Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Аз не мисля, че Геният на Презрителният финт е предател. Той години наред мъкнеше на гръб националният отбор, но накраят бе ПРИНУДЕН да се откаже, защото му омръзна да търпи гаврите на сбирщина комплексирани боклуци, отказващи да приемат, че Митко е играч от световна класа, за разлика от техният жалък любимец - Гонзо Циганинът.
И пак много дълго ги търпя. Същото до голяма степен може да се каже и за Стоичков.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Походът на Юлия продължава с пълна сила
Вече е на четвъртфинал в Анталия
http://topsport.ibox.bg/news/id_1849004931
Така 22-годишната левичарка продължи убедителното си представяне, след като загуби общо само два гейма в първите си две срещи от надпреварата. Тя заработи 2 точки за класацията на WТА и 245 долара.
---------------------------------------------------
П.П. Ето, може да помогнете на момичето, щот' с подобни приходи не може да си плати нито таксата за участие, нито самолетните билети, нито консумативите, а камо ли наем на кортове, треньор и за труда й не говорим.
Дай Боже да пробие момичето и после е лесно да се бауца, ама тя не е българка. А, докато стигне нагоре, "патриотите" и държавата къде бяхте? Игра на храцане по тоз и оня.Last edited by marandi; 24.09.2015, 19:29.
Коментар
-
Няма проблем, ще ти отговоря довечера (на среща съм след малко), макар че би следвало отговорът ми да се съдържа във въпросите.
Маранди, народът отчаяно се нуждае от национална кауза и примери за подражение. И докато такива са Азис, Джизъса и Мара разпоретината, що очаквате да има нещо положително, което да се пръкне тук? И като добавим, че най-големите звезди, символите на нац. гордост се отказват от Родината си, за да си правят селфита на плажа, ами мисля, че кръга се затваря и то за лошо.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Слепекуфф, ай спрете се вече с Гъргор.
Мърльо и Федерер тоже имат пропуснати години за ФЕД къп и не видях някой да ги е подлагал на подобна хейтърска атака в стил Барбукофф Шнолофф.
Когато денсеше Барбука, що денси и колко смотан бил, че не може да вкара гол на отбор от топ10 и винаги той бил крив, че не се класираме за голям форум.
Махна се момчето, сега пак плюене що се махнал, щот' пак не можем да се класираме.
П.П. Същата тъпня и Григор. Като падне, що паднал и не взел турнир от шлема. Като не играе, що не играе.
И аз да съм, и аз ще ви тегля една
Коментар
-
Нелоши въпроси. Коректно е обаче първо да им отговориш ти, за да има база за разговор. Мда, ще ми е интересно да прочета твоите отговори.
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЩе ти отговоря бре, Дидак, що да не ти отговоря, макар че се бях зарекъл да не го правя - уж си умен човек, начетен, с някакви познания по история, пък някакси кух отвътре...
За да не съм голословен:
1. Ти какво разбираш под патриотизъм? Би ли дал живота си за България? Хайде по лекичкото - би ли се отказал от 20% от активите си за България? Децата ти емигранти ли са или подготвят ли се за емигранти от "тази кочина"?
2. Защо Барбукоглу се отказа от нац. отбор след като подобри рекорда на Бонев за най-много голове? Преди това не го ли обиждаха, не го ли освиркваха, не го ли поставяха под напрежение? В манчестър не го ли натискаха и медиите, и феновете, и сър дъФка, че даже не беше и в групата за финала на ШЛ, пък той седя там и мълча като знаеш какво?
3. Гнидор как може да участва предишния кръг за Дейвис къп? И то веднага след чуастието му на Уимбълдън и преди сериите за УС опен? Как пък тогава не му се наруши подготовката, а сега се нарушавала? А, сетих се, тогава му трябваше, за да вземе квота за Олимпиадата, пък сега няма нужда - голяма работа, че предишната победа водеше до бараж, а сегашната до класиране в по-горна група.
4. Плаща ли федерацията по тенис (т.е. държавата) ежегодно кинта за подготовката на Гнидор? Вложила ли е държавата средства за развитието на Барбукоглу и Интересчийски като състезатели?
И за да не съм отново голословен, ще ти кажа, че барбукоглу го познвам още като тапишон, покрай майка му, ходил съм да го гледам на доста мачове, сигурно на повече от чорбарчетата тук, дори в чужбина. Интересчийски съм го гледал още по времето, в което играеше за Славия, а Гнидор - когато се състезаваше за Загорка Къп на кортовете на Левски - бяхме стотина човека тогава...
