IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Въпрос към радио "Ереван":
    - Какво представлява кучето?
    Отговор на радиото:
    - Кучето е сантиментален вълк...
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• В дома на един лекар се спукала тръба и той бил принуден да повика водопроводчик.

Водопроводчикът дошъл, половин час се занимавал с тръбата и накрая представил на доктора сметка за шестстотин долара.

- Шестстотин долара за половин час работа! Това е смешно! Аз съм лекар, а не печеля толкова!
      - Нито пък аз, когато бях доктор - отвърнал водопроводчикът.

Коментар

• Двама крадци ограбват жилищен блок, когато чуват сирени на полицейски автомобили.

- Бързо! Скачай! - казва единият.

- Но ние сме на тринайсетия етаж! - възразява съучастникът му.

Първият го прекъсва:
        - Сега не е време за суеверия!

Коментар

• Група японци отива на посещение в български машиностроителен завод
          .
          Водят със себе си и преводач японец, обучен в най-добрите традиции на българската литература.

Разглеждайки, попадат на интересна сцена. Стругар внезапно избухва и хвърля един детайл на земята крещейки нещо ядосано.
          Преводачът превежда леко учуден: "Стругарят казва, че иска да прави секс с майката на детайла".

Приближава се главният инженер, поглежда детайла и започва да се кара на стругаря.
          Преводачът превежда "Инженерът пита как стругарят е успял да прави секс с майката на детайла и самият той иска да прави секс с майката на стругаря".

Стругарят още по-ядосан отвръща на инженера
          и преводът е: "Стругарят каза, че няма представа как детайлът е направил секс с майка си, но ако инженерът продължава да му се бърка и да му дига кръвното, ще прави секс с майка му и с майките на другите работници и с майката на директора и дори с майката на самият завод...

". Японците замислено отминават.

Коментар

• Вие сте шотландец?
            - Да.
            - А защо сте с панталони?
            - Аз съм обратен.

Коментар

• Ако на бутилката от фанта има капачка от кола, значи в шишето има ракия! Народно поверие
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• На плаж в Халкидики. Срещат се двама българи.

*- Ванка, откога си тука?

- Еми от началото на май. Карам трети месец.

- Е, как го правиш това бе, човек, откъде пари?

- Тегля кредити и си харча.

- Е как ще ги връщаш после?

- Няма да ги връщам.

- Как така?

- Еми... гърците са го измислили.

Коментар

• Първоначално изпратено от mimw Разгледай мнение
                  Два коня си говорят:
                  - Горкият аз, работя от сутрин до вечер за моя стопанин...
                  - Напиши жалба до дружеството за защита на животните.
                  - Ти в ред ли си?! Ако стопанинът разбере, че мога да пиша, ще ме хване да му помагам и в офиса...
                  Всички вицове от днес: http://daniivanov.blogspot.com/2015/07/2015_14.html
                  Това е шедьовър
                  Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
                    Ако е стар, ще ме извините!
                    .................................................. ........

Трима новобогаташи седят в кафенето и обсъждат, колко прекрасни деца имат.

Първият:

- Моят син е голям юнак. По моите стъпки върви. Занимава се с недвижими имоти, работата му върви супер. Прави големи пари, даже на гаджето си наскоро подари апартамент в Париж…

Вторият:

- И моят син е голяма работа. Отвори си собствен автосалон. Продава коли на поразия. И той прави големи пари. Миналата седмица подарил на гаджето си чисто ново Ферари…

Третият:

- А моят пък е банкер. Собствена банка си направи. Парите му не можеш да ги преброиш. Вчера на гаджето си дал огромен кредит, без лихва за 30 години…

В това време към тях се приближава четвърти новобогаташ:

- За какво си говорите?

- Абе хвалим се с децата си.

- Ох, блазе ви! Моят син стана хомосексуалист. Не мога да се похваля, че много се е издигнал. Обаче пък се оправя в живота, мамка му. Ей на – апартамент в Париж му подарил някой, чисто ново Ферари кара, а вчера и безлихвен кредит за 30 години му отпуснали…
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Ако е стар, ще ме извините!
                      .................................................. ........

Трима новобогаташи седят в кафенето и обсъждат, колко прекрасни деца имат.

Първият:

- Моят син е голям юнак. По моите стъпки върви. Занимава се с недвижими имоти, работата му върви супер. Прави големи пари, даже на гаджето си наскоро подари апартамент в Париж…

Вторият:

- И моят син е голяма работа. Отвори си собствен автосалон. Продава коли на поразия. И той прави големи пари. Миналата седмица подарил на гаджето си чисто ново Ферари…

Третият:

- А моят пък е банкер. Собствена банка си направи. Парите му не можеш да ги преброиш. Вчера на гаджето си дал огромен кредит, без лихва за 30 години…

В това време към тях се приближава четвърти новобогаташ:

- За какво си говорите?

- Абе хвалим се с децата си.

- Ох, блазе ви! Моят син стана хомосексуалист. Не мога да се похваля, че много се е издигнал. Обаче пък се оправя в живота, мамка му. Ей на – апартамент в Париж му подарил някой, чисто ново Ферари кара, а вчера и безлихвен кредит за 30 години му отпуснали…

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                        Написано си звучи направо като на китайски! Готино!

Коментар

• Майка се кара на детето си:
                          -Ти си истинско прасе, виж се на какво приличаш! Нали знаеш какво е прасе?
                          -Да, мамо-синът на свинята.
                          Всички вицове от днес:http://daniivanov.blogspot.com/2015/07/2015_17.html

Коментар

• http://milom.blog.bg/

Коментар

• Много е кофти да си компютърен специалист. Всеки те кани уж на гости, уж да пиете по една ракия, пък после вика - абе нещо имам проблем с компютъра, можеш ли да погледнеш. Ето затова се преквалифицирах в гинеколог

Коментар

• Олеле, мишка...

Още вицове

Коментар

Working...
                                X