If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Там си паднаха срамно. Тук паднаха достойно. Това за надиграването на арсенал е малко смешно. Ще е добре и ние да им се противопоставим, дано тичането вчера и тъпкането с химя им окажат влияние на мача с нас да ги вкараме в някоя кризичка...
Браво на Лудогорец и за съжаление отново съдията подпря Арсенал,ебати смешният отбор е това а какви смешни български фенове ха ха ха закакво се радват за гол от засада или за гол от аут че не разбрах. Домус момус но надиграха прехвалените Лондончани , твх само Liverpool ги ликува .You'll Never Walk Alone !!!!!
АРСЕНАЛ след първия мач (6-0) подцениха домусчетата, но дори и с резервите показаха, че са с класи над тях
пореден мач в който от лондонския тим се интересуваха само от трите точки...
Браво на Лудогорец и за съжаление отново съдията подпря Арсенал,ебати смешният отбор е това а какви смешни български фенове ха ха ха закакво се радват за гол от засада или за гол от аут че не разбрах. Домус момус но надиграха прехвалените Лондончани , твх само Liverpool ги ликува .You'll Never Walk Alone !!!!!
Надиграл ги ама резултата 3 на две за Арсенал.Радвам се тоя смешник го биха.Желая му пандела за кражбите и смешният му отбора да отива в окръжните групи...От сърце и безплатно
Сега по телевизията някакъв съсел разправя, че Лудогорец живеели в истинска приказка - щях да падна от столът.
Да паднеш в два мача с общ резултат 2:9, макар и от силен тим като Арсенал, не е приказка, ами хорър... Да не говорим, че от деветте гола, четири им ги изпонавкара някакъв възкресен трупец...
Нормално, де... и аз да бях на мястото на бай Енцо, и аз щях да корумпирам когото трябва, без да му мисля. А обитателите на отвъдното нека си се чудят защо Петър бръмчи все с новички яки Ферари-та...
Днес Четата на Домуз паша се бори ного храбро, харесаха ми, ама накрая дядо Енцо Ферари пак им го сложи отзад с твърде голямо унизителство.
Кеф кеф кеф кеф.Бой само бой.До няколко години тия ще изчезнат от картата.Жалко само че и Левски върват по нашият път.С тия собственици фалита е сигурен......Въпрос на една максимум две години е.
Днес на два пъти казвам:
- БГ отбор не е падал с толкова в Англия - те не ми вярват.
- хортувам - даже имате имате отбор, който е бил 2 пъти действащия шампион на Юръп на техен терен в Англия ( пак не ми вярват ).
- накрая ми писна и казвам: Имате една пълна ливада ( вратар ), който не стига, че сере по Нац. отбор, ами отново половината голове ги пусна.
- и накрая: не ви знам идола чичо Гошо, ама с толкоз фрост треньор да се надиграва с Арсенал - дори не съм го мечтал
Само 6 парцала ( дано се надиграват и в Софето ), понеже парцалите във вратата ще са повече
Гелосаната мастия намери каквото търсеше.Напълниха отворената му уста и празна глава.
Стори ми се, че една коза те вика за доене. Виж там и се заеми на двора
П.П. Гелосаната мастия е фрост вярно, но модел му е печеливш за момента.
Вечният му грях ще бъде, че се опитва да се сравнява с великия ЦСКА. Само изперкал тъпанар ( Домус ) може да си мисли, че ще "произведе": Стоичков, Пенев, Костадинов и то накуп.
Колкото и да е странно на чорбата й дай само Евротурнири и такива шматки като Арсенал. Ще ги попилеят ...
Днес на два пъти казвам:
- БГ отбор не е падал с толкова в Англия - те не ми вярват.
- хортувам - даже имате имате отбор, който е бил 2 пъти действащия шампион на Юръп на техен терен в Англия ( пак не ми вярват ).
- накрая ми писна и казвам: Имате една пълна ливада ( вратар ), който не стига, че сере по Нац. отбор, ами отново половината голове ги пусна.
- и накрая: не ви знам идола чичо Гошо, ама с толкоз фрост треньор да се надиграва с Арсенал - дори не съм го мечтал
Само 6 парцала ( дано се надиграват и в Софето ), понеже парцалите във вратата ще са повече
Коментар