За финал - ето какво са разбирали преди 100 години под патриотизъм, някои го разбират по същия начин и днес, за други - това е "кочината" и "тази държава", където са зарязали родителите си аз да им плащам пенсиите, а те най-"отговорно" са избягали.
П.С. Доколкото знам и ти имаше син, дано го научиш да е достоен българин, но все пак това си е твоето дете, а то се учи от баща си.
Сине мой
Сине мой, надежда скъпа моя,
радост в грижи, грижа в радостта,
може би последен ден е тоя,
в който те милува твой баща.
Аз отивам, за да се не върна,
дълг отечествен зове ме в бой,
може би не ще те веч прегърна,
теб не ще продумам, сине мой!
Сине мой, аз те благославям,
нека Бог закриля теб в света.
На теб сал един завет оставям –
свет завет на грижовен баща.
С него расти, възмъжавай, сине,
моето богатство ти е той,
с него татко ти не ще загине –
ще живее в тебе, сине мой!
Сине мой, живей със светлий спомен
на родинолюбците деди,
гражданин бъди ти всявга скромен,
честен в мисли и в дела бъди.
Вярвай в идеали благородни,
с тях окрилен в мирен труд ил в бой,
дай живота си за края родни –
българин бъди горд, сине мой!
в който виждаш своя ти баща.
дълг отечествен зове ме в бой –
дай да те целуна и прегърна,
може би за сетньо, сине мой!
Коментар
-
Ще ти отговоря бре, Дидак, що да не ти отговоря, макар че се бях зарекъл да не го правя - уж си умен човек, начетен, с някакви познания по история, пък някакси кух отвътре...
За да не съм голословен:
1. Ти какво разбираш под патриотизъм? Би ли дал живота си за България? Хайде по лекичкото - би ли се отказал от 20% от активите си за България? Децата ти емигранти ли са или подготвят ли се за емигранти от "тази кочина"?
2. Защо Барбукоглу се отказа от нац. отбор след като подобри рекорда на Бонев за най-много голове? Преди това не го ли обиждаха, не го ли освиркваха, не го ли поставяха под напрежение? В манчестър не го ли натискаха и медиите, и феновете, и сър дъФка, че даже не беше и в групата за финала на ШЛ, пък той седя там и мълча като знаеш какво?
3. Гнидор как може да участва предишния кръг за Дейвис къп? И то веднага след чуастието му на Уимбълдън и преди сериите за УС опен? Как пък тогава не му се наруши подготовката, а сега се нарушавала? А, сетих се, тогава му трябваше, за да вземе квота за Олимпиадата, пък сега няма нужда - голяма работа, че предишната победа водеше до бараж, а сегашната до класиране в по-горна група.
4. Плаща ли федерацията по тенис (т.е. държавата) ежегодно кинта за подготовката на Гнидор? Вложила ли е държавата средства за развитието на Барбукоглу и Интересчийски като състезатели?
И за да не съм отново голословен, ще ти кажа, че барбукоглу го познвам още като тапишон, покрай майка му, ходил съм да го гледам на доста мачове, сигурно на повече от чорбарчетата тук, дори в чужбина. Интересчийски съм го гледал още по времето, в което играеше за Славия, а Гнидор - когато се състезаваше за Загорка Къп на кортовете на Левски - бяхме стотина човека тогава...
За финал - ето какво са разбирали преди 100 години под патриотизъм, някои го разбират по същия начин и днес, за други - това е "кочината" и "тази държава", където са зарязали родителите си аз да им плащам пенсиите, а те най-"отговорно" са избягали.
П.С. Доколкото знам и ти имаше син, дано го научиш да е достоен българин, но все пак това си е твоето дете, а то се учи от баща си.
Сине мой
в който те милува твой баща.
дълг отечествен зове ме в бой,
може би не ще те веч прегърна,
теб не ще продумам, сине мой!
Сине мой, аз те благославям,
нека Бог закриля теб в света.
На теб сал един завет оставям –
свет завет на грижовен баща.
С него расти, възмъжавай, сине,
моето богатство ти е той,
с него татко ти не ще загине –
ще живее в тебе, сине мой!
Сине мой, живей със светлий спомен
на родинолюбците деди,
гражданин бъди ти всявга скромен,
честен в мисли и в дела бъди.
Вярвай в идеали благородни,
с тях окрилен в мирен труд ил в бой,
дай живота си за края родни –
българин бъди горд, сине мой!
в който виждаш своя ти баща.
дълг отечествен зове ме в бой –
дай да те целуна и прегърна,
може би за сетньо, сине мой!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеСпокойно... Не се бой само... Ще доде и Груеца...
