IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Добро уто tnm
    Добро утро на всички

Такава е топологията от гледна точка на всемогъщия. Всички триъгълници са равнобедрени, като основата е по малка или равна на бедрото. Иначе не е всемогъщ.
    Мечка,

както винаги езикът ти е по-бърз от мисълта.

Ако Архимед се води ( в наше дни ) създателят на интегралното пресмятане чрез триъгълници за площи на повърхнини.

То едва преди 30 години днешните ви "учени" откриха квазикристалите.
    ------------------------------------------------
    Цитат:

Западната наука достига до описанието на квазикристалния модел едва в началото на 70-те, когато откриването му носи световна слава на британския математик от Оксфорд Роджър Пенроуз и става изветно сред англоговорящите физици като "Penrose tiling", а сред българските им колеги - като "мозайка на Пенроуз" или "паркет на Пенроуз"

Линк: Арабските средновековни дизайнери редили 'мозайка на Пенроуз' преди повече от 500 г.

http://green.democrit.com/bg/news.php?cell=389
    -------------------------------------------------

Мечок, наистина нямам представа защо все натякваш на всички, че вървиш 2000 години назад - т'ва не е повод за гордост.

На подобен принциш ви в основана и Галактиката, Вселената и т.н.

Ма, вашите "учени" ще го "открият" след още 2000 години мей би.

П.П. Логично възниква въпроса - кой е по-фрост - древните или псевдо-образУванието, с което ви тъпчат кифериците в наши дни.
    Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

П.П. На теб къв ти е фрублема Мадам Шъ? ( ку не е тайна )
      Не е.) Не е приято да скролваш постове пропити с искрена злоба и от двете страни. Не знам кога, споровете- относно оразмеряването на машинни елементи, придобиха характер на локална война и не ме интересува, но създава неприятна атмосфера в темата. Има специализирани технически форуми - най -мъжките, впрочем.)))
      Last edited by val/she; 21.01.2014, 20:36.

Коментар

• Добро уто tnm
        Добро утро на почти всички

Такава е топологията от гледна точка на всемогъщия. Всички триъгълници са равнобедрени, като основата е по малка или равна на бедрото. Иначе не е всемогъщ.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
          Маранди, спри се!
          Остави на мира мечката, зарата, анбет и другите, които са ти трън в очите.Те не ти забраняват да пишеш, не го прави и ти.

Успешен ден на всички.))
          Че аз Мечока съм го оставил отдавна - единствено го базикам, дет' е пишел до администрацията на сайта да се жалва от мИня? За к'во се е жалвал и той не знае.

Виж със Зарколона казуса е друг - не може всеки навлек да ми се включва в чужди разговори и на чужда маса да се самопоканва. И да почва да бълва реплики от типа: (е)жинерино и сие фростотии - беше пуснал цяла тема да ме храца еври-дей и т.н.

Него ще го превъзпитаваме, щот' му липсват първите 7 лазарки.

П.П. На теб къв ти е фрублема Мадам Шъ? ( ку не е тайна )

Ай, млъквам пак и си чети чаршафите на Зарколин - то не стига, че е видно хейтърче, дет' ще пукне от инфаркт ( злобичка ), ами и е некадърно.

По-рано пишеше така: И нЕ, че неЩоу и ниЩоу, че не стЕ ме питАли, ама спОРЕд моЕТо скрОМно мНеНие ( не, че гО нАТраПВам ) .......

Т'ва ли сакаш да четеш, миче? Имаш го

Коментар

• Добро утро , банда !
            https://www.youtube.com/watch?v=YE-4ekeMv0Q за всички

Коментар

• Маранди, спри се!
              Остави на мира мечката, зарата, анбет и другите, които са ти трън в очите.Те не ти забраняват да пишеш, не го прави и ти.

Успешен ден на всички.))

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕН

Коментар

• Добро утро.
                  Мир вам ,мир и светлина в душите ви,покайте се и Исус ще ви прости- така викаше един в огромната тълпа ,която се носеше около Стрипа във Вегас миналото лято,когато посетих столицата на разврата,а един от тълпата се провикна- яяяяяяяяяяяя ШАРААААП.
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Хммм .... нямате още национална кауза и няма национална доктрина - хъ-хъ-хъ ...

