If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Бах мааму един колега ловец днес ми донесе разни суджуци от дивечово месо... И пийнах каде 6 литра бира и сега се чувствам най щастливият човек на света - гледам Ал Бънди и се оригвам на сърнешко месо и Каменица...
Имахме 1 колега авджия да'е ... - той с инфаркт и т.н. едва ходи в пътя, ма "охрана"/пенсионер по 66-то постановление на половин работен ден го бяхме взели.
Ма, вика кат' гепа джелезото ( пушката ) и 10 км ги нямам за нищо да вървя по баирите. Пусне ли джелезото и почва да пъшка - едва ходи в пътя.
П.П. От сърна кюфтаци - страхотни стават - той ни мъкнеше редовно 2-3 години, я, глава от глиган, я, сърна, пъдпъдици и сие цялата гама дет' ходят да пуцат.
Ха, наздраве!
После що Русото се пропи - ами, да им таковам и колегите да'е ...
Ма да ти кажа 25 години преследвам разни идеали, градя кариера, правя пари, съревновавам се с живота.. И в един момент разбираш че смисъла на живота се ограничава до две подкови суджук и няколко литра бира... Бах мааму..
Бах мааму един колега
ловец днес ми донесе разни суджуци от дивечово месо... И пийнах каде 6
литра бира и сега се чувствам най щастливият човек на света - гледам Ал
Бънди и се оригвам на сърнешко месо и Каменица...
Бах мааму един колега ловец днес ми донесе разни суджуци от дивечово месо... И пийнах каде 6 литра бира и сега се чувствам най щастливият човек на света - гледам Ал Бънди и се оригвам на сърнешко месо и Каменица...
След великите клетви нивгиж да не пишеш тук и как ще ни размажеш със своята си тема - наблюдавам 2 кофти факта:
1. Пак пишеш тук ( по дяволите ).
2. Темата ти е отиде в кофата, а там щеше да ни показваш как се прави?
П.П. Ся си вземи едно огледало и гледай там кой е неудачник
П.П.П. За съжаление Русото има кофти слонска памет и мога да ти възстановя целити кондики с тИбя, к'в шушумингел си бил, включая и че не правиш разлика между вал и ос в механиката.
Писа некви глупости за сили на срязване при лагеруващ възел, ама нещо друго ти убягна, дет' ку беше инженер щеше да го знаеш, защо не се смята на срязване такъв тип модул. Демек има едни коефициенти за сигурност при оразмеряването, които правят после проверката за срязване да излиза винаги излишна.
Ма, ти нема откъде да ги знаеш тия неща, понеже в уики-то не ги пише, налЕ?
Марандич,говориш такя сякаш гледаш много от високо, нещо като полу- божество,а забравяш,че и ти си част от тази система лайняна.
И знаеш ли какво- не си мисли,че само ти виждаш торта,която е наоколо,тя не може да се скрие,тя вони,обаче правиш ли нещо по въпроса?
Или за теб е по важно да констатираш и плюеш.
А забравих и дипломната ти работа - на тема: Влиянието на лунната светлина върху телеграфските стълбове.,че и ползата от констатациите ти е същата.
Хай със здраве.
Аз фравя и на лято ще се появят нещата - въфросът е вие ко фрафите?
Хората, които поставят свои думи в устата на други хора, аз ги наричам неудачници, защото им се иска някой да е казал нещо, но в действителност това не е казано.
В тоя смисъл - определението за "цитат" е различно.
"Цитат" са също и използвани думи на автор, които ДОСЛОВНО отговарят на казаното и са обозначени най-често с кавички.
Нетът дава възможност да поставяме думи в устата на всеки опонент, който не ни е удобен. Коректните спорещи опонират веднага на теза, с която не са съгласни.
... сетих се също, че ония, които имат претенции да бъдат историци - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да ползват цитати, ОСОБЕНО, ако са взаимствали голяма част от други автори, които аз наричам ИСТИНСКИ ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ, които са отдали живота си на разкопки и изследване на архиви..., което НЕ Е ВСЕ ЕДНО - ДА РОВИШ ИЗ НЕТА и да казваш, че си писал история...
Нам що се сетих за горните неща..., просто ми хрумват - когато съм философски настроен...
Зная, че в тоя форум дамите са млади и - докато стигнат до съответната възраст - много вода би трябвало да изтече......, но - все пак - ако във форума има баби - честит Бабин ден, дами красиви!
Марандич,говориш такя сякаш гледаш много от високо, нещо като полу- божество,а забравяш,че и ти си част от тази система лайняна.
И знаеш ли какво- не си мисли,че само ти виждаш торта,която е наоколо,тя не може да се скрие,тя вони,обаче правиш ли нещо по въпроса?
Или за теб е по важно да констатираш и плюеш.
А забравих и дипломната ти работа - на тема: Влиянието на лунната светлина върху телеграфските стълбове.,че и ползата от констатациите ти е същата.
Хай със здраве.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Тук съм си, ама имах много работа. Никъде не съм пътувал. То пък едно пътуване
Днес колежката направи обиколка на България със самолет
Ебаси държавата. Мое ли на 400 километра да излетиш, да стигнаш до дестинацията и да се върнеш обратно
Баси авиокомпанията, баси летището, баси организацията
Нищо лошо за ТИМ
Такава е топологията от гледна точка на всемогъщия. Всички триъгълници са равнобедрени, като основата е по малка или равна на бедрото. Иначе не е всемогъщ.
Та, не е зле да си кръстите нещата с истинските имена:
П.П. Докато не ги назовете с истинските им имена - ще продължавате да бълвате младежка безработица и Калинки.
Не е Русото чилякът дет' ще ви офрафя - нямам мерак вече. Спасявайте се и четете "чужди" фрусфетитили кат' Декарт, който е жив плагиат.
----------------------------------
Пример: Рим открадва от Картаген мозайките в баните - но те тогава са били само в черно и бяло като елементи.
Рим вкарва и други цветове и вече цульо и пульо и знае за римски бани и римски мозайки..........
....... което е тотално плагиатство от Картаген.
Та, затова и йогурт не сте го измислили вие - да не вземе да се объркате някой ден, че киселото мляко е ваше. Шматки
Не е.) Не е приято да скролваш постове пропити с искрена злоба и от двете страни. Не знам кога споровете относно оразмеряването на машинни елементи придоби характер на локална война и не ме интересува, но създава неприятна атмосфера в темата. Има специализирани технически форуми - най -мъжките, впрочем.)))
Не е от тогава - т'ва хейтърче ме нападна тогава и аз само вметнах, че той не различава вал от ос ( в частност шийка ) и се дръпнах. Оставих го да си копи/паста ко пишело в гугъл.
П.П. Зарколина е типаж "спец по всичко", а аз бягам от такива докат' ги видя. Спец по всичко за мен е, спец по нищо.
Общо взето момчето си търси работа, а не се вижда отстрани, че от 100 км си личи колко е .... ъъ ... компетентен* да го наречем.
Видях му познанията и по застраховане - пълна шматка
П.П.П. И ние така проектираме корабите/самолетите да се самовзвривяват и да се самозаплават ( цитат на Зарколина ).
Разбира се винаги има и човешки жертви като стане БууМмм ... и ако го питаш тоя малоумник - ко са правили тия там - той не мо'е ти отговори.
Демек хората ли думнаха кораба и го запалиха или той сам се запали - онова ще мълчи кат' .......?
Ма, вкара извода, че корабите сами се палят и взвривяват. Ми, машала на такъв умник
Коментар