бУха-мУха, Ти, уважаеми даде на бате ти Ицо титлата за най-голем спортис ...
Па ас, мисла, чи не е редно ... само той да е ..
предложих да уточним се пак...
Христо Стоичков Е най-великият български спортист до този момент. Познава го и го цени като спортист целият свят, за разлика от всички останали изброени от теб, чието име след Калотина ще води само до любопитно повдигане на вежди. Бербатов също се доближава до Ицо, но така и не му достигна спортна злоба и ярост да настъпи един-двама съдии и да тегли по една п*** майна на всички около себе си, за да стане наистина велик футболист, за което имаше всички останали спортно-технически качества.
Това е уточнението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеЕ, не, ти не си добре. Това болднатото сериозно ли го питаш? Тука вече е крайно време да се включи твоя верен другар Груев и да защити честта на Веско Топалов, докато ти настояваш на Янко Русев
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеСега се сещам също за Боян Радев, Сашо Томов, златните момичета и щангистите на бай Иван АбаджиевКой от тях е най-големия спортист? Буахаха, на тоз въпрос само чичо Митко Пенев може да отговори правилно
Па ас, мисла, чи не е редно ... само той да е ..
предложих да уточним се пак...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЕ, кой, колкот може ...
Кефи ме, единствено, че се явява, когато го повикат, да играе за България. За разлика от други.
Рядко вкарва(ше). За разлика от други.
Кой е по-голям спортист ?
Янко Русев, Катето Дафовска, Валентин Йорданов, Христо Стоичков, Веселин Топалов или Стефка Костадинова ?
Ти (евентуално) си знаеш какъв си ...
А тва, дет го пишеш на иноземен език, за пред кого е ?
Или само за тежест ?
Сега се сещам също за Боян Радев, Сашо Томов, златните момичета и щангистите на бай Иван АбаджиевКой от тях е най-големия спортист? Буахаха, на тоз въпрос само чичо Митко Пенев може да отговори правилно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеДобавям и картинка, която онагледява играта ни при БР.
- Still in both domestic cups
- Still unbeaten in Europe
- 7 points from 1st place
Crisis? What Crisis?
Source: https://twitter.com/DeludedBrendan/s...25382634450944
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеМного писано, горе-долу нищо казано.
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеМицански го кефел,
Рядко вкарва(ше). За разлика от други.
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеСтоичков го съмнявал
Янко Русев, Катето Дафовска, Валентин Йорданов, Христо Стоичков, Веселин Топалов или Стефка Костадинова ?
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеДинев бил безродна душица. You got it all wrong man, the whole damn thing!
А тва, дет го пишеш на иноземен език, за пред кого е ?
Или само за тежест ?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеСмятам, че бяга причинно-следствената връзка..
ПЪРВО трябва да покажеш резултат, СЛЕД това можеш да си звидзда... Капиш ?
И друго.
Човек, дето е изкарал мноо пари, и го показват на телевизора, изведнаж, земе че ЗАБРАВИ от къде е тръгнал, кой му е подал първата топка в ръцете, първите хлапета, които са го гледали с увиснали ченета и т.н. - ЗАЗВЕЗДЕЕ се, - ЗА НИЩО НЕ СТАВА...
Нищо, че е богаташ...
Относно "пазенето", не съм съгласен... Аргументацията, няма да пиша всеки път...
Така е. Бизнес.
Но това, няма нищо общо с патриотизма. (Нещото за което аз говоря)
Не, само ПРЕДАТЕЛ..
Мицански ме е радвал с головете си.
Играе, колкото може ... (разбира се, не колкото звезделин..)
Ще го оставя, теб да го обгрижиш... Гредам знаеш какво им трябва на звездите...
Хейтенето, ми е неприсъщо, но ПРЕДАТЕЛЯ, ВИНАГИ ще нарека ПРЕДАТЕЛ...
Бирата я уважавам.
Удома, Дидко, имам две български знамена. С различен размер. Чисти и неопетнени.
И такива ще останат, безродна душице...
Дали Стоичков, е НАЙ-ГОЛЕМИЯ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТ НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА, може да се поспори...
Хранене и мисленето са неща необходими.
Упостребявай с мярка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеИстината е, че трябваше да го изритат няколко часа след унижението срещу Стоук... оттам насетне си е чиста агония с тези мачове с по 1 вкаран гол и нулево развитие спрямо първите два сезона на БР начело на отбора. Дълго време му вярвах и го подкрепях, но е крайно време да ни освободи от присъствието си и да отстъпи място на мениджър с идеи
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
Коментар