-----------------------------------------------------

Тук съм ви дал как да обърнете демографския срив ( само за БГ ) - за ем(о)грантите по цял свят е още повече в кофата да'е ....

17.07.2012 16:02 - България 2012-2032 - Невидима заплаха?!

http://marandi.blog.bg/biznes/2012/0...zaplaha.980121
                    -------------------------------------------------------

У фреднатъ глъвъ шпрехам що е то обратна спирала и че вече сте в нея ( попаднали ).

Мечката шпреха за равнобедрени триъгълници да'ева ...
                    -------------------------------------------------------

Във вътрешен план юркайте чиновниците по тая схема дет' съм ви дал - след лятото ще излезе и световната схема - още работя да'е ...

Но тотален натиск - опазете децата сега!! ( без значение коя партия сте ).

Като съм готов с останалото ще го разберете. Ся 200 кавала обикалят ТВ-студията да ми копират труда. Статистиките на Световна баМка и сие - излязоха много по-късно, откакто Русото бие камбаната - че ще ви няма. И то скоро - 20 години макс.

Партийните фитки - винаги са ме кефели - ся остава да искам кинти за копи/паста с превод от мИня - дет' излизат година по-късно и нашите шарани цитират кат' гламави веднагиж.

Т.е. за да "осребрим" някой лев - ще го изнесем кат' "външна" услуга - и ние знаехме досега, че е така, ама си мълчахме?!?

Или ние нищо не знаехме досега - ма го прекарахме през външен посредник за комисион?

Демек кинтите пак в чужбина - не в БГ - щеше да е смешно, ако не беше жалко как се краде на поразия. Алоу ... ТИМ - нали са ваши правата - що - не наложите датите на анализите и да видите кой от кого е преписвал да'е ... - че ми писна да се гледам по ТВ студиата с гости фруфесур Х - хихи

И ся кат' млъкнах - ко предлагат "фрусорите" да'е ... - пауза предполагам. Друго си е да се краде наготово.
                    Last edited by marandi; 21.01.2014, 01:13.

Коментар

• Хммм .... преди една година съм го писал точно в този форум - нищо не сте научили от тогава ...

Жалко - още глад ви чака - значи - хихи

--------------------------------------------------------------

Фактор - приятели (1986)

http://vbox7.com/play:40174e2c76

Текст:

Бяхме момчета 16 – годишни, и аз и ти;
                      Бяха мечтите ни розово – сини, и до зори
                      Мечтаехме заедно как ще се втурнем в живота свой,
                      Пълни с надежди, готови на всичко, дори и на бой.

После в живота ни странно се стече, и аз и ти
                      Тръгнахме вече в различни пътеки, помниш нали?
                      Срещи незнайни и все по – случайни имахме с теб,
                      Всеки прегърнал своето щастие бяга напред.

Нямаме време, време дори
                      Да се погледнем честно в очи
                      И да си кажем :”хей как така,
                      Нали живеем врата до врата!”

Моят прозорец гледа към двора, където днес
                      Децата откриват света както някога ние със теб
                      Всичко ли пак така се повтаря? Да или не?

Искам да викна така че да чуят за миг поне.

А имахме време,време за всичко
                      А вече със тебе сме много различни...
                      -------------------------------------------------------------------

Копирах си поста от преди 1-на година да'е .. - все "по-различни" .....

Някой ден, когато Русото ще го няма - дано сте минали селския стадий да'е .... - кънтри сед сонг - и си гледайте т'ва в черничкото да ви плющя в селските кифли - хихи

Коментар

• Но ще имам условия:

1. Мечката да се прекръсти на Панда.
                        2. Зарколина да пише като Заря.
                        3. Да извадя сливиците на Шевицата с риза по поръчка.

Хм ...

Коментар

• В момента Държавата ви се държи точно по този начин. Циничен, вулгарен, примитивен.
                          ---------------------

Ray Charles - Hit The Road Jack ( Превод )

http://vbox7.com/play:a28a9559
                          ---------------------

Текст:

Хващай пътя, Джак, и не се връщай повече!
                          хващай пътя, Джак, и не се връщай повече!
                          Какви ги говориш?

Жено, о жено, не се дръж толкова гадно.
                          Ти си най-злата жена, която съм виждал.
                          Предполагам, щом ти казваш,
                          ще трябва да си събера нещата и да си тръгна.
                          Точно така.

