IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
    за оня убитак от Ливърпул се надявам да му свърши мъката началото на другата седмица....
    С Хакинен сте големи оптимисти.Аз мисля, че ще ни мъчат още месеци.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      Убаво де Груйче,
      А кой требе да води англиканската ВИСША лига спорет Теб ?
      Ай, Манчо (слОно), случайно са се качиле там и неизбежно ща паднат ... Ще видим таа ралта.. налЕ..
      Ама,
      Сити ле ? (па те последния мач, ВЪОБЩЕ не знаеха кое е лево и десно)
      Челси ? ( Действащ шампеон, но без коментар от началото на сезона..)
      Арсенал ? ( тука всичко е ясно..)
      Ливерът ? ( С тоа меренжей, странно се придвижват по таблицата...)
      Аз па мисла, че съвсем логично си водат..
      +1111

Само ще кажа, че отборът на набедения преводач дето Груйчето подкрепя, така яко го разкриха какъв батак е, че всичко по-силно от Макаби им се вижда голяма хапка за момента! Даже и техния отегчителен футбол не могат да си играят, защото сега И ЗАЩИТАТА им не струва!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        Убаво де Груйче,
        Ай, Манчо (слОно), случайно са се качиле там и неизбежно ща паднат ... Ще видим таа ралта.. налЕ..
        Ама,
        Ок, както винаги Колчо вкарва разговора по същество. Пуснах африканската поговорка, защото ми хареса и така го чуствам.

Да караме отпред - назад:

- Юнайтед - не ми харесва как играят, слабички са (с изключение на Де Хея и Мата + може би Дармиан останалите са далече от класа). До момента имаха мачове САМО със слаби отбори (НАЙ-ВЕЧЕ Ливърпул - с тоя треньор ще се борят да не изпаднат както е тръгнало). Говоря го съвсем сериозно! Единственият сериозен отбор беше Тотнъм в първия кръг и го биха на магия и то защото ония малоумници се бяха включили в някаква Ауди купа и играха мачове в два поредни дни сряда и четвъртък и после май в събота им почваше първенството . Сега им почва на Юнайтед сериозната програма и в следващия един месец ще се доближат до Ливърпъл - някъде към 8-12 място...
        Сити - имаха супер старт и липса на късмет в последните два мача. В единя изпуснаха може би 8 чисти гола, в другия получиха първите 3 гола от 2 засади и от една детинска грешка на вратаря... Ако се стегнат, а те ще го направят ще имат поне 6 точки разлика с втория на Коледа.
        Вторият ще е Челси, или Арсенал отчитайки каква им е програмата дотогава...

Тази година първенството, заради повечето пари + балансът постигнат с малоумни треньори (Юнайтед и Ливърпул) допринася да е МНОГО интересно. Има сериозни шансове да има някой изненадващо в четворката - я Уест хям, я Лестър, може и Саутхямптън ако решат да играят в Лига Европа с деца...

Защо треньорът на Юнайтед го мисля за малоумен (за оня убитак от Ливърпул се надявам да му свърши мъката началото на другата седмица):
        - не може да си продадеш ВСИЧКИ нападатели и да оставиш само Руни + едно дете което го купи колкото за трима и да очакваш късмета да те покрива цял сезон. Единят е вкарал един гол при който топката го УДАРИ в коляното, другия има 3 гола от 4 удара във вратата... Ако се счупят Мата, или Де Хея Юнайтед няма да се преборят за четворката със сигурност (предпочитам Де Хея... ). Между другото за заслепени фенове на отборите си да отбележа - нямам нищо против този отбор. След като им напуснаха хората които ги бутаха напред с помоща на съдиите се видя къде са ...
        Last edited by marinbg; 29.09.2015, 15:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Много яко, имаш плюсче от мен
          Убаво де Груйче,
          Ама,
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            в смисъл - съгласен си "че гроздето е кисело" и както през по-голямата част от последните 24-25 години сте изяждани от завист
            плувай...

Коментар

Май истината винаги боли
              в смисъл - съгласен си "че гроздето е кисело" и както през по-голямата част от последните 24-25 години сте изяждани от завист

Коментар

гроздето е кисело....когато ти видиш Ливърпул на първо място пък било и след първия кръг ми се обади
                Май истината винаги боли

Коментар

Man utd on top of the league table is like an elephant on top of a tree , nobody seems to understand how it gets there but everybody knows it will fall down.
                  гроздето е кисело....когато ти видиш Ливърпул на първо място пък било и след първия кръг ми се обади

Коментар

Man utd on top of the league table is like an elephant on top of a tree , nobody seems to understand how it gets there but everybody knows it will fall down.
                    Много яко, имаш плюсче от мен
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      Аз си го имам -скоро трети не сме били, а едно време ни се смееха, че сме били втори Пък то сега тези, дето ни се смееха, даже не са и в А група. Ама нейсе.

Ван Гаал е доказан некъдърник, а вие уверено вървите по пътя на Сити - с тези играчи, дето ги имахте (особено Ди мария и Перси), спокойно трябваше да вземете титлата миналата година и да сте основен претендент тази, а не да падате от холандски отборчета...

Коментар

Байерн да бие с 2-3 гола хендикап, другото само двойки
                        А бе, и с еден гол да е...
                        Ама да бием...
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                          Обаче каква неделя се заформя тази седмица:

Ajax v PSV
                          Everton v Liverpool
                          Arsenal v Man Utd
                          Bayern v Dortmund
                          Atletico v Real
                          PSG v Marseille

Феновете на залаганията да внимават
                          Байерн да бие с 2-3 гола хендикап, другото само двойки

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                            Обаче каква неделя се заформя тази седмица:

Ajax v PSV
                            Everton v Liverpool
                            Arsenal v Man Utd
                            Bayern v Dortmund
                            Atletico v Real
                            PSG v Marseille

И ЦСКА-Беласица между тях
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Обаче каква неделя се заформя тази седмица:

Ajax v PSV
                              Everton v Liverpool
                              Arsenal v Man Utd
                              Bayern v Dortmund
                              Atletico v Real
                              PSG v Marseille

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение

Просто се надявам частта от слуховете, пращащи Клопо в Ливърпул да се окаже истина, а не другата, че чака да изритат Пеп
                                То на Пеп му изтича договора и без това ....
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X