IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Я кво е писал Радичков още преди триесе годин за Америка:
    Ще изпреваря тук малко събитията, за да отидем с гащиризона напред, или както сам Заяко се изразяваше, Америка винаги изпреварва събитията, гащиризонът й може да остави човека насред път, щом това се налага, и сам да тръгне по пътя, като се развява на всички страни, а човекът подтичва гол подире му, едната ръка размахва да си помага в тичането, а другата притиска до себе си, белки прикрие срамотиите с нея.
    http://chitanka.info/text/2358-zaekyt

И сега е така, па даже и отгоре

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      Бах мааму един колега ловец днес ми донесе разни суджуци от дивечово месо... И пийнах каде 6 литра бира и сега се чувствам най щастливият човек на света - гледам Ал Бънди и се оригвам на сърнешко месо и Каменица...
      Космо, Космо..
      Ти вместо да изчукаш сърничката, взе че я изяде......

Сигурно сте си играли на Кумчо-Вълчо и тя ти е викала - "яж ме Кумчо, яж ме".......
      След 12 бири , ти си подходил принципно...Изпълнил си и желанието.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Не Анехо Бланко бре МАМУНЕ !!!

Игнасио Мате Бланко - именит Чилийски психиатър, описал математически логиката на несъзнателното "Симетрична логика". Поддържа становището, че всички нормални и повечето ненормални хора използват едновременно и двата вида логика - "симетрична (на несъзнателното) и асиметрична (на съзнателното)". Това едновременно използване и на двата вида логика, Бланко нарича "би-логика".
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          И двете. Има два вида логика:

1. Асиметрична (по Бланко) - "А" е различно от "не А"
          2. Симетрична (пак по Бланко) - "А" и "не А" е едно и също

Интересното е че и по двата вида логика има логика.

По първия вид има логика, като се разделят участниците.
          По втория има логика като се говори общо за участниците.

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
            Кое от тия двете изразява отношението ти към тук четящите и пишещите, предвид философията на темата?
            И двете. Има два вида логика:

1. Асиметрична (по Бланко) - "А" е различно от "не А"
            2. Симетрична (пак по Бланко) - "А" и "не А" е едно и също

Интересното е че и по двата вида логика има логика.

По първия вид има логика, като се разделят участниците.
            По втория има логика като се говори общо за участниците.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
              Големи баталии сте спретнали тука бре!

Кое от тия двете изразява отношението ти към тук четящите и пишещите, предвид философията на темата?
              За мен всички в тази тема сте двИзди, ама истински - от ония дет' нощем светят.

П.П. Ку вземеш и ти да пишеш с 3-4 женски ника - нормално е - ще си променя отношението и към тИбя.

Вкарай женски ник и ще видиш

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Шпрехай разумно - дръж се приятелски - помагай, на който има нужда - т'ва е философията на тази тема.

П.П. Не си го мери с останалите, не ги подценявай, не ги обиждай.

Т'ва са правилата накратко:

Като можеш помагай - като не можеш - не пречи.

Чиърс-а дан' забрайкам!

П.П.П. Прекалено много гнус има в БГ, че да траем и разни анонимни женчовци с претенции.
                Големи баталии сте спретнали тука бре!

Коментар

• Хахаха Нещата бързо се променят.
                  Attached Files
                  платформа за инвалиди

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                    Мале ония ден каква мърлява кака ми изпратиха и то за цифра пара... И в тая мъгла пак самолета едвам се вдигна.. Чесно чувствам се голям балък да давам толко пари за любов и да не вдигам самолета... Май трябва да си преосмисля житейската философия за любовта, секса и от коя старана на ташаците съм ситуиран.
                    На психо основа е - натрупал си стрес - къркай, шибай и хапвай.

'орицата са го измислили от хиляди години - всичко друго в кофата да'е ...

