Първоначално изпратено от marinbg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеУбаво де Груйче,
А кой требе да води англиканската ВИСША лига спорет Теб ?
Ай, Манчо (слОно), случайно са се качиле там и неизбежно ща паднат ... Ще видим таа ралта.. налЕ..
Ама,
Сити ле ? (па те последния мач, ВЪОБЩЕ не знаеха кое е лево и десно)
Челси ? ( Действащ шампеон, но без коментар от началото на сезона..)
Арсенал ? ( тука всичко е ясно..)
Ливерът ? ( С тоа меренжей, странно се придвижват по таблицата...)
Аз па мисла, че съвсем логично си водат..
Само ще кажа, че отборът на набедения преводач дето Груйчето подкрепя, така яко го разкриха какъв батак е, че всичко по-силно от Макаби им се вижда голяма хапка за момента! Даже и техния отегчителен футбол не могат да си играят, защото сега И ЗАЩИТАТА им не струва!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеУбаво де Груйче,
Ай, Манчо (слОно), случайно са се качиле там и неизбежно ща паднат ... Ще видим таа ралта.. налЕ..
Ама,
Аз па мисла, че съвсем логично си водат..
Да караме отпред - назад:
- Юнайтед - не ми харесва как играят, слабички са (с изключение на Де Хея и Мата + може би Дармиан останалите са далече от класа). До момента имаха мачове САМО със слаби отбори (НАЙ-ВЕЧЕ Ливърпул - с тоя треньор ще се борят да не изпаднат както е тръгнало). Говоря го съвсем сериозно! Единственият сериозен отбор беше Тотнъм в първия кръг и го биха на магия и то защото ония малоумници се бяха включили в някаква Ауди купа и играха мачове в два поредни дни сряда и четвъртък и после май в събота им почваше първенството. Сега им почва на Юнайтед сериозната програма и в следващия един месец ще се доближат до Ливърпъл - някъде към 8-12 място...
Сити - имаха супер старт и липса на късмет в последните два мача. В единя изпуснаха може би 8 чисти гола, в другия получиха първите 3 гола от 2 засади и от една детинска грешка на вратаря... Ако се стегнат, а те ще го направят ще имат поне 6 точки разлика с втория на Коледа.
Вторият ще е Челси, или Арсенал отчитайки каква им е програмата дотогава...
Тази година първенството, заради повечето пари + балансът постигнат с малоумни треньори (Юнайтед и Ливърпул) допринася да е МНОГО интересно. Има сериозни шансове да има някой изненадващо в четворката - я Уест хям, я Лестър, може и Саутхямптън ако решат да играят в Лига Европа с деца...
Защо треньорът на Юнайтед го мисля за малоумен (за оня убитак от Ливърпул се надявам да му свърши мъката началото на другата седмица):
- не може да си продадеш ВСИЧКИ нападатели и да оставиш само Руни + едно дете което го купи колкото за трима и да очакваш късмета да те покрива цял сезон. Единят е вкарал един гол при който топката го УДАРИ в коляното, другия има 3 гола от 4 удара във вратата... Ако се счупят Мата, или Де Хея Юнайтед няма да се преборят за четворката със сигурност (предпочитам Де Хея...). Между другото за заслепени фенове на отборите си да отбележа - нямам нищо против този отбор. След като им напуснаха хората които ги бутаха напред с помоща на съдиите се видя къде са ...
Last edited by marinbg; 29.09.2015, 15:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМного яко, имаш плюсче от мен
Ама,
Аз па мисла, че съвсем логично си водат..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениев смисъл - съгласен си "че гроздето е кисело" и както през по-голямата част от последните 24-25 години сте изяждани от завистплувай...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеМай истината винаги боли
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениегроздето е кисело....когато ти видиш Ливърпул на първо място пък било и след първия кръг ми се обади
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеMan utd on top of the league table is like an elephant on top of a tree , nobody seems to understand how it gets there but everybody knows it will fall down.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеMan utd on top of the league table is like an elephant on top of a tree , nobody seems to understand how it gets there but everybody knows it will fall down.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАз си го имам -скоро трети не сме били, а едно време ни се смееха, че сме били вториПък то сега тези, дето ни се смееха, даже не са и в А група. Ама нейсе.
Ван Гаал е доказан некъдърник, а вие уверено вървите по пътя на Сити - с тези играчи, дето ги имахте (особено Ди мария и Перси), спокойно трябваше да вземете титлата миналата година и да сте основен претендент тази, а не да падате от холандски отборчета...
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеБайерн да бие с 2-3 гола хендикап, другото само двойки
Ама да бием...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеОбаче каква неделя се заформя тази седмица:
Ajax v PSV
Everton v Liverpool
Arsenal v Man Utd
Bayern v Dortmund
Atletico v Real
PSG v Marseille
Феновете на залаганията да внимават
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеОбаче каква неделя се заформя тази седмица:
Ajax v PSV
Everton v Liverpool
Arsenal v Man Utd
Bayern v Dortmund
Atletico v Real
PSG v Marseille
Феновете на залаганията да внимават"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
Просто се надявам частта от слуховете, пращащи Клопо в Ливърпул да се окаже истина, а не другата, че чака да изритат ПепLife won't wait for you.
Коментар
Коментар