гол от засада или за гол от аут че не разбрах. Домус момус но надиграха прехвалените Лондончани , твх само Liverpool ги ликува .You'll Never Walk Alone !!!!!
Коментар
-
Браво на Лудогорец и за съжаление отново съдията подпря Арсенал,ебати смешният отбор е това а какви смешни български фенове ха ха ха закакво се радват за гол от засада или за гол от аут че не разбрах. Домус момус но надиграха прехвалените Лондончани , твх само Liverpool ги ликува .You'll Never Walk Alone !!!!!Животът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Сега по телевизията някакъв съсел разправя, че Лудогорец живеели в истинска приказка - щях да падна от столът.
Да паднеш в два мача с общ резултат 2:9, макар и от силен тим като Арсенал, не е приказка, ами хорър...Да не говорим, че от деветте гола, четири им ги изпонавкара някакъв възкресен трупец...
Нормално, де... и аз да бях на мястото на бай Енцо, и аз щях да корумпирам когото трябва, без да му мисля. А обитателите на отвъдното нека си се чудят защо Петър бръмчи все с новички яки Ферари-та...Last edited by Императорът; 02.11.2016, 00:57.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДнес Четата на Домуз паша се бори ного храбро, харесаха ми, ама накрая дядо Енцо Ферари пак им го сложи отзад с твърде голямо унизителство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение... значи Маурунката почва да налучва състава...
друго си е лига европа да ви подаряват по няколко дузпи...
на този турнир (ЛЕ) имена (като м@н@фите) им трябват да играят в него, че иначе лудогорец кой ще иска да ги гледа?
там ще са победите ви до нова година .................. след това на елиминациите е ясно, че и УЕФА не може да съживи мъртвеца...НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДомусо-вите са отдавна промити.
Днес на два пъти казвам:
- БГ отбор не е падал с толкова в Англия - те не ми вярват.
- хортувам - даже имате имате отбор, който е бил 2 пъти действащия шампион на Юръп на техен терен в Англия ( пак не ми вярват ).
- накрая ми писна и казвам: Имате една пълна ливада ( вратар ), който не стига, че сере по Нац. отбор, ами отново половината голове ги пусна.
- и накрая: не ви знам идола чичо Гошо, ама с толкоз фрост треньор да се надиграва с Арсенал - дори не съм го мечтал
Само 6 парцала ( дано се надиграват и в Софето ), понеже парцалите във вратата ще са повече
Коментар
Коментар