П.П. Само пази онази усмивка ( детската ) в огледалото - идеалите демек
                    Last edited by marandi; 21.01.2014, 17:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Маранди успокой се.България и българите ще ги има.Бог няма да ни затрие щото нема с кого да се забавлява и ще му е скучно без нас.А най малкото е че аз смятам през 2032г да съм още жив.Дано не разсмивам нашия Бог с тия приказки.Та искам да ти кажа че не може чрез математика да определиш след 50 или 100г какво ще бъде в света и по нашите земи.Няма как да знаеш примерно
                      1.Какви болести ще има?
                      2.Какви климатични изменения ще се случат?
                      3.Дали ще има и какви ще са войните?
                      4.До къде ще стигне развитието на медицината и техниката?
                      5.Колко държави ще има и изобщо ще има ли държави?
                      Я се замисли само че примерно светът върви към единно управление и една валута.
                      Изобщо развитието на света не се подчинява на математика.Много ама много си се объркал и начина по който пишеш дразни много хора.Мен не ме дразни аз съм ти свикнал.Замисли се още че един народ не изчезва щото нямал държавата.Да не би кюрдите да са изчезнали?Или баските?Държавата е едно езика народа и църквата друго.Ти имаш поглед от примерно 100години ама Бог има за милиарди години.Така че какво ще е след 1000г предполагам въобще не те ин тересува.Може да се окаже че никоя от днешните държави не съществува.В природа има периоди на растеж и периоди на свиване.Дори вселената се разширява и свива.Това ние какво виждаме и смятаме няма никакво значение за вечността.Напъните ти да поучаваш нашия Бог са смешни.Предполагам че той искрено се забавлява с теб
                      Я, дай пак - това в черничкото? А, на какво се подчинява развитието? На шише ракойка и трушия предпогам

П.П. В момента ще имате уникален момент - докато медиите "тъжно" тръбят за загубата на политик Х ( Костофф, Доган, Бойко, Станишката и сие ) - народът ще има бурни веселби на мегданя, че най-после са пукнали.

Скоро ще го видите - колко ви е двулично всичко - надявам се и аз да съм жив да се похиля и да викам - Вива БГ - тия пукнаха най-после.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        И сгодна мацка
                        Мале ония ден каква мърлява кака ми изпратиха и то за цифра пара... И в тая мъгла пак самолета едвам се вдигна.. Чесно чувствам се голям балък да давам толко пари за любов и да не вдигам самолета... Май трябва да си преосмисля житейската философия за любовта, секса и от коя старана на ташаците съм ситуиран.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Имахме 1 колега авджия да'е ... - той с инфаркт и т.н. едва ходи в пътя, ма "охрана"/пенсионер по 66-то постановление на половин работен ден го бяхме взели.

Ма, вика кат' гепа джелезото ( пушката ) и 10 км ги нямам за нищо да вървя по баирите. Пусне ли джелезото и почва да пъшка - едва ходи в пътя.

П.П. От сърна кюфтаци - страхотни стават - той ни мъкнеше редовно 2-3 години, я, глава от глиган, я, сърна, пъдпъдици и сие цялата гама дет' ходят да пуцат.

Ха, наздраве!

После що Русото се пропи - ами, да им таковам и колегите да'е ...
                          Нема лошо. Нема да живеем с орлите я... Аз вече минах на ракия.. По лошо е че почнах да пия сам, защото обичам да ми е тихо...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            За това се казва - "смисъл - изсмислям"
                            Въпросът е с мисъл ли го измисляш или без мисъл. Щото ако го измисляш без мисъл става безмисъл.

Коментар

• Маранди успокой се.България и българите ще ги има.Бог няма да ни затрие щото нема с кого да се забавлява и ще му е скучно без нас.А най малкото е че аз смятам през 2032г да съм още жив.Дано не разсмивам нашия Бог с тия приказки.Та искам да ти кажа че не може чрез математика да определиш след 50 или 100г какво ще бъде в света и по нашите земи.Няма как да знаеш примерно
                              1.Какви болести ще има?
                              2.Какви климатични изменения ще се случат?
                              3.Дали ще има и какви ще са войните?
                              4.До къде ще стигне развитието на медицината и техниката?
                              5.Колко държави ще има и изобщо ще има ли държави?
                              Я се замисли само че примерно светът върви към единно управление и една валута.
                              Изобщо развитието на света не се подчинява на математика.Много ама много си се объркал и начина по който пишеш дразни много хора.Мен не ме дразни аз съм ти свикнал.Замисли се още че един народ не изчезва щото нямал държавата.Да не би кюрдите да са изчезнали?Или баските?Държавата е едно езика народа и църквата друго.Ти имаш поглед от примерно 100години ама Бог има за милиарди години.Така че какво ще е след 1000г предполагам въобще не те ин тересува.Може да се окаже че никоя от днешните държави не съществува.В природа има периоди на растеж и периоди на свиване.Дори вселената се разширява и свива.Това ние какво виждаме и смятаме няма никакво значение за вечността.Напъните ти да поучаваш нашия Бог са смешни.Предполагам че той искрено се забавлява с теб

Коментар

• Ся, смисъла на живота ми е такъв, какъвто аз съм си го изсмислил !!!

За това се казва - "смисъл - изсмислям"
                                tnm

Коментар

Working...
                                X