Какви ги говориш?

Сега скъпа, слушай скъпа, не се дръж така,
                          защото ще си стъпя на краката някой ден.
                          (Не ме интересува, ако го направиш, защото е ясно.)
                          Нямаш пари, просто не ставаш.
                          Предполагам, щом ти казваш,
                          ще трябва да си събера нещата и да си тръгна.
                          Точно така.

Хващай пътя, Джак и не се връщай повече!
                          Какви ги говориш?

Добре,
                          (Не се връщай повече.)
                          Ох, какви ги говориш?
                          (не се връщай повече.)
                          Не те разбрах?
                          (Не се връщай повече.)
                          Не го мислиш!
                          (Не се връщай повече.)
                          Не, скъпа, моля те!
                          (Не се връщай повече.)
                          Какво се опитваш да ми причиниш?
                          (Не се връщай повече.)
                          Не се дръж така!
                          (Не се връщай повече.)
                          ------------------------------------------------------------

П.П. Подесеторетвам за сетен път - Русото няма да ви извади от калта - някъде след 20-30 години ще ви предстои битката кой/кого - шансовете са - да изчезнете.

Ако някой ден закъсате - джъст сей май нейм. Докато ме плювате - се плющете в гъ*за и изчезвайте. Толкоз
                          Last edited by marandi; 21.01.2014, 00:09.

Коментар

• Лека нощ на всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                              Стига с тоя съд бе Маранди. Глупости на търкалета.
                              Не са!

П.П. Аз не коментирам дали Съдебната система е добра или кофти - тя е такава, каквато е.

При условие, че съм регистриран публично точно във финансова сфера, в частност застраховане - отиваме в Съда и той ще слуша коя поредна шматка ме обсъжда - Русото разбира ли нещо от тази материя или не разбира.

Прилагат се и сертификати, финансови отчети и т.н.

П.П.П. То в БГ всеки може да се направи на Григор Димитров и по-велик от него, ама не е.

Та, подобно плямпало го биеш в Съда и му събличаш последната риза от гърба - после ще му върна всичко - не съм душманин за БГ-ейци, ма се осират понякога.

Много злоба - не е хубаво така - аз не им бъркам в хладилника и не им пия водата, за да търпя това

Ей, ви финансовите пазари - оттам се храня - като сте по-добри - първи ще ви кажа евала - демек водя се чужденстранен инвеститор по нормативната ви уредба.

Да вземем Хляб от Българи не ща ... - светът стана село - от БГ-ейци - не

П.П. По принцип има хора, които помагат и огромно Благодаря от мен - налял съм в пъти отгоре, т.е. гоним скорост - че скоро ще се изчезва и затова бързам.

Скоро ще изчезнете - 20 години по моите сметки - не слушайте поръчковите медии за още 120 години.

Няма да ги имате и затова се юркам - хаха
                              Last edited by marandi; 20.01.2014, 23:37.

Коментар

• ехххх, това понятие "публичност" - защо има хора, които не го разбират?

Толкова е елементарно...

Какво значи "публична личност"?

За мен публична личност е тая, която се изявява - най-общо в сферата на обществото, работи за него /обществото/, или - работи против него /обществото/...

Та, всяка такава личност - е публична, именно, защото може да бъде възвеличавана, НОООООО - може и да бъде КРИТИКУВАНА /навирана в кучи г...з!

Те - това се нарича публична личност. Тя може да приеме /здравословната/ критика.

Публичната личност ЗНАЕ, т.е. - дава си сметка, че не е компетентна навсякъде... Например: една публична личност е учила за политик, което може да означава, че е абсолютно некомпетентна в останалите области на житие-битието...., друга публична личност - примерно - може да е учила, как се преписват готварски рецепти от нета - и също да не е компетентна в други области..., трета публична личност.... и т.н....

Важно е да разберем основното: всички публични личности ТРЯБВА ДА СА ГОТОВИ ДА ПОЛУЧАВАТ КРИТИКА.

Ако нямат такава нагласа - то те НЕ СА ПУБЛИЧНИ!

Просто и ясно! /да не се връщаме отново на съдебните истории, защото нямаме желание да ограмотяваме някои "публични" личности.../

Коментар

Working